Rüyada Yemek / Yemek Pişirmek Görmek

Seyyid Süleyman: Güzel pişmiş, kolay yenilen, tatlı ve lezzetli yemek yemek; bütün tabirciler tarafından hayır, menfaat, mal, saadet ve iyi bir talih ile yorumlanmıştır.

Rüyada acı yemek yemek, üzüntüye işarettir. Ekşi yemek ise, hastalık ve sıkıntı ile tevil olunur. Rüyada kokmuş, bozulmuş yemek yemek; harama işarettir.

Rüyada ağzına iyi ve tatlı bir lokma koymak sevineceği bir haber alır yahut sevdiği birini öper. Kötü bir lokma aldığını gören, fena söz işitir.

Rüyada birinin kendisine yemek verdiğini görmek görenin eline, mal/mülk geçer.

Yemek veren dindar ise mal helal, günahkâr ise mal haramdır. Çok sıcak bir lokmayı yuttuğunu gören, belaya düşer. Rüyada lokmanın boğazda kalması; musibet, üzüntü, iş bozukluğu ve geçim sıkıntısına delalettir.

Rüyada lokmayı kolaylıkla yutmak; hayır, menfaat, mal ve rızka işarettir. Rüyada çok sıcak yemek yemek; rızık darlığı ile yorumlanır.

Rüyada yemeğin içinde kıl görmek; üzüntü ile tabir olunur. Yemekten sonra parmaklarını yaladığını gören, az bir hayra nail olur.

Rüyada yemeği su gibi içmek; bol rızka ve kazanca delalettir. Ağzına çok çok yemek doldurduğunu görenin ise işleri karışır. Yağsız ve tatsız bir yemek yiyen, ölümü arzu edecek derecede darlığa düşer. Fakat bundan lezzet alırsa feraha çıkar. 

Rüyada yemek yerken tabağının bittiğini görmek yemek esnasında önündeki tabağın bittiğini gören ömrünün sonuna gelmiştir.

Yemek kabını boşaltıp, parmağı veya diliyle yaladığını görmek, bu dünyadaki rızkı bitmiştir yahut eceli yakındır.

Yemek/Yemek Pişirmek

“Rüyada Yemek / Yemek Pişirmek Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda yemek yapıyordum ve yaptığım yemeğin kokusunu hissedip benden birer tabak istediler binamda oturan akrabalarım, yemeğim çok beğenildi. İkinci tabağı da verdim tencerede hiç yemek kalmamıştı 🙃

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir