Rüyada Koltuk Altı Görmek

Allame Meclisî: Koltuk altı görmek, üzüntü ve sıkıntıdan kurtulacağınıza veya ailenizin eziyetlerinden beri olacağınıza işarettir.

Bkz: Kıllar, Koku

İbn-i Sîrîn: Koltuk altı, çirkinlik ve kınanma demektir. Koltuk altında tüy görmek, murada ermeye veya düşmanın size galip geleceğine işarettir.

Cabir Mağribî: Rüyada koltuk altından pis kokular yayıldığını görmek, haram mal bulacağınıza işaret eder.

Rüyada ellerinizin koltuk altında olduğunu görmek; muradınıza ereceğinize, düşmanınızı alt edeceğinize ve bazı tabircilere göre yiğitliğe işarettir. “Elini koltuk altına sok da bir hastalık yüzünden olmamak şartıyla bembeyaz çıksın.”[143]

Rüyada koltuk altında bir eksiklik olmadığını görmek, muradınıza eremeyeceğinize ve düşmanın size galip geleceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altından kötü koku çıktığını görmek, zahmetle mal elde edeceğinize; koltuk altından ter aktığını görmek, akan ter miktarınca mal varlığınızın azalacağına işarettir.

Rüyada koltuk altı kokusunu kokladığını görmek, fakirlik, ihtiyaç ve kötü sırlara vâkıf olmaya delalet eder.

Rüyada bir başkasının koltuğunu kokladığını veya koklayanı görmek; baş ağrısına, nezleye, kötü haberlere, sırların meydana çıkmasına delalet eder.

Allame Meclisi: Koltuk altı görmek, üzüntü ve sıkıntıdan kurtulacağınıza veya ailenizin eziyetlerinden beri olacağınıza işarettir.

Koltuk Altı

“Rüyada Koltuk Altı Görmek” için bir yorum

  1. Annemin koltuk altını tıraş ediyorum ve kendi saçımı makine ile yarım tıraş ediyorum. Yatsı namazını kıldıktan sonra gördüm. Ne anlama geliyor açıklarsanız memnun olurum.

    Teşekkür ederim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir