Rüyada Vücutta Değişim Görmek

Rüyanızda farklı bir şey olduğunuzu görmeyi birkaç cümle şöyle açıklayabiliriz.

Rüya sahibi genç, orta yaşlı ya da dinç olduğu halde kendini yaşlı ve aciz görmesi, din konusunda ilerleyeceğine ve itibar sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yaşlı olup da kendini genç ve güzel olduğunuz görmek; hastalığa, saygısını kaybedeceğine ve dinden uzaklaşmaya yorumlanır.

Rüyada kurbağaya dönüştüğünü görmek, Allah yolunda ilerlemeye; eşya olduğunuzu görmek, insanlardan yarar göreceğinize işarettir.

Rüyada maymun olduğunuzu görmek, Allah’ın azabından kurtulamayacağınıza tabir edilmektedir.

Rüyada bir erkeğin kadın olduğunu ya da kadın cinsel organı taşıdığını görmesi, geçim darlığına, hakaret göreceğine ya da alçak bir kimse olacağına delildir.

Rüya sahibi kadın ve erkek olduğunu aynı zamanda da erkek organları taşıdığını görmesi, hamile ise erkek çocuğa sahip olacağına; değilse çocuk doğurmayacağına, varsa oğlunun itibar sahibi olacağına işarettir.

Rüyada bir kadının erkek olduğunu ve kadın ile cinsel münasebet yaşadığını görmesi, bol rızık, şeref ve para manasını taşımaktadır. Rüya sahibi bir hayvanın boynuzunu, kuyruğunu ya da tırnağını taşıdığını görmesi, hayra işarettir.

Rüyada kuş ya da kanatlı ve tüylü olduğunuzu görmek, değerinin artmasına işaret eder.

Rüyada kuş olup uçtuğunu görmek; seyahate, ibadete ve işlerinizin yolunda gideceğine tabir edilir.

Rüyada eti yenen hayvan görmek, işinizi kaybetmeye veya bela anlamına gelir. Sığır, deve, koyun gibi eti yenen hayvana dönüştüğünü görmek, iyiye yorumlanır.

Vücutta Değişim 

“Rüyada Vücutta Değişim Görmek” için bir yorum

  1. Merhaba rüyamda koltuğumun altında 5 – 6 adet kuyruk gibi hareketli çıkıntı oluyordu. Korktum. Anlamı nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir