Rüyada Kedi Isırması Görmek

Erkek Kedinin Isırmasını Görmek

Bir kimse rüyasında kendisini erkek bir kedinin ısırdığını veya tırmaladığını görürse, o kimsenin bir rahatsızlık geçireceğine delalet eder. Kedi vahşi veya yabani ise sonucu daha da etkili olur.

Dişi Kedinin Isırmasını Görmek

Rüyada ısıran kedi dişi ve ev kedisi ise, rüyayı gören kişinin daha mutlu ve huzurlu bir sene yaşayacağına delalet eder.

Ayrıca rüyada kedi görmek tabirine ve kediler ile ilgili tüm rüya tabirlerine bakabilirsiniz.

Kedi Isırması

“Rüyada Kedi Isırması Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Gerçekte çok korktuğum bir kedi var arsız, sürekli beni gördüğünde cırlayan. Bugün rüyamda onu gördüm tam ayak bileğimden yapışıp dişlerini sonuna kadar geçiriyordu. Öyle bir kanıyordu öyle bir kanıyordu ki, koyu kırmızı siyah arasında aşırı derecede durmak bilmeyen kan akıyordu. Sanki damar patlamış gibiydi, beze şeklinde. Daha önceleri de 3-4 kez farklı zamanlarda yüzüme çok hırçın bir kedinin atladığını gördüm yani aynı yüzüme yapışan kediyi 4-5 kez gördüm. Yorumlarsanız çok memnun olurum.

  2. Seveyim diye bir yavru kediyi elledim, başparmağımı ısırdı ve bırakmadı. Çok canım acıdı ve vurdum kaç kere kediye, sanırım öldürdüm. Yorumlarsanız sevinirim.

  3. Rüyamda bir kedi bana sürekli ters ters bakıyordu ondan sonra boynumu ısırıyordu.

  4. Rüyada arkamdan elbiseme yapışan, tırmalayan, küçüklü büyüklü birçok kediyi alıp fırlatıyorum.

  5. Rüyamda kedi ısrarla bana saldırıyordu. Bir iki kere kurtuldum ama en sonunda sağ böbrek tarafımdan ısırdı canım baya yandı bu olay karanlık puslu bir ortamda oldu sabah olunca rüyadan çok etkilenmiştim. Size zahmet bunun bir açıklamasını yaparsanız sevinirim.

  6. Kedi rüyamda boynuma yapıştı ve beni resmen boynumu koparana kadar bırakmadı. Kaç kişi kediyi boynumdan çekmedik. Yorumlarsaniz sevinirim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir