Rüyada Dalga Geçmek Görmek

Rüyada birisiyle dalga geçtiğini görmek, hiç ummadığınız bir kimsenin kurnazlığına maruz kalacağınıza işarettir.

Rüyada dalga geçmek görmek, rüya sahibinin başkalarının huyları ile alay ettiğini, kötü davranışlarınızdan dolayı hiç pişmanlık duymayacağınızı, çevrenizde size güvenen insanların sayısının azalacağına işarettir. Çevrenizdeki insanları üzdüğünüz halde kendinize çeki düzen vermeyeceğinizi ancak bütün bu sorumsuz davranışlardan dolayı yalnız kalacağınızı işaret eder. 

Ayrıca bkz: Alay Konusu Olmak 

Rüyada dalga geçmek başka bir rüya tabircisine göre, kişinin kendini teskin etmesi, yalan söyleme huyundan vazgeçmeye çalışması olarak yorumlanır. Kendinize yapacağınız öz eleştirilerle daha iyi biri olacağınızı, insanlara bundan böyle empati ile yaklaşacağınızı, biriyle konuşurken onun da isteklerini göz ardı etmeyeceğinizi ve daha fedakâr bir birey olacağınızı temsil eder. 

Rüyada Biriyle Dalga Geçtiğini Görmek 

Rüyada biriyle dalga geçtiğini görmek, başarılı olmak ve yükselmek için ailenizden destek bekleyeceğinizi ancak bu desteği göremeyeceğinize delalet eder. Çevrenizde size karşı güven duymayan insanlar olduğunu, kötümser bakış açısıyla yaklaştığınız için size kimsenin sırrını anlatmak istemeyeceğini ve bu durumdan ötürü yaşayacağınız psikolojik sorunları ifade eder. 

Rüyada Birisinin Dalga Geçtiğini Görmek 

Rüyada birisinin dalga geçtiğini görmek, sıkıntılar ve sizi boğan şeylerden kurtulup rahat nefes alacağınız şeklinde tabir edilir. Bir kişiden yardım isteyeceğinizi, uzun zamandır ödeyemediğiniz borcunuz için borç verenin size kolaylık tanıyacağını, sizi aşağılayan ve küçümseyen insanların başına kınadıkları şeylerin geleceğini ve umudunuzu kaybetmediğiniz için geleceğinizin parlak olacağını simgeler. 

Rüyada Sevdiğinin Dalga Geçtiğini Görmek 

Rüyada sevdiğinin dalga geçtiğini görmek, çalışıp yorulduğunuzun işten büyük kazanç sağlayacağınızı, sonunda hayalini kurduğunuz eve taşınacağınızı, üç beş kuruş biriktirip bankaya yatırdığınız parayı katlayacak bir iş yapacağınızı, ailenizle daha iyi anlaşıp huzurlu olacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Arkadaşının Dalga Geçtiğini Görmek

Rüyada arkadaşının dalga geçtiğini görmek, kısmetinizin sürpriz bir şekilde açılacağını, şansınızın yüzünüze güleceğini, üzerinizdeki kara bulutların dağılacağını, ailenizle rahat bir yaşam süreceğinizi, ailenizin geçimini sağlamak ve konforlu bir yaşam sunmak için bütün imkânlarınızı kullanacağınıza delalet eder. 

Rüyada arkadaşının dalga geçtiğini görmenin diğer bir yorumu ise manevi bir desteğe ihtiyaç duymak anlamına gelir. Yaşadığınız ruhsal sıkıntıdan kurtulmak için bir uzmandan yardım alacağınıza, çok sevdiğiniz birinin sözlerinin size terapi gibi geleceğine işaret eder. 

Rüyada Cinlerin Dalga Geçtiğini Görmek 

Rüyada cinlerin dalga geçtiğini görmek, birikim yapmak, parayı elinde tutmak, harcamaları kısıtlayıp tutumlu olmaya çalışmak anlamına gelir. Hata yapacağınız işlerden kendinizi geri çekeceğinizi, büyük sözü dinleyip ani kararlardan kaçınacağınızı, bir işi yaparken iki kez düşüneceğinizi ifade eder. 

Rüyada cinlerin dalga geçmesinin bir diğer yorumu ise platonik bir aşk yaşayacağınıza, âşık olduğunuz birine duygularınızı bir türlü söyleyemeyeceğinize, hislerinize tercüman olması için deneyimli birinden yardım isteyeceğinize delalet eder. 

Rüyada Dalga Geçilen Birini Görmek

Rüyada dalga geçilen birini görmek, haksızlıklara boyun eğmediğiniz için herkesin takdirini toplayacağınızı, çalışanlarınıza karşı örnek gösterdiğiniz tavır sayesinde diğer patronlara örnek olacağınızı gösterir. 

Rüyada dalga geçilen birini görülmesi, ayrıca size karşı kötülük yapan kimselere ders vereceğinizi, sizin arkanızdan gıybet yapan kişilerin yalanlarını tek tek ortaya çıkaracağınızı, toplumda kendinizi aklayıp bu tarz kimselere fırsat vermeyeceğinize işaret eder. 

Rüyada Eşinin Dalga Geçmesi 

Rüyada eşinin dalga geçmesi, canınızı yakacak olayların yaşanacağına, mutsuzluğunuzu kafanıza çok taktığınızdan psikolojinizin bozulacağına, eşinizle sürekli tartışmak bıktığınızdan uzaklaşmak isteyeceğinize, kafanızı dinlemek için birkaç haftalığına tatil planları yapacağınıza alamet eder. 

Rüyada Yabancı Erkeğin Dalga Geçmesi 

Rüyada yabancı erkeğin dalga geçmesi, çok bekleyip yolunu gözlediğiniz bir haberin umduğunuz gibi çıkmayacağı, emeklerinizin ziyan olacağı, bir arkadaşınızla yaptığınız tartışmaların büyüyeceği ve istemediğiniz bir durumla karşılaşıp alt üst olacağınız şeklinde tabir edilir.

Dalga Geçmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir