Rüyada İş Arkadaşı Görmek

Rüyada aynı işyerinde çalıştığı arkadaşını görmek gören kişi selamete çıkar. Görülen kişi kadınsa hayırlı bir işe; erkekse kuvvete delalet eder.

İş Arkadaşı

“Rüyada İş Arkadaşı Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Merhaba, ben rüyalarımı birleştiremiyorum lütfen yardım edin. Rüyamda beni aldatıp giden sevgilimi gördüm. Bana bakıp yanıma gelip bana sarılıyor, ağlıyoruz ve eski iş arkadaşımı gördüm o da bana sarılıp ağlıyoruz, (bayan.) Eski sevgilime bakıyorum, uzaktan beni seyrediyor ama beni hala sevdiğini hissediyorum rüyamda. Ağlayarak uyanıyorum.

  2. Merhaba, rüyamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan 350 TL para aldım. İlk istediğimde vermek istemedi ama maddi olarak sıkıntıda olduğumu ve ihtiyacım olduğunu söyleyince vermeye razı oldu. Bu rüyayı nasıl yorumlarsınız? Aynı gece eski iş yerimden beraber çalıştığım bir bayan arkadaşımı gördüm ve yanımdan tebessüm ederek geçerken ona güzel olduğunu gülerek ifade ettim ve onun da hoşuna gitti. Bu rüyayı nasıl yorumlarsınız? Teşekkürler…

  3. Selamünaleyküm. Yeni bir iş görüşmesi için istihareye yattım. Fakat 1. gün kendimi eski iş yerimi gizli gizli izlerken, 2. gün yine aynı yerde bu sefer içeri girmiş şekilde gördüm. Bu rüyamı yorumlamada bana yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir