Rüyada Ayetü’l-Kürsi Okumak Görmek

Ayrıca bkz: Ayetel Kürsi, Kur’an Okumak

Rüyada Ayetü’l-Kürsi’yi anlamını bilerek ezberden okumak, hafızaya ve keskin zekâya işarettir.

Rüyada Ayetü’l-Kürsi’yi okumaya niyetlenip okuyamamak ibadetleriniz konusunda bazı aksaklıklar yaşayacağınıza, kendinizi bu konuda uyarmanız gerektiği şeklinde rüya tabiri yapılır.

Rüyada Ayetü’l-Kürsi’yi okuyan birilerini görmek, size huzur getirecek birilerinin hayatınıza gireceğine delalet eder.

Ayetü’l-Kürsi Okumak

“Rüyada Ayetü’l-Kürsi Okumak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyada yayladaydım ve karşımda yamaç bir gelincik tarlası vardı. Çok güzeldi. Benim olduğum yamaçta bir köpek beni kafamdan yakalamış ısırmaya çalışıyordu. Bana bir zarar veremesin diye Ayetel Kürsi, Felak, Nas Surelerini okuyordum. Köpek kafamı ağzına aldığı halde bana zarar vermiyordu. Karşılıklı birbirimize zarar vermek istemiyorduk. Çok etkilendim. Yorumlar mısınız?

  2. Rüyamda beni korkutuyorlardı, yataktan kalkamıyordum ama avaz avaz bağırıyordum. Anneme sesimi duyurmaya çalışıyordum yine aynı yüksek sesle defalarca Ayet-el Kürsi’yi okudum sonra annem geldi yanıma “Bir şey yok” dedi, üstümü örttü. Ben sıçradım uyandım. Tekrar uykuya daldığımda ise eşimi aldattığımı gördüm başka bir adamla yataktaydım hiç istemediğim bir durumdu ama kalkmıyordum yataktan ve kendi kendime konuşuyordum. “Bir daha böyle bir şey yapmayacağım” diye… Yorumlarsanız çok mutlu olurum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir