Rüyada Eski Sevgili Görmek

Eski sevgilinin görüldüğü rüyalar, hanede çıkacak bazı sorunlara ve iş ile ilgili teşebbüslerde korku huzursuzluk, başarılı olamamak gibi belirtilere delalet eder.

Bazı rüya yorumcularına göre: Rüyada eski sevgili görmek, sevgili olanlar için ayrılığa yorumlanır.

Eski Sevgiliye Sarılıp Heyecan Duyduğunuzu Görmek

Rüyada eski sevgilisine sarılıp heyecanlandığını gören kimse, eski sevgilisini göreceği anlamına gelir.

Eski Sevgiliye Sarılırken Aynı Zamanda Korku ve Tedirginlik Hissettiğini Görmek

Rüyada eski sevgilisine sarılırken aynı zamanda korku ve huzursuzluk gibi duygular içinde olduğunuzu görmek, daha sonraki ilişkilerinde saadet içinde olacağına delalet eder.

Eski Sevgilisini Bir Başkasıyla ya da Bir Tanıdığı ile Birlikte Görüp Kıskandığını Görmek

Rüyada eski sevgilisini bir başkasıyla ya da bir tanıdığı ile birlikte gören ve kıskanan kişi, eski sevgilisi hakkında heyecanlandığı bir bilgi alacağına işaret eder.

Eski Sevgilisi ile İlişkisinin Hiç Bitmemiş gibi Devam Ettiğini Görmek

Rüyasında eski sevgilisi ile ilişkisinin hiç bitmemiş gibi devam ettiğini gören kişi, bir sonraki beraberliğinde pişmanlık duyar, devam eden bir ilişkisi var ise bu ilişkide sorunlar çıkacağına işaret eder.

Eski Sevgilisiyle Cinsi Münasebete Girdiğini Görmek

Rüyasında eski sevgilisiyle cinsi münasebete girdiğini gören kişi, kısa süre sonra eski sevgilisine rastlarsa, aynı zamanda bu rüya, eski sevgilinizin sizi özlediği manasına da gelmektedir.

Eski Sevgiliyle Evlendiğini Görmek

Rüyada eski sevgilisi ile evlendiğini gören kişi, kısa zamanda yaşadığı ya da yaşayacağı ilişkide ciddi olduğuna işaret eder.

Eski Sevgiliyi Öptüğünü, Öpüştüğünü Görmek

Rüyasında eski sevgilisini öpmek veya eski sevgilisiyle öpüşmek, ne kadar yoğun duygular yaşadıysanız o kadar da teşebbüste bulunacağınız maddi işlerde başarısız olacağınıza delalet etmektedir.

Eski Sevgilinizin Elinden Tuttuğunu Görmek

Rüyasında eski sevgilinin elinden tutmak görmek, iş ile ilgili ümit ettiği bir yardımın çok yakın bir kimse tarafından temin edileceğine işaret eder.

Eski Sevgilinin Elini Bıraktığını Görmek

Rüyada eski sevgilisinin elini bırakmak, tek başınıza teşebbüste bulunacağınıza işte yardım alamayacağınıza delalettir.

Eski Sevgiliye Sarıldığını Görmek

Rüyada eski sevgilisine sarıldığını gören kişi, uzun sürmeyen bir hastalık geçireceğine delalet eder.

Eski Sevgilinin Öldüğünü ve Buna Üzüldüğünü Görmek

Rüyada eski sevgilisinin öldüğünü görüp üzülen kişi, yeni bir ilişkiye başlayacak demektir.

Eski Sevgilinin Öldüğünü ve Buna Üzülmediğini Görmek

Rüyada eski sevgilisinin öldüğünü görmek ve buna karşın üzüntü ya da burukluk hissetmemek, teşebbüs edinilen bir işte başarı sağlanacağına delalet eder.

Eski Sevgilinizi Güler Yüzlü Görmek

Rüyada eski sevgilinizi güler yüzlü görmeniz, eski sevgilinizden gelecek iyi sözlere işaret eder.

Eski Sevgilinizle Gezdiğinizi Görmek

Rüyada eski sevgilinizle gezdiğinizi görmek ise; ümit ettiğiniz şeyin gerçek olacağına yorumlanmaktadır.

Eski Sevgilinizle Kavga Ettiğinizi Görmek

Rüyada eski sevgiliniz ile kavga ettiğinizi görmek, evlilik ile tabir olunur.

Eski Sevgili

“Rüyada Eski Sevgili Görmek” üzerine 33 yorum

  1. Rüyamda dışarda yeşillik güzel bir alanda kalabalık bir yerdeydim. Eski sevgilimi gördüm uzaktan. O da beni fark etmişti görmezden geliyordu. Başka kızlarla ilgilenip beni kıskandırmaya çalışıyordu. Kıskandırmaya çalıştığı kızlardan biri yanıma gelip benimle konuştu onu okuldan tanıdığını ve hala dostluklarının devam ettiğini söyledi yani sevgilisi değildi. Eski sevgilim hem o kızla hem de başka bir kızla ilgilenip beni kıskandırmaya çalışmasının manası nedir? Teşekkürler.

  2. Rüyamda ağlarken eski sevgilimin gözyaşımı sildiğini gördüm. Yüzüme gülerek ve tüm sıkıntıların geçeceğini söyledi.

  3. Eski sevgilim rüyamda televizyonda şarkıcı olmuş şarkı söylüyordu. Ben de bir anda onun olduğunu görüp şaşırıyorum ve hayretler içinde onu seyrediyorum. Babam da yanımdaymış, duruyor öyle.

  4. Ben sevgilimi iki kere rüyamda gördüm. Öncelikle şunu söyleyeyim, biz ayrıldığımızdan beri ben onun dönmesini istiyorum ve onu seviyorum ama o beni tamamen silmiş, unutmuş. Bir daha aramızda bir şey olamaz. İlk gördüğüm rüyada bir arkadaşımla iki katlı bir markette geziyorduk. Aşağı kata indiğimde eski sevgilim kasadaydı. Bana bakmadı ve konuşmadı, suratı asıktı. İkinci rüyamda ise, onun çalıştığı mağazada alışveriş yapıyordum, baya bir şeyler aldım. O da ortalıkta dolanıyordu yine benimle konuşmadı ama bu defa gülüyordu. Kardeşimle konuştu. Lütfen rüyamı yorumlar mısınız? 🙁

  5. Rüyamda eski iş yerimde çalışıyorken gördüm kendimi, eski patronumla birlikte. Ve kendi kendime “Ben çıkmamış mıydım buradan?” diyordum ve duş alıyordum orada. Köşede bir yerde sabunluk yapıyordum köpürmüyordu. Eski sevgilimi, anneannemi falan gördüm. Yorumlar mısınız?

    1. Rüyamda kaldırımda birini bekliyorum. Gelen kişi eski sevgilim. Çok güzel beyaz bi arabayla beni almaya gelmiş. Çok seviniyorum, sarılıyorum ona. Ama arabada tanımadığım insanlar oturuyor. Sonra hep birlikte yazlık gibi bir eve gidiyoruz. Orada annesini kız kardeşi de var. Hatta kendi annem de orada. Biz otururken birkaç tane fare geçtiğini görüyoruz. Ben çok korkuyorum. Zaten normalde de çok korkarım. Sonra eski erkek arkadaşımın bikini altı giydiğini fark ediyorum, çok fazla şaşırmıyorum niyeyse. 🙂 Yorumlarsanız çok sevinirim, teşekkürler.

  6. Eski eşim şuan hala oturmakta olduğum eski evime geliyor ve ben ellerimle ona kek yediriyorum. Ben çok mutluyum, o da gayet halinden memnun. İhanet sebebiyle ayrılmış olup şuan o kadından çocuğu var ve beraber yaşıyorlar. Ne anlama geliyor?

  7. Rüyamda kendi evimizde eski sevgilim, erkek arkadaşı, ben ve annem sohbet ediyorduk. Sonra bir bebekle oynamaya başladım fakat bu bebek nerden geldiğini bilmiyorum ve eski sevgilim ile erkek arkadaşı giderlerden bu bebeği de götürdüler. Ben de arkalarından baktım. Bu rüya hakkında bir yorum yapabilirseniz sevinirim…

  8. Eski sevgilimle evlendiğimi gördüm. Bildiğim yerler değildi, ya kaçırdım ya da içgüveysi gittim bilmiyorum ama akrabalarım vardı. Karışık bir rüya, bazı abilerim dengesiz gibi davranıyorlardı. Sonra her şey bitti ve odama sevgilimin yanına gittim, sarıldım, yanağından öptüm. Uyuya kalıyorum, sabah kalkıyoruz. Rüya öyle devam ediyor. Çamaşır makinası falan odamızda (villaların bakıcı, güvenlik evi gibi bir oda.)

  9. Rüyamda eski sevgilimle hiç ayrılmamış gibiydik. Evimiz bahçeli ve birçok köpeğimiz ve yavru köpekler vardı. O benden önce uyanıp köpekleri bahçede gezdiriyordu. Ben uyandığımda yanına gidip el ele bahçede dolaşıyorduk. Evden dışarıya çıkarken annesinin ve yaşlı bir adamın eve girdiğini gördük. Annesinin ve yaşlı adamın elini öpüp eve geçtik. Evde benim annem ve babam vardı. Ve annesi ile annem tartışıyordu. Biz odada üniversite olursa tartışmalar bitecek tarzında konuşuyorduk. Bu rüyanın manası nedir? Eski sevgilimle yaklaşık 1 yıl oldu ayrılalı. Anlamı nedir?

  10. İyi günler, ben aradığımı bulamadım anlatayım; 4 senelik bir ilişki bitti ve ben bunu hiç unutamıyorum ne yapsam aklımda, hayatımda. Tek birini sevmiştim o da o kişiydi. Her neyse rüyamda onu bir oda veya kafe gibi bir yerde gördüm ve bana bakıp duruyordu sonra ben ona sinirli baktım ve uyandım. 2ci rüya; nasıl desem, ağaçlarla dolu bir yer onu bikiniyle gördüm ve bir eve girdi eve ben de girdim ve kız erkek karışık çok da kalabalık değildi bence arkadaşlarıydı beni gördü onu takip ettiğimi ve “Beni neden takip ediyorsun?” dedi. Ben dedim “Beni tanımadın mı?” “Tanımıyorum. Şimdi git” dedi ve kaçtı benden. Buna bir sonuç bulamadım. 2 sene oldu ve halen unutamadım.

    1. Benim de 4 yıllık bir ilişkim oldu ve yaklaşık 1,5 yıl oldu biteli ve ben de onu unutamıyorum. Ne yaparsam yapayım hep aklımda. Tek birini sevdim o da o kişi. Büyük konuşmuş olmuyayım ama asla başkasıyla yapamam. O benim her şeyiyle ilkim ve öyle kalacak. O kadar sevmeme rağmen ama o beni bıraktı. Nasıl yaptıysa silmiş beni hayatından ve 6 ay sonra hayatına başka biri girdi. Bensiz nefes alamayan adam gitti başkasının koynunda öyle bir nefes alıyor ki… Aslında hepsi boş ama ben bunu kendime anlatamıyorum. Adını her duyduğumda ağlarım dalarım uzaklara. Ahhhh be sevgili o kadar alıştırmamalıydın kendine beni. İlk defa dün 1 gün önce gördüm rüyamda. Hayatındaki kadınla bir ortamda görüyorum bana diyor ki “Ne kadar tatlı değil mi?” Tabii ki ben o sinirle uyandım hıçkırıklara boğuldum. Rabbim bana yaşattıklarını yaşatmadan ölmesin ve Ahım onun olsun.

  11. Rüyamda eski sevgilim bana baş sağlığına geliyor, kuzenim vefat etti onun için. Ama biz bunla çok kötü ayrıldık ihanet etti, dolandırdı maddi anlamda. Ama hasretle sarıldı, bir o kadar da tedirginlik vardı. Etrafımızda o kadar kalabalıktı. Bu ne anlama geliyor?

    1. Eski sevgiliye sarılırken aynı zamanda korku ve tedirginlik hissettiğini görmek Eski sevgilisine sarılırken aynı zamanda korku ve huzursuzluk gibi duygular içinde olduğunuzu görmek, daha sonraki ilişkilerinde saadet içinde olacağına delalet eder.

  12. Ya şimdi ben birine aşığım ve onu çok seviyorum ve ne zaman unutmaya çalışsam rüyama geliyor, sarılıyoruz falan. Acaba neden unutmaya çalışınca rüyama geliyor, yardım eder misiniz?

  13. Şuan evliyim ve bir kız çocuğum var. Eski sevgilimi gördüm bir yerde karşılaşıyoruz, önce ikimiz de yolumuza devam ederken birden geri dönüp sarılıyoruz. Kızım yanımda yoktu o anda ama sonra açık hava bir yerde oturuyoruz ve kızım da yanımda konuşuyoruz ve daha sonra kendi evimde buluyorum kendimizi annem, ablam, eşim, kızım ve eski sevgilim… Duş falan alıyor bizim evde. Biraz tuhaf bir rüyaydı ama hala özlüyorum isteyerek ayrılmamıştık çünkü. 🙁

  14. Rüyamda eski sevgilimi gördüm. Galiba 1 ay oldu biteli ve ben onun ayakkabıcıda çalışıyor kendisi, onun arkadaşını gördüm. Bana bir kere baktı, bir şey diyecek gibi oldu sonra arkasını döndü. Sonra bir daha bana baktı ve “Seninki çok kötü oldu herkese sarıyor, kafayı yedi herkesle muhabbet ediyor” gibi bir laf etti ve ben de ona “O zaman bana mesaj atsın” dedim. Gerçek gibiydi, çok heyecanlandım hatta. Lütfen yorumlar mısınız? Merak ediyorum.

  15. Eski sevgilim önümden geçip giderken ters bi bakışma ve daha sonra onun sevgilisin arkadaşlarıyla beni sıkıştırdığını gördüm ?

  16. Ya bunların hiç birini görmedim eski sevgilimle kol kola yürüyorduk ona senelerdir anlatamadıklarımı anlatım gözlerim doldu ama ağlamadım.

  17. Rüyamda eski çalıştığım yerde tekrar işe başlıyordum ve eski sevgilimin abisinin iş yeriydi abisi beni görünce çok seviniyordu bana ilk önce banyo yapmam gerektiğini ve sonra hemen çalışmamı istiyordu. Abisi ve ben banyo yapıyordum birileri gelip rahatsız ediyordu banyoda beni. Sonra arkadaşım gelip kovuyordu onları ben üstümü bir an giyip çıkıyordum eski sevgilim oradakilerle kavga ediyordu. Daha sonra bir evde buluyordum kendimi hiç bilmediğim bir ev. Eski sevgilimle geçmişimiz yüzünden kavga ediyorduk beni orda istemiyordu ama abisi beni istiyordu. Bir daha seni bırakmayız gitme diyordu ne anlama geliyor bu lütfen cevaplar mısınız?

  18. Ben rüyamda eski sevgilimi gördüm onunla tekrar barışmıştık fakat bana karşı ilgisizdi bu arada şu an başka bir ilişki içerisindeyim yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

  19. Rüyamda eski sevgilimi, anne ve babasını benimle beraber bir kadın daha vardı ikimizle de ilgilenmiyordu. Büyük ve boş bir villada masada oturmuş yoğun bir şekilde çalışıyordu. Annesi beni Türkiye’den yurt dışına onun yanına gönderdi yalnız kalmasın diye. Bu rüyanın manası nedir? Çok merak ediyorum bana geri döner mi acaba?

  20. Rüyamda eski eşimi gördüm ve bana arkadan sarıldığını gördüm ve aynı anda da bana önden de sarılan oldu ama çıkartamadım. Oğlumla ilgili bir şey dedi ama tam hatırlamıyorum. Bir parkta oturuyorduk ve kalabalık bir ortamdı bir kaç kişi ve eski eşimde vardı. Bunun anlamı nedir?

  21. Yakın zamanda sevgilimden severek ayrıldım. Rüyamda eski sevgilim bir internet kafede bilgisayar başında oturuyordu ve ben içeri girdim o an birbirimizi hiç görmediğimiz için şaşırmıştı o bana çok kızgındı ama gözlerimin içine bakıp beni sevmediğini söylüyordu ve beni kafeden dışarı kovuyordu. Eli elime değdiğinde çok heyecanlanmıştı. Çok garipti ama çok güzeldi.

  22. Severek ayrılmak zorunda kaldığım sevdiğim kızı rüyamda iş yerinden almaya gidiyorum ama hiç ayrılmamış gibiyiz. Bina girişinde beklerken bütün herkes çıkıyor o gelmeyince ben yanına gitmeye karar veriyorum. Yanına gittiğimde başka bir kız arkadaşı ile bulaşık yıkadığını görüyorum. Bana bakarak gülümsüyor ve hemen geliyorum diyor. Bende arkamı dönüp gelmesini beklemek için gidiyorum.

  23. Eski ayrıldığım uzun zamandır görmediğim eski sevgilim elinde bir kız çocuk ile yanıma gelip çocuğu bana bırakıp gittiğini gördüm.

  24. Rüyamda lise yıllarından erkek arkadaşımın evindeyiz ailecek ama neden bilmiyorum.Ev karanlık, bir siyah köpek görüyorum karnı sıyrılmış yaralı gözümün içine bakıyor alıp masaya koyuyoruz, yarasına bakıyoruz hepimiz bir şeyler yapıyoruz ama köpek sürekli bana bakıyor. Ben ara sıra telefonla konuşuyorum eski arkadaşımla, sizin evdeyiz sen nerdesin buraya gelmem sorun olmaz diye düşündüm falan. Hatırladığım bu 🙂

  25. Sevgilimle ayrılalı 2 ay oluyor tabi aklımdan çıkmıyordu, yeni bir sevgilisi var onu da biliyorım ama bekliyorum.. dün gece rüyamda eski sevgilimle hiç bilmediğim bir evdeydik ve bir anda insan benzeri yaratıklar belirdi evin etrafında ben kapıya yöneldim kapı kapalıydı ama kilidi yoktu yani ordan dışarısı gözüküyordu biz dışarı çıktık botum vardı onu bulamadım kırmızı bir terlik giydim biraz kaçtık biz beraber yerde ölü bir insan gördüm ve ayağında siyah deri benzeri bot vardı bende terlikleri bırakıp onu giydim. Daha sonra eski sevgilim beni tekrar istediğini diyerini bırakacağını söyledi kabul ettim, birkaç birşey alıp eve gideceğim dedi tabak ve bardak benzeri şeyler aldı biz taşırken 2 adam yardıma geldi beraber götürürken elimdeki poşete baktım çay bardağı kutusu su dolu ve çay bardakları kırılmıştı. Adamlar gitti biz eski sevgilimle yürümeye devam eserken babasını gördü ve beni gizledi sonra öpüştük ve ben kalktım. Rüyayı görmeden önce rabbim bana göster diye dua etmiştim bunların anlamı ne olabilir bulamıyorum. Teşekkürler

  26. Eski sevgimin hoşlandığım erkeğin elimi tuttuğunu gördüm. Ve benimle çıkmak istediğini söyledi.

  27. Eski sevgilimden ayrılalı 3 ay oldu.Ruyamda karsilasiyorduk gordugum icin mutlu oluyordum ama ilk baslarda takmiyordum sonra karsilasiyorduk konusmaya basliyorduk.Bana benim neler çektiğimi bilmiyorsun diyordu.Sonra muhabbet ediyorduk tabu bende bir mutluluk bir heyecan oluyordu.Sonra eski sevgilimin yanına bir erkek geliyordu. Sonra ben tabi çıkışıyordum kabul etmiyordum.Sonra cocuk yanımızdan gidiyordu.Sonra eski sevgilimle bir yere gidiyorduk öpüşmeye başlıyorduk.Bunun yorumu nedir acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir