Rüyada Euzü-Besmele Görmek

Rüyada “Taşlanan ve (Allah’ın huzurundan) kovulan şeytandan Allah’a sığınırım – Rahman ve Rahîm olan Allah’ın adıyla” şeklinde tabiri olunan Arapçası Eûzubillâhimineşşeytânirracîym -Bismillâhirrahmânirrahîym olan Euzu besmele çekmek Allah’a her konuda sığınacağınızı, ibadetlerinizin tam ve bütünlüğü için daha fazla çaba göstereceğinize işaret eder.

Rüyada euzu besmele çeken birini görmek, etrafınızda inançlı ve dini bütün insanlar görmeye onların yaşadıkları huzur ve hidayetten nasiplenmek istediğinizin göstergesidir.

Rüyada euzu besmele çeken bir grup gördüyseniz dini söyleşilerin sohbetlerin ya da kendini bu yolda adamış büyük âlimlerin konuşmalarından nasipleneceğiniz bir döneme gireceğinize işaret eder.

Rüyada euzu besmeleyi sürekli içinizden çektiğinizi görmeniz korku ile yapıyorsanız, başınıza Allah’tan birinin size yardım etmesini dileyeceksiniz bunun için sürekli dua edeceksiniz şeklinde rüya yorumu yapılır.

Rüyada Euzü Besmele çekmek bir yeni işe allah rızası için girişeceğinize işaret eder.

Rüyada Euzü Besmele çekmeden bir işe başladığını görmek, bir işe başlarken Allah’ı anmadığınızı size hatırlatma için görülmüş rüyadır.

Ayrıca bakınız; Rüyada Besmele, Allah Yazısı, Keramet

Euzü-Besmele

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir