Rüyada Ev ve Benzeri Yerlere Girmek Görmek

Cehenneme Girip Sonradan Çıktığını Görmek 

Cehenneme girip sonradan çıktığını görmek, o kişinin içinde olduğu kötü durumdan tövbe etmesi için bir ikazdır. Bu tarz rüyaları sürekli günah işleyen kimseler görür.

Cennete Girdiğini Görmek

Rüyada cennete giren kimse eğer kâfir ise Müslüman olur, bekâr bir kimse ise dünya evine girer. Yoksul ise bu durumdan kurtulur.

Bazı yorumcular, bu rüya o kimsenin yaptığı veya yapacağı hayrın kabul olacağı umuduyla beklemesine delalet eder. İyi niyetle ibadet etmeye ve insanlarla güzel sohbete delalet etmektedir.

Evlerden ve Binalardan Uzak ve Yeri Bilinmeyen Bir Eve Girdiğini Görmek

Bir kimse rüyada kendisini, evlerden ve binalardan uzak ve tek, binası, yeri ve ehli bilinmeyen bir eve (özellikle o evde bildiği birtakım ölüler varsa) girdiğini görürse, o evin onun evi olduğuna ve eceline işaret eder.

Sokak ve Pazara Girdiğinizi Görmek

Rüyada sokak ve pazara girmek, nimet için uğraşmaya ve çaba sarf etmeye yorumlanır.

Eve Girdiğinizi Görmek

Rüyada eve girmek evlenmeye veya evlenmek istemeye işaret eder.

Mescide Girdiğinizi  Görmek

Rüyada mescide girmek günahlardan arınmaya, kiliseye girmek dinde müsamahaya delalet etmektedir.

Ayrıca bkz: Rüyada Ahşap Ev Görmek, Rüyada Ev Görmek, Rüyada Bahçeli Ev Görmek 

Ev ve Benzeri Yerlere Girmek

“Rüyada Ev ve Benzeri Yerlere Girmek Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda bazı evlere giriyordum hiç görmediğim evlere. Evlerden birinde teyzemi gördüm. Evin duvarlarına hortumla su fışkırtıyordu.

  2. 11 yaşındayım ve İzmir’de yaşıyorum. 3 gündür çok sık rüyalar görüyorum. 1. Babam bizi İstanbul’a götürüyor ve yemyeşil dağların ortasında eski bir ev var tahta bizim normal ev aile apartmanı o eski evin içinde nene ve yengemler var ama isimleri farklı. Sonra babam gittiğimizi söylüyor ben geri dönerken Marmara foruma gitmek istiyorum ama babam bizi İzmir’e geri götürüyor. 2.gün ailemle lokantada gidiyorum bir şeyler konuşuyoruz ama yemek yemeden geri dönüyoruz. 3.gün okul damın ve dinlenme yani namaz odasına çıkıyorum. Çizmelerimi içeriye girmeden önce çıkarıyorum. Orada normalde 4 kapı var ama ben 5 tane görüyorum. Fazladan olan kapının içine giriyorum ve banyo gibi bir yer çıkıyor. Bir küvet, bir el yıkama yeri ve ayna bir dua kabin, birde içi betonlar sonradan doldurulmuş bir havuz küvet. Kardeşime benzer bir kız okul formalarıyla içinde girmiş suyla oynuyordu. Orayı 2-3 yıl önce rüyamda tamamen aynı görmüştüm. Yalnız havuzun içi su ile doluydu ve tek Nilüfer vardı ve dünkü rüyamda el yıkama yerinin üstündeki aynada havuzu içi betonla dolu olarak değil de sanki su ile doluymuş gibi gösteriyordu, yansımaydı, Nilüfer yoktu ama. Sonra zil çaldı saçlarım dağınık ve tokayla hemen topladım, çizmelerimi bıraktığım yerde bulamadım yandaki ayakkabı dolabına baktım oradan çıktı tam giyecektim öğretmenler zili çaldı, ders fendi. Gülsiye hoca çok kızar geç kalmaya hemen çizmelerimi giyip gittim. Bunun açıklaması ne acaba? 5. sınıf ve kızım.

  3. Rüyamda 5. kattan bir ev almışız. Çok karanlıktı eşyalarım taşınmış mutfağı görmek istedim duvardan duvara cam kapıdan çıkıyorum teras gibi bir yere çıktım ışıktan gözümü alamadım yeşil ağaçlar öyle sevindim ki yüreğim bir çırpınmayla uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir