Rüyada Yusuf Peygamber Görmek

Rüyada Hz. Yusuf (A.S.)’u görmek; aile reisini kaybetmeye, ailesinden ayrı düşmeye, mala ve zarara uğramaya yorumlanmaktadır

Başka bir tabire göre: Hz. Yusuf (A.S.)’u görmek; mahkûmiyete ve kısa sürede berat edeceğine, mal kazancına bazen de mal kaybına uğramaya yorumlanmaktadır. Rüya sahibi düşmanını affeder ve sevaba girer

Rüyada Hz. Yusuf (A.S.)’u Gören Erkek

Rüyada Hz. Yusuf (A.S)’u gören erkek, etrafındaki bayanlardan büyük yakınlık göreceğine, bununla birlikte Allah’ın sınavına tabi tutulacağını ve bu sınavı başarı ile vereceğine işarettir.

Rüyada Hz. Yusuf (A.S.)’u Gören Kadın

Rüyayı gören kadın varlığını kaybeder ve gözü âmâ olur. İmanlı bir kadın ise tövbe kapılarını ona açık, biran önce af dilemesine yorumlanır.

Rüyada Hz. Yusuf (A.S.)’un Gömleğini Görmek

Rüyada Hz. Yusuf (A.S.)’un gömleğini gören, kıtlıktan, hastalıktan ve üzüntüden kurtulur. Görülen gömlek kanlı ise, aileden ayrılmaya, hapse düşmeye veya babasını kaybetmeye işarettir.

Hz. Yusuf (A.S.) ile Konuştuğunu Görmek

Rüyada Hz. Yusuf (A.S.) ile konuştuğunu görmek; düşmana karşı zafer bulur, fakir ise zengin olur, ahiret saadetine erişir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Sure 012 Yusuf, Yusufçuk Kuşu, Yusuf Suresi Okumak, Nebiler 

Yusuf Peygamber

“Rüyada Yusuf Peygamber Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda Yusuf peygamberle bir kiliseye giriyoruz ve orada gizli bir anahtarı olan bir yerden bana zemzem suyu içiriyor. Sonra çıktığımızda ben diyorum ki "Eşim için de biraz su şişeye alsak onun inancı zayıf belki güçlenir" diyorum. Geri döndüğümüzde bu sefer papazın biri vaaz veriyor ve Yusuf peygamber de bana dönüp "Gizli anahtarın yerini papaz görmemeli" diyerekten şişeye eşim için su almama izin vermiyor.

  2. Rüyamda Hazreti Yusuf’u dayım olarak gördüm ve dedemi benden yelmenlere götürmesini istedi.

  3. Rüyada Hz. Yusuf’un, duvarda asılı tepsi içinde, resmini gördüm. Başı ve omuzlarına kadar konuşur gibi başı hareket ediyordu. Yorum nedir öğrenmek istiyorum, Zeynep.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir