Rüyada Zevce Görmek

Rüyada insanın kendi zevcesini görmesi veya ondan bir şey alması; müjdeye, bahtın açıklığına ve menfaata delâlet eder.

Rüyada bir erkeğin zevcesini görmesi; sevindirici ve çok mutlu edici haberler alacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elde edilecek menfaate işaret eder.

Rüyada zevcesi olmayan birinin tanımadığı birini zevcesi olarak görmesi, tanımadığı bir kadının yardımını alacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin zevcesini gören kişi, o ailenin sıkıntıları için endişe duyar.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Kadın, Evlilik 

Zevce

“Rüyada Zevce Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Merhaba, gece rüyamda bir torba toz şeker almışım. Evde bulunan diğer şeker torbasının içine boşaltacağım ama evdeki şekerin içinde küçük beyaz kurtçuklar var. Eşime diyorum ki “Bunu neden açıkta bıraktın, içi kurtlanmış” diyorum. Yorumlarsanız sevinirim. Kolay gelsin.

  2. Merhaba, sabaha karşı rüyamda eşimi görüyorum hamile, ancak çok zayıflamış özellikle bacak kısmı “Bununla ilgili hemen bir doktora gidelim” diyorum. Bu arada eşim gerçekten hamile. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

  3. Eve bıraktığım yedek cep telefonumun kırıldığını gördüm ve eşimle oğlumu dövdüm. Çünkü sürekli uyarıyordum “Kullanmayın, kırarsınız” diye…

  4. Merhaba, boşandığım eşimle yatakta uzanıp onunla oynaşmak ne demektir? Bilgi verirseniz memnun olurum. Sevgiler ve saygılar.

  5. Ayrıldığım eşimin oturduğu eve yiyecek bir şeyler götürüyorum. Kimseye görünmeden bırakmak istiyorum ancak evde birilerinin olduğunu hissedince bırakmadan evin etrafında dolaşırken ayrıldığım eşim beni fark ediyor ve odanın lambasını yakarak cama geliyor. Ben sanki onun farkında değilmişim gibi oradan uzaklaşıp uzaktan gizlice ona bakıyorum. Not: Bir kaç defa gördüğüm rüyalarda hep tam bir araya gelmek üzereyken bir şey bizi ayrı tutuyor, bir araya gelemiyoruz. Rica etsem yorumlar mısınız? Teşekkürler.

  6. 5 sene önce boşanmış olduğum eşimin rüyamda bana gülümseyerek geri döndüğünü ve benden hamile olduğunu karnını göstererek bu arada çıplak değildi giyinik bir vaziyette idi, bir erkek bebek beklediğini söylemesi beni çok sevindirmişti fakat yaşımın ileri olması nedeni ile (50) bir an sevincim burukda olsa yinede çok mutlu olduğumu gördüm adeta ayaklarım yerden kesildi. Yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim. SAYGILAR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir