Rüyada Dişlerin Çekilmesi Düşmesi Görmek

Ayrıca bkz: Çürük Diş

Rüyada dişlerin dökülmesi, çekilmesi veya düşmesi hayatınızda yeni keşifler yapacağınız şeklinde tabir edilmektedir.

Kendi Dişinizin Çekildiğini ya da Döküldüğünü Görmek

Rüyada kendi dişlerinizin döküldüğünü veya kendi dişlerinizi çektirdiğinizi görmek, gam ve kederden kurtulacağınıza, sıkıntılarınızın yavaş yavaş azalacağına delalet eder.

Dişlerin Çekilmesi Düşmesi

“Rüyada Dişlerin Çekilmesi Düşmesi Görmek” üzerine 12 yorum

  1. 20 gün önce ölen babamı rüyamda gördüm. Rüyada babamın ağzındaki ön üst dişleri çürümüş olduğunu onları kendisi kerpetenle tek tek çekip dişsiz kaldı ve benden bu dişlerin yerine dişçiden yenisini yaptırmamı istedi. Ben de onun için dişçiden takma diş yaptırıyordum, uyandım. Acaba bunun anlamı nedir?

  2. Rüyamda kocam beni dövüyordu. Nasıl bir şey, benim kocam bir kere bana el kaldırmadı.

  3. Merhaba, rüyamda rahmetli babam dişimi çekti, hiç acımadı, kanamadı. Ben “Ağrımıyordu, çekmese miydik?” dedim babama ama o “Rahatlayacaksın” dedi. Lütfen yorumunu mailime atar mısınız? İnanın çok önemli. Çok teşekkür ederim.

  4. Merhaba; hayatımda defalarca gördüğüm bir rüya var. Dişlerimin elime döküldüğünü görüyorum. Her hangi bir ağrı falan olmuyor. Kanama da yok. Tek tek elime düşüyor. Ve birçok kez gördüm bu rüyayı. Anlamı ne olabilir?

  5. Merhaba. Alt sağ tarafta en dipte bulunan bir dişim sallanıyordu ve onu elimle sağa sola oynata oynata çektim. Dişi elime aldığımda sanki 20'lık dişin minyatürü gibi ufacıktı. Ardından yutkunmak istediğimde ise sanki ağzımda kan var gibi hissettim ve tam o sıra uyandım, çok enteresandır ki bu olaydan çok etkilendim uyanır uyanmaz elimi ağzıma doğru götürdüm ve gerçekten kan olup olmadığını kontrol ettim ama kan yoktu. Daha sonra başımı yastığa koydum ve uyumaya devam ettim. Bu rüyam ile ilgili bir rüya tabiri yapabilirseniz çok memnun olurum.Saygılarımla…

  6. Rüyamda yüzünü hatırlayamadığım birinin dişinin sallandığını ve elimle çekmemi istedi. Ama ben cesaret edemedim, tekrardan yüzünü çıkaramadığım biri gelip dişi çürüyen adamın dişini eliyle çekip ve adamın acı bile çekmediğini fark ettim. İlgimi çeken dişini çekerken kanın gelmemesi.

  7. Bu rüyayı çok kez gördüm dişlerim tek tek avucuma parçalanmış vaziyette düşüyordu. Kan yoktu.

  8. İyi günler. Rüyamda hapşırdım ve elimi ağzıma kapattığımda dişlerim elime döküldü. hapşırırken dişlerin ele gelmesini nasıl yorumlarsınız acaba. Cevabınızı bekliyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir