Rüyada İntihar Görmek

Bkz: Ölüm

İntihar Ettiğinizi Görmek

Rüyada intihar etmek, dert ve kederden kurtulup refah ve saadete içinde bir hayat yaşayacağınıza delalet eder. Ayrıca rüyada intihar ettiğini görmek hayatın değerini bilmeniz gerektiğine dair bir uyarıdır.

Bir başka rivayete göre de: İntihar genç yaşlarda sıkıntılar çekeceğinize ama yaşlandığınız zaman güzel bir hayat yaşayacağınıza delalettir.

İntihara Kalkıştığınızı Görmek

Rüyada intihara kalkışmak, bir aşk haberine anlamına gelmektedir.

İntihar Eden Birisini Görmek

Rüyada intihar eden birisini görmek, sizi üzecek habere ya da böyle bir durumla karşılaşmaya delalet eder.

İntihar

“Rüyada İntihar Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Ben rüyamda ablamı uçurumun kenarında bir balona binmek üzereyken görüyorum. Yanında iki kişi daha var sonra ablam birden okyanusa atlıyor. Daha sonra hastaneye kaldırılmış intihar ettiği söyleniyor. Yoğun bakımda yatıyormuş durumunun ciddi olduğu söyleniyor. Ablamı çok sevdiğim halde ağlayamıyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim.

  2. Rüyamda en yakın arkadaşımı eski evimizin balkonundan atlarken gördüm. Anlamı ne acaba, eski evimizde intihar ettiğini görmemin bir nedeni var mı?

  3. Selamünaleyküm. Hocam ben rüyamda babamın aniden bir şeye sinirlenip kendini balkondan aşağıya attığını gördüm. Bunun anlamı nedir acaba?

  4. Merhabalar. Ben rüyamda ablamın, bizim evin balkonundan intihar ettiğini gördüm panjur silerken bana dedi ki “hakkını helal et.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir