Rüyada Banyo Görmek

Rüyanızda banyo görmek, eğer hasta iseniz sağlığınıza kavuşacağınıza işarettir. Kendi evinizde banyo yapmak yerine denizde banyo yaptığınızı görmeniz hayatınızda hastalıkların sizden uzak olacağına işaret eder.

Rüyada hamile bir bayanın banyo görmesi, düşük yapma riskinin olduğuna işaret eder, yani sağlığına daha fazla dikkat etmelidir.

Rüyada genç kızların banyo görmesi, kendi verdiği sevgi kadarını göremeyeceği bir sevdaya düşeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada banyo yaptıktan sonra çıktığını gören erkek, varsa borcundan ya da eşinin üzüntüsünden kurtulur, sıkıntıları hafifler. Banyoda sıcak su ile yıkanmak, güzel ferahlatıcı habere; soğuk su ile duş aldığını gören kimse ise yaşamında vereceği kararlarda daha temkinli olması gerektiğine işaret eder.

Ayrıca bkz: Duş Almak

Rüyada banyoda oturduğunuzu görmeniz zina yapacağınıza ve adınızın iyi anılmayacağına işaret eder. Erkekler ile kadınların bir arada banyo yaptığını görmek, birtakım konularda büyüklenme yapacağınıza işaret eder.

Rüyada bir ölünün banyo yaptığını ve her yerinin açıkta olduğunu görmek, ölü kişinin borcu olduğuna; banyo yapmış ve güzel kokular sürünmüş bir ölü görmek, Allah’ın o kimseyi affettiğine yorumlanır.

Rüyada sağlığı yerinde bir kimsenin güzel bir şekilde banyo yaptığını görmek, iyi hallerde olduğunuza ve hayra ve barışa yönelik işler yapma hevesinde olduğunuza işaret eder. 

Banyo

“Rüyada Banyo Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Merhaba, rüyamda ayakta banyo yapıyordum ve başıma su tutarken çok kir çıkıyordu. Bunu yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim…

  2. Rüyada yeni bir evdeyiz. Mangalda patates ve patlıcan pişiriyoruz… Ev kalabalık, akrabalarım var. Bir ara yatağımda görüyorum kendimi, kalkıyorum banyoyu arıyorum. İki banyo görüyorum biri çok küçük, biri biraz büyük. Başımdan fıskiyeyle su geçiriyorum. Sanırım tam anlamıyla banyomu yapamıyorum…

  3. Banyodaki tuvalet taşının yok olduğu, banyonun düzleştirilmiş olarak rüyada görülmesi neye delalettir?

  4. Rüyamda banyo yapmak üzere soyunuk vaziyette banyodayım o sırada 2 ay önce vefat eden annem içeri giriyor, ben hemen toparlanıp üzerimi kapatıyorum. “Anne banyo yapacağım niye kapıyı açıyorsun?” diyorum. Konuşmadan gülerek kapıyı kapatıp çıkıyor, neye delalettir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir