Rüyada Bebek (Yeni Doğmuş) Görmek

Rüyada bebek görmek haber anlamına gelmektedir.

Rüyanızda dünyaya yeni gelmiş bir bebek görmek, zor bir dönem geçireceğinize ancak bu durumun kısa süreceğine işaret etmektedir. Güzel bir bebek görmek, müjdeli haber anlamına gelmektedir.

Kız Çocuğunu Kucağınıza Aldığınızı Görmek

Bir kız çocuğunu kucağa almak, fakirlikten zenginliğe; hasta kimse için sağlığına kavuşmaya sıkıntıdan kurtulup rahata kavuşmaya delalet eder.

Çıplak Bebek Görmek

Çıplak bebek görülmesi göz aydınlığına delalet etmektedir.

Zayıf, Çirkin Bebek Görmek

Zayıf, çirkin bebek görmek, arkanızdan dedikodunuzun edildiğine işaret eder.

Kirli Bir Bebek Görmek

Kirli bir bebek görülmesi, elinize kısa bir sürede para geçeceğine delalettir.

Çok Ağlayan Bebek Görmek

Çok ağlayan bebek görmek ise, hayal kırıklığı yaşayacağınıza delalet eder.

Neşeli Gülen Bir Bebek Görmek

Mutlu gülen bir bebek görmek; sevince, neşeye ve mutluluğa işaret eder.

Ayrıca bkz: Bebek Emzirmek

Emzirilen Bir Bebek Görmek

Emzirilen bir bebek görmek, etrafınızdan  kötülük geleceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Bebek Görmek tabirine de bakmanızı tavsiye ederiz.

Bebek ( Yeni Doğmuş )

“Rüyada Bebek (Yeni Doğmuş) Görmek” üzerine 11 yorum

  1. Kız kardeşim eşini 8 ay önce kaybetti. Rüyamda da kız kardeşimin doğum yapıp bebeğinin olduğunu gördüm. Çocukla ben ilgileniyorum. Güzel bir çocuk fakat cinsiyetini bilmiyorum. Hiç hamileliği dönemi olmuyor.

  2. Rüyamda annem doğum yapıyor ve çok güzel bir bebeği oluyor. Gerçek anlamda böyle bir şey mümkün değil. Anlamını çok merak etim. Teşekkürler.

  3. Rüyada yeni doğmuş bebek görmek ve benimle konuşması gülerek “Daha 3 sene beraberiz” demesi?

    1. Özden Karabulut Hanım benim anladığım kadarıyla siz oğlunuza akika ya da onun adına bir hayır yapmamışsınız onun için böyle bir rüya görmüşsünüzdür ve hiç geç değil hemen akikasını yapsanız oğlunuz hakkında çok iyi olur, bundan emin olun.

  4. Rüyamda oğlumu küçük bir bebek olarak gördüm, kucağımda uyutmaya çalışıyordum uymuyordu. Birde hamileymişim gibi alışverişe gidiyordum. Oğlum normalde 5 yaşında.

  5. Kardeşimin eşi hamile, doktorlar kız olduğunu söylediler. Rüyamda doğum yapmış görüyorum. Hemşire “Müjde” diye geliyor, kucağıma veriyor bebeği. Erkek olduğunu görüyorum, cinsiyetini de görüyorum. “Yok, bu bizim değil” diyorum. “Gözünüz aydın. Hayır, sizin bebeğiniz erkek” diyorlar. Saçları siyah, iri gözleri var, temiz ve bir kaç aylık bebek gibi duruyor. Kucağıma alıyorum ve bağırıyorum çığlık atıyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

  6. Ben rüyamda bir kız bebek gördüm benim bebeğimmiş ama sağ gözü sakat, ayakları da değişikti ama ben yine de “Allah’ıma çok şükür” dedim. Ne anlama geliyor acaba?

  7. Rüyamda bir tepsi baklava gördüm sonra kafamı çevirdim ve yatakta yeni doğmuş ama iki ayağı da olmayan çıplak ama cinsiyetini görmediğim bir bebekti o anda uyandım.

  8. Ben Beyhan. Eltimin yeni doğmuş kız bebeği var rüyamda onun olduğunu söylüyorlar. Bir kadın eltime yine bebeğin olacak diyor bir kız bir erkek olacak diye söylüyor bende yanındayım eltimin kadın bana bakıyor hiç bir şey duymadan uyanıyorum cevap bekliyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir