Rüyada Erkeğin Cinsiyet Uzvu Görmek

Nablusî demiştir ki: Rüyada görülen erkeğin tenasül uzvu, dünyalığa, çocuğa ve ömre işaret eder.

Rüyada tenasül uzvunun ayıplanmayacak derecede uzadığını ve büyüdüğünü görmek, çocuğun ve malın fazla olmasına delalettir. 

Ayrıca bkz: Cinsel Organlar, Cinsi Münasebet, Kadınlık Organı

Bir kimsenin rüyada tenasül uzvunun birkaç parçaya ayrıldığını görmesi, soyunun kalabalık olmasına ve sürekliliğine işaret eder. Yine rüyada cinsiyet aletinin üçe ayrıldığını gören kimsenin üç tane çocuğu olur. 

Rüyada bir başkasının cinsiyet uzvunu kendi elinde görmek, her taraftan sahip olacağınız mülk ve paraya işaret eder.

İbn-i Sîrîn hazretleri demiştir ki: Bir devlet adamının rüyada tenasül uzvunun büyüdüğünü görmesi, gücünün ve saygınlığının artmasına işaret etmektedir. Bu rüya, esnaf ve tüccar için de gelirin ve kârın çoğalmasına delalettir.

Rüyada eliyle tenasül uzvunu tutup çıkardığını tekrar yerine koyduğunu görmek, erkek evlada işaret eder. Bazı kere de bu rüya, elinden kaçırmış olduğu şansın tekrar kendisine geri döneceğine yorumlanır.

Rüyada hamile bir kadının erkeklik uzvu görmesi, çocuğunun erkek olacağına işaretle tabir edilir. Rüyada tenasül uzvunun kesildiğini görmek, bundan sonra erkek evlada sahip olamayacağına işarettir.

Bir adamın rüyada tenasül uzvuna düğüm vurduğunu görmesi, maişetini temin etmekte zorluk çekeceğine ve kedere işarettir. Rüyada sünnet olduğunu görmek, o kimsede olan dinin hoşluğuna ve kuvvetliğine delalettir.

Erkeğin Cinsiyet Uzvu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir