Rüyada Çoban Yıldızı Görmek

Ayrıca bkz: Zuhal Yıldızı

Nablusi Rüya Tabirleri: Rüyada Çoban Yıldızını görmek, nitelikli maharetli bir zevce ile tabir olunur. Bundan dolayı rüyada Çoban Yıldızını gören kimse, çok mantıklı düşünemediği bir aşkın içine düşer.

Rüyada Çoban Yıldızı görmek; itham edilmeye, oyuna, gülmeye, tasvire, güzel suretlere ve güzel elbiselere delalet eder.

Rüyada Çoban Yıldızına tesadüf etse yahut Çoban Yıldızı onun yanına inse gören kimse bir konu itham edilir. Yahut zikrettiğimiz şeylere meyleder. Yahut onları birbirlerine veren kimseye tesadüf eder. Bazen de bir kadınla evlenir ya da şarkıcı biri ile tanışır.

Rüyada yıldızının aya karıştığını yahut yere indiğini, uyanıklık halinde bozuk olduğunu yahut yakıcı olduğunu rüyada görmek, çocuklarla oynayan ahlaksız bir kimse olduğuna delalet eder. Bazen de, deli ve ahmak kimseleri görmek ve hayırsız sözleri işitmektir.

Rüyada görülen Çoban Yıldızı, devlet hanımıdır. Yabancı bir kadın olduğu da söylenmiştir. Bundan dolayı bir kimse rüyada bu yıldızı görürse ve kendisi de bekârsa akrabası olmayan yabancı bir kadınla evlenir.

Rüyada güzel, şöhretli ve yabancı bir kadınla bu yıldıza uzanmak veya onu seyretmek, bu özellikleri bulunan bir kadınla evlenmeye yahut gönül vermeye işarettir. Bazen bu yıldız doğru kılavuza, hakka götüren görüş ve kişiye delalet eder.

Rüyada Çoban Yıldızını görmek, güzel kadındır. Bundan dolayı rüyada Çoban Yıldızını gören kimse, halkı fitneye düşürerek kendisine yakınlığı bulunmayan güzel bir kadını nikâh etme arzusunda bulunur.

Rüyada Çoban Yıldızı görmek ne demek itham edilmeye, oyuna, gülmeye ve güzel elbiselere işarettir. Bir kimsenin rüyada Çoban Yıldızı görmesi, güzel bir kadına işarettir.

Bir kimsenin rüyada Çoban Yıldızı görmesi, güzel ve temiz bir kadına delâlet eder. Bazı kere de Çoban Yıldızı; itham edilmeye, oyuna, gülmeye, güzel elbiseye işarettir.

Çoban Yıldızı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir