Rüyada Bıçaklanmak Görmek

Ayrıca bkz: Bıçaklamak

Rüyada bıçaklanmak kalp krizinin işaretidir. Kalp krizi geçiren hastaların %90’ı hemen öncesinde rüyalarında kendilerinin bıçaklandığını görmüşlerdir.

Bıçaklanmak

“Rüyada Bıçaklanmak Görmek” üzerine 19 yorum

  1. Rüyamda kalbimden bıçaklandığımı, bıçağın kalbime girip kestiğini, kanadığını ama gömleğim üzerimde hareket etmeye devam ettiğini gördüm. Yorumunuzu bekliyorum. Teşekkürler.

  2. Rüyamda kalbimden bıçaklandım ve az bir şey kanadı, arkamdan da birileri kovalıyordu. Yanımdaki arkadaşım bana ilaç verdi acımı kesti ve kaçmaya devam ettik. Bunun anlamı nedir?

  3. Rüyamda boşluğumdan bıçaklandım ve canım rüyamda çok acıdı ve korkuyla uyandım. Yani burada yazanlara göre gerçekten kalp krizini geçirecek yoksa bu yazanlara inanmamalı mıyım? Cevabını arz ederim. Teşekkürler.

  4. Rüyamda vücudumun her yerinden bıçaklanıyordum sonra bir arkadaşım bana pansuman ediyordu. Bunun anlamı nedir acaba?

  5. Rüyamda beni 17-16 yaşında bir erkek çocuğu elinde bıçak, beni bıçaklamaya çalışıyordu. Ben kaçıyorum o peşimden koşuyordu. Sürekli beni elinde bıçak kovalıyordu. “Seni öldüreceğim” diyordu. Sürekli kaçıp saklanıyordum. O bıçaklamak isteyen çocuk beni buluyordu. Ben kaçıyordum, o buluyordu. Rüyamda bağırıp yardım istiyordum kimse duymuyordu. Teşekkürler. Sizden cevap bekliyorum.

  6. S.a, ben rüyamda açık bir alanda yemek yemek için hazırlık yapıyorduk ve bir tabağa domates kesiyordum sonra birden küçük boylu tanımadığım bir çocuk geldi ve elindeki bıçağı bana sapladı ve ben o korkuyla aniden uyandım. Rüyamın etkisinden baya bir kurtulamadım, yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  7. Evde yengemle otururken gözünün biri bandajlı bir adam geldi yanında da uzun boylu biri vardı ellerinde keskin ama ucu tırtıklı bir nesne vardı önce yengemi bıçakladılar çok az kan aktı sonra gözü bandajlı adam beni sırtımdan bıçakladı kalbimden çıktı annemler geldi doktora dikiş attırmaya giderken uyandı. Cevabınızı bekliyorum.

  8. Rüyamda birinin beni bıçakladığını gördüm ve gizlice takip edip daha çok bıçaklamak için saklanıyorlardı.

  9. Merhabalar. Ben rüyamda çocuklarım ile bir eve gidiyorum 3 çocuğum var ve küçük kızımın tuvaleti geliyor bende gittiğim evde birine diyorum ki tuvalet neresi ve izin vermiyor bıçağı çıkartıyor. Direk üstümüze doğru geliyor ben hiç kendimi düşünmüyorum çocuklarıma bir şey yapma diyorum ve bizi kovalamaya başlıyor ve kovalarken durmadan bıçak fırlatıyor hiç birimize değmiyor biz baya bir kaçtık. Beni yakaladı sol böğrümden bıçak soktu öyle bir acıdı ki ben bıçağı çektim hemen ve kanlar resmen fışkırıyordu orda tek korkum yavrularımdı ve daha sonra beni biri kucakladı…

  10. Çalıştığım is yerine nişanlım akrabam ve akrabamın arkadaşı geliyorlar ve ben izin alamadığım için gezmeye gidemiyoruz ve de nişanlımda ben gidemiyorum diye gitmiyor o sırada akrabamla arkadaşının arasında ilişkiye ben sinirlenip akrabamı dövüyorum sonrasında arkadaşını dövmeye gittiğimde bana bıçak çekiyor ve elimle tutuyorum o sırada uyandım ve bıçağı tuttuğum elimin acıdığını hissettim. Daha sonrasında aynı gece çok yakın arkadaşım da benim bıçaklanmış olduğumu görüp nişanlımın da başımda beklediğimi görüyor sonrasında yaramı bastırırken uyanıyor. Geri dönerseniz sevinirim.

  11. Tanımadığım bir kişi tarafından ağzımdan bıçaklanıyorum sonrasında bıçağı kaptığım gibi bende o zatı beş yerinden bıçaklıyorum. Selamlar…

  12. Akşam uyuyordum hastaneye gittim işlerim vardı 3 kişi tarafından bıçaklandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir