Rüyada Tecavüze Uğramak Görmek

Rüyada tecavüze uğramak, aşk hayatında yaşanacak kötü dönemlere işaret eder.

Ayrıca şu rüya tabirleri ve yorumlara bakınız: Tecavüz, Taşkınlık

Tecavüze Uğramak

“Rüyada Tecavüze Uğramak Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Sabah sabah berbat bir rüya gördüm ve hala etkisinden kurtulamıyorum, anlatmaya da utanıyorum. Lütfen affedin, anlatmaz isem rahat edemeyeceğim anlamını bilmek istiyorum. Utanarak anlatmaya karar verdim. Rüya şöyle: Bir pazar yeri var onun bir bölümünde karşılıklı sıralanmış 2-3 tezgah ve tezgahların başlarında da satıcıları satış yapıyor ama sadece 2-3 tezgahın bulunduğu bir alanı görüyorum ben. Sonra kısa kahverengi saçlı zayıf bir kız çocuğu tezgahların arasına gelip bekliyor ve sonra satılan ürünlere elini uzatıp her tezgaha bakıp adamlara gülüp çocukça şeyler söylüyormuş gibi oluyor. Sonra pazarcılardan bir kaçı çocuğa gülüp hakkında kötü düşünüp çocuğu istismar etmek istercesine çocuğa bakıyor ve onu alaya alıyorlar. Çocuk sadece kendine yakın hissettiği birine soru sorarken oyuna dalıyor ve çocuğun yanına arkasından birisi yaklaşıp onunla dalga geçip sonra da çocuğun pantolonunu indiriyor ve elini resmen … Artık çocuk yazık ağlamaya başlayıp oradan pantolonu inmiş vaziyette minik minik hızlı adımlarla oradan ağlayarak kaçıp bir yere yatıp ağlamaya devam ediyor. Bacakları çıplak falan yerde yatıp ağlıyor sonra yanına sözde nenesi olan bir yaşlı kadın geliyor ve onun yanına diz çöküp çocuğa bakıyor. “Ne oldu, ne oldu?” diyor ve hayal meyal gördüğüm kadarıyla kadının omzunda bir yerde bir hayvanı vardı ama tam net göremedim neydi. Böyle bir şeyler işte bütün bir gün boyunca aklımdan çıkmadı ve baya gerginim bu rüya yüzünden. Lütfen yardımcı olur musunuz?

  2. Hayırdır inşallah deyip yazıyorum, rüyamda erkek kardeşim tecavüze uğramış, oturuyordu üzgün üzgün. Sadece uğradığını biliyorum olay olurken görmedim. Bana bunu yorumlayabilir misiniz?

  3. Ben dün gece birçok kez rüya görüp uyandım. Normalde çok fazla rüya gören bir insan değilim hatta yok sayılabilecek derecede az rüya görürüm. Fakat dün gece en çok korktuğum rüya ve beni en çok derinden sarsan rüya şuydu (bunu anlatmaya gerçekten utanıyorum) Rüyamda bir abla var ve sevgilisi. Ben bu abla ile çok samimiyim. Daha sonra sevgilisi ile ilişkiye giriyorlar yanımda daha sonra beni de aralarına almaya çalışıyorlar fakat ben kaçıyorum. Daha sonra abla ortadan kayboluyor ben ve sevgilisi kalıyoruz ortada. Daha sonra sevgilisi üzerime geliyor tecavüz etmeye falan kalkışıyor itiyorum onu üzerimden, geri geliyor hala. Balkona çıkıp imdat diye bağırıyorum aşağıda da insanlar var aval aval bakıyorlar bana elime bir parfüm şişesi almışım arkama dönüyorum ablanın sevgilisi pis bir şekilde sırıtıyor bana. Yaklaşma diyorum geliyor daha sonra parfüm şişesini kafasına atıyorum parçalara ayrılıyor adam yere düşüyor. Adamın kasıklarına vuruyorum daha sonra kapıya doğru koşuyorum adam kapıyı kitlemmiş üzerine de iple düğümler atmış onları çözmeye çalışıyorum sonra da uykumdan uyandım. Belki de yaşım küçük olduğundan mıdır nedir hala etkisindeyim.

    Yardımcı olun lütfen!

  4. Rüyamda erkek kardeşim tecavüze uğramıştı. Ama sanki daha önce de tecavüz edilmişti. Kardeşim hiç ses çıkarmıyor.
    Yorumlar mısınız?

  5. Bi kaç gün önce berbat bir rüya gördüm aklımdan çıkmıyor anlaymak istiyorum.
    Rüyamda babamın bizim odamızda kız kardeşime tecavüz ettiğini gördüm annem de hiç sesini çıkarmadı sonra ben koz kardeşimi kurtarmaya çalıştım evden uzaklaştık yetkililere bildirdik falan ama hiç bir şey yapmadılar sonra babam peşimizden geldi kız kardeşimin de istekli olduğunu söyledi karşı çıktım sonra kendimi bir ara sokakta kaçarken buldum babam ve kız beni yakalayıp öldürdüler bu rüyayı iki kez üst üste gördüm yorumlar misiniz lütfen

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir