Rüyada Büyük Görmek

Rüyada büyük görmek, geçim yükünün de büyüklüğüne işarettir. Eğer rüyanızda etrafınızdaki her şeyin haddinden fazla büyük olduğunu gördüyseniz, mutlaka geçim derdinizin de artacağına işarettir.

Rüyada Büyük Yılan Görmek

Rüyada büyük yılan görmek, düşmanın büyük olduğunu anlatır. Böyle bir rüya çevrenizde sandığınızdan daha da büyük bir yılan olduğuna delalettir.

Rüyada Büyük Yeşil Yılan Görmek

Rüyada büyük yeşil yılan görmek, düşmanınızın da art niyetli ve büyük bir husumeti var olduğuna işarettir. Böyle bir rüya düşmanınızın size olan gizli düşmanlığına yorulur. (Bkz. Yeşil)

Rüyada Büyük Sarı Yılan Görmek (Büyük-Siyah Yılan/Ölmüş Yılan)

Rüyada büyük sarı yılan görmek, güçlü birisinin etkisi altına alınmaya çalıştığınıza işarettir. Çevrenizdeki bu kişi gücünden yararlanarak sizi zor durumda bırakmaya çalışacak şeklinde açıklanır. (Bkz. Sarı)

Rüyada büyük siyah yılan görmek ve ölmüş yılan görmek de aynı şekilde tabir edilir.

Rüyada Büyük Balık Görmek

Rüyada büyük balık görmek, kısa süre içerisinde büyük bir servetin sahibi olacağınıza yorulur. Maddi ya da manevi anlamda mertebe almanıza da işaret eder.

Rüyada Büyük Fare Görmek

Rüyada büyük fare görmek, hayırlı olmayan rüyalardandır. Çok kıymet verdiğiniz bir şeyin sizden çalınmasına işaret eder.

Rüyada Büyük Ev Görmek

Rüyada büyük ev görmek, büyük sıkıntılarınızdan kısa sürede kurtulacağınız şeklinde tabir edilir. Son derece güzel rüyalardandır. Beklenen büyük başarınız olarak da tabir edilebilir.

Rüyada Büyük Örümcek Görmek

Rüyada büyük örümcek görmek, etrafınızda bulunan hilekar adam veya kadına yorulur. Bu kişinin arkanızdan kuyu kazdığına delalet eder.

Rüyada Büyük Dalga Görmek

Rüyada büyük dalga görmek, şiddetli üzüntü ve azap olarak yorumlanır. Bu rüya aynı zamanda, evliyseniz kız çocuğunuzun da olabileceğine işaret eder.

Rüyada Büyük Dalgalı Deniz Görmek

Rüyada büyük dalgalı deniz görmek, büyük mücadelelerin sonunda artık refaha ve mutluluğa kavuşacağınıza delalet eder. Hayırlı rüyalardandır.

Rüyada Büyük Köpek Görmek

Rüyada büyük köpek görmek, çok bir dosttan önemli bir yardım olarak tabir edilir. Çevrenizde sizin her zaman yardımınıza koşan akrabalarınız, aileniz ve yakın dostlarınızın yine önemli bir olay karşısında size destek vereceklerine işarettir.

Rüyada Büyük Yumurta Görmek

Rüyada büyük yumurta görmek, zenginlik ve mutluluktur. Kısa süre içerisinde sizin için gerçekleşebilecek evlilik olarak da yorumlanabilir.

Rüyada Büyük Böcek Görmek

Rüyada büyük böcek görmek, aileniz ile birtakım sorunların yaşanacağına işaret eden bir rüyadır. Bu rüyayı görmek sizin mutsuz ve huzursuz bir ruh hali yaşayabileceğiniz anlamına da gelir.

Rüyada Büyük Baş Hayvan Görmek           

Rüyada büyükbaş hayvan görmek, ilerleyen süreçte büyük bir maddi kazanç elde edeceğinize delalettir. Son derece yüklü miktarda kazancınız olacağına işaret eder.

Rüyada Büyük Altın Görmek

Rüyada büyük altın görmek, maddi ve manevi anlamda güzel işler başaracağınız anlamına gelir. Kısa sürede yaşayacağınız sevinçler ve mutluluklar olarak yorumlanır.

Rüyada Büyük Kedi Görmek

Rüyada büyük kedi görmek, evliyseniz kısa sürede bir çocuğunuz olacağına işarettir. Aynı zamanda eş nedeni ile çekilebilecek sıkıntı olarak da yorumlanabilir.

Rüyada Büyük Arı Görmek

Rüyada büyük arı görmek, hayatınıza zenginliğin, mutluluğun ve bereketin hüküm süreceği anlamına gelir. Çok çalışarak büyük işler başaracağınız şeklinde de tabir edilen rüyalardandır.

Rüyada Büyük Ağaç Görmek

Rüyada büyük ağaç görmek, kök salmak anlamına gelir. Bulunduğunuz mevkiin artık kalıcı olacağına, sağlık ve huzura işaret eden rüyalardandır.

Rüyada Büyük Taş Görmek

Rüyada büyük taş görmek, çok yüksek makamlarda yer edineceğinize işarettir. Bu yere gelebilmek için de çok fazla mücadele vermeniz gerektiğini işaret eder.

Rüyada Büyük Karınca Görmek

Rüyada büyük karınca görmek, ev ve araba gibi büyük mala işarettir. Kısa sürede aileniz ile birlikte gireceğiniz refah durumuna işaret eder.

Rüyada Büyük Kaplumbağa Görmek

Rüyada büyük kaplumbağa görmek, yüksek bir mertebeden birinden büyük bir fayda göreceğinize işarettir. Aynı zamanda kötü birinin size yaptığı eziyetlerden de kurtulacağınız anlamına gelir.

Rüyada Büyük Karpuz Görmek

Rüyada büyük karpuz görmek, çok bereketli bir rızık işaretidir. Bu rüyayı gördükten sonra hayatınızda birçok konuda hayırlı kazançlar olacak demektir.

Rüyada Büyük Kertenkele Görmek

Rüyada büyük kertenkele görmek, kısa vadede yaşayacağınız sağlık problemine işarettir. Bu süreçte çevrenizdekilerden de zarar görme ihtimali anlamına gelir.

Rüyada Büyük Ekmek Görmek

Rüyada büyük ekmek görmek, rüya sahibinin kısa süre içerisinde çok büyük rızık elde edeceği anlamına gelir. Beklediğiniz hayırlı haberler kısa sürede gelecek şeklinde tabir edilir.

Rüyada Büyük Deprem Görmek

Rüyada büyük deprem görmek, hayatınızda büyük değişimler olarak yorumlanır. Kısa sürede vereceğiniz büyük kararlar ile hayatınızda önemli değişimler yaşayacağınıza işaret eder.

Rüyada Büyük İnek Görmek

Rüyada büyük inek görmek, beklemediğiniz bir işten büyük bir kar edeceğiniz anlamına gelir. Bereketli rüyalardandır. Kısa vadede büyük başarınız olarak yorumlanabilir.

Rüyada Büyük Cami Görmek

Rüyada büyük cami görmek, kısa süre içerisinde manevi anlamda büyük bir mertebeye yükseleceğinize işarettir. Aynı zamanda sıkıntılarınızı atarak huzura ereceğiniz şeklinde de tabir edilen bir rüyadır.

Rüyada Büyük At Görmek

Rüyada büyük at görmek, çok büyük murat anlamına gelir. Rüyanızda at gördüyseniz, kısa zamanda birçok hayaliniz gerçekleşecek şeklinde yorumlanabilir. Hayatınızda köklü ve güzel değişikliklere delalettir.

Rüyada Büyük Ayakkabı Görmek

Rüyada büyük ayakkabı görmek, sıkıntılarınızın artacağına delalettir. Bu rüyayı görmek sizi üzecek olaylara işarettir. Aileniz ve işiniz ile ilgili birçok konu ters gidebilir.

Rüyada Büyük Çekirge Görmek

Rüyada büyük çekirge görmek, işleriniz konusunda pürüzlere işaret eden bir rüyadır. Kısa zamanda yaptığınız birçok planın ters tepeceğine delalet eder.

Rüyada Büyük Havuz Görmek

Rüyada büyük havuz görmek, ferah bir hayatınızın olacağına işarettir. Havuz temiz ise beklediğiniz başarının gelmesi yakındır şeklinde yorumlanır.

Rüyada Büyük Akrep Görmek

Rüyada büyük akrep görmek, ezeli bir düşmana işarettir. Hiç beklemediğiniz anda büyük bir düşman ile karşı karşıya kalabileceğinize işaret eder. Düşmanda alabileceğiniz büyük zarar olarak da yorumlanabilir.

Rüyada Büyük Oğlunu Görmek

Rüyada büyük oğlunu görmek, hayatınıza zenginliğin ve bolluğun geleceğine işaret eder. Hayırlı işlere yardım edeceğinizin işaretidir.

Rüyada Büyük Tencere Görmek

Rüyada büyük tencere görmek, hayatın her anında büyük başarılar elde edeceğinize işaret eder. Bolluk ve bereketin her zaman hanenizde olacağına yorulur.

Rüyada Büyük Tavşan Görmek

Rüyada büyük tavşan görmek, iş hayatınızda kazanacağınız çok fazla mala işaret eder. Bu mal ile her geçen gün biraz daha zengin bir yaşama kavuşacağınız şeklinde yorumlanır.

Rüyada Büyük Araba Görmek

Rüyada büyük araba görmek, geçiminiz için başladığınız bir işten çok büyük başarı elde edeceğinize işaret eder. Makam ve mevki sahibi olacağınız şeklinde tabir edilen bir rüyadır.

Rüyada Büyük Ceviz Görmek

Rüyada büyük ceviz görmek, hayatınızda huzur ve sükûnet olacağına işarettir. Bu rüya aynı zamanda sıkıntıları atmak olarak da tabir edilir.

Rüyada Büyük Patates Görmek

Rüyada büyük patates görmek, darlıktan gelen zenginlik olarak tabir edilir. Kısa sürede tüm sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza işaret eden bir rüyadır.

Rüyada Büyük Anahtar Görmek

Rüyada büyük anahtar görmek, hiç beklemediğiniz anda iş kapılarının aralanacağına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda tüm sıkıntıların bir anda bitmesi olarak da yorumlanır.

Rüyada Büyük Otobüs Görmek

Rüyada büyük otobüs görmek, rüya sahibinin kısa sürede büyük bir yolculuğa çıkacağı şeklinde yorumlanır. Bu rüya aynı zamanda bu yolculuktan büyük kazançlar elde edeceğinize de işarettir.

Yaşça Büyük Bir Kimse ile Dost Olduğunu Görmek

Rüyada kendinizden yaşça büyük bir kimse ile arkadaş olduğunu görmek, kendinizle ilgili bir takım duyumlar alacağınıza işaret eder.

Üzerine Uymayan Büyük Kıyafet Görmek

Kişinin rüyasında üzerine uymayan büyük bir elbise giydiğini görmesi; kendisini komik hallere düşüren ucuz ve basit davranışlardan artık vazgeçmesi gerektiğine delalet eder.

Büyük Abdest Görmek

Rüyada büyük abdestini yaptığını görmek; haram mala, hırsızlığa, hüsrana, sağlık problemlerine, çıkara delaletle tabir edilir.

Ayrıca bkz: Dört Büyük Halife, Büyükbaba, Büyükanne 

Büyük

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir