Rüyada Kedi Eti Yemek Görmek

Rüyada kedi eti yemek, hile hurda işlere bulaşacağınıza işaret eder. Rüyayı gören kişinin, çevresinde düzenbazlık ile dolandırıcılık ile onu kandırmaya çalışan kişiler olduğuna delalettir. Hileye, dolanıcılara ve sihirbazlığa delalet eder. Üzgün ruh haline, kandırılmaya, öfke ve kin duymaya işarettir. Kısa süre içinde içindekileri atamayarak derin pişmanlıklar duymaya işaret eder.

Rüyada kedi eti yediğini görmek, sihirbazlık öğreneceğinize işaret eder.

Ayrıca rüyada kedi görmek tabirine ve kediler ile ilgili tüm rüya tabirlerine bakınız.

Rüyada Kedi Eti Yiyen Birini Görmek

Rüyada kedi eti yiyen birini görmek, kendini kandıran bir kişi ile yüzleşmeyi ifade eder. Dolandırıcıların eline düşmeye, büyük bir para kaptırmaya ve bunu yapanı da bulmaya işaret eder. Parasını almak için mücadele etmeye işarettir. Rüyayı gören kişinin maddi açıdan riskli bir döneme gireceğine delalet eder. Dikkatli olması gerektiğine ve herkese güvenmemesi gerektiğine delalettir. Yardıma ihtiyacının olduğuna ve yardım için de herkese güvenmemesi gerektiğine işaret eder. (Bkz. Tanımadığın Birini Görmek)

Rüyada Kedi Eti Yediğini Görmek

Rüyada kedi eti yediğini görmek, rüyayı gören kişinin hayatındaki zorluklara işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayatındaki birtakım sorunlara, kavgalara, tartışmalara işarettir. Zorluklar ile para kazanmaya çalışmaya da yorulur. Zor bir hayata ve oldukça çetrefilli işlere bulaşmaya işaret eder. Rüya sahibinin hayatında dikkatli olması gerektiğine de tabir edilir. Uyarıları dikkate almaya ve hayatını yoluna koyması gerektiğine işaret eder. (Bkz. Et)

Rüyada Pişmiş Kedi Eti Görmek

Rüyada pişmiş kedi eti görmek, haram kazanca delalet eder. Rüya sahibinin hırslarına ve kısa yoldan parayı bulmaya çalışmasına delalet eder. Bu konuda temkinli olması gerektiğine ve hanesine haram lokma sokmaması adına uğraş vermesine delalet eder. Rüya sahibinin kendini gösterebileceği işlerde çalışmasına ve mala, mülke, zenginliğe, şöhrete delalet eder. (Bkz. Çiğ)

Rüyada Pişmiş Kedi Eti Yemek

Rüyada pişmiş kedi eti yemek, rüyayı gören kişinin haram işlere bulaşacağına işaret eder. Hanesine haram gireceğine ve bu konuda dikkatli olması gerektiğine işarettir. Rüya sahibine uyarı niteliğinde olan bu rüya ile birlikte, hayatında birtakım sıkıntıların üstesinden gelmeye işaret eder. Rüya sahibinin zenginlik içinde yaşama isteğine, bunun için kısa yoldan para kazanmaya yönelik girdiği çalışmalara delalet eder.

Rüyada Kedi Kesip Etini Yemek 

Rüyada kedi kesip etini yemek, rüyayı gören kişinin büyük bir ayıp işleyeceğine işaret eder. Toplum içinde utanmaya ya da utandırılmaya işarettir. Toplum içine çıkarken temkinli olması gerektiğine delalet eder. Önlemini alması gerektiğine ve ne kendini ne de hane halkını küçük düşürücü bir hareketten uzak durmasına delalettir. (Bkz. Hayvan Kesmek)

Rüyada Kedi Eti Yendiğini Görmek

Rüyada kedi eti yendiğini görmek, rüyayı gören kişinin derin üzüntülere girmesine işaret eder. Üzülmeye, ağlamaya ve kendini yıpratacak derece kahrolmaya işarettir. Rüya sahibinin hayatındaki kötü gidişattan memnun olmadığına ve bunun için de kendini yıprattığına delalet eder. Ancak çabaları ve uğraşları sonucunda hayatını yeniden kazanabileceğine delalet eder. Üzüntülerini bırakması gerektiğine ve bu üzüntülerden kurtularak çalışarak hayatını kazanması gerektiğine yorulur.

Rüyada kedi eti görmek, rüyayı gören kişilerin hayatları için büyük bir mücadele gerektirdiğine işaret eder. Hayat kavgası yaşamaya, geçim sıkıntısı çekmeye, üzüntülerin içinde kahrolmaya işarettir. Garibanlık, fakirlik ve bunun için bir çıkış yolu aramaya da tabir edilir. Rüya sahibinin borçlarından kurtulmasının bir yolu olduğuna işaret eder. Rüya sahibinin ya da rüyayı gören kişinin hanesinin büyük borç sıkıntıları olduğuna işaret eder. (Bkz. Kedi Saldırması)

Rüyada Kedi Eti Pişirmek

Rüyada kedi eti pişirmek görmek, rüyayı gören kişilerin hayatlarında büyük bir çıkmaza gireceğine işaret eder. Maddi sıkıntılar, aile içi tartışmalar ve birtakım büyük sorunlar ile birlikte üzüntülere işaret eder Büyük ve derin kederlere, haram iş ile uğraşmaya işarettir. Rüyayı gören kişinin kendi adına ve hanesi adına helal kazançlar için çıkış yolu aradığına delalet eder. Kötü alışkanlıklara ve bu kötü alışkanlıklardan kurtulmaya çalışan bir kişiye delalettir.

Kedi Eti Yemek

“Rüyada Kedi Eti Yemek Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Ben rüyamda ekmekle pişirilmiş kedi etini yiyordum. Acaba bu neye delalettir? Birde annem rüyada hacca gittiğini görmüş ama birileri ona haccının kabul olmadığını söylüyormuş rüyada.

  2. selamın aleyküm size bir soru sormak istiyorum lütfen Allah rızası icin cevap verin yalvarıyorum benim kardeşim yurtdışında bizden kaçtı senelerdir de haber alamıyoruz onun icin bir tanıdıgım menzil tarikatına mahsup olan biri istihareye yattı Rüyasında kedi yedirmişler ve sabah kalktıgında köpük varmış agzında bunun anlamı nedir nolursunuz bakın cevap verin allah icin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir