Rüyada Ceviz Fidanı Görmek

Ayrıca bkz: Ceviz Ağacı, Ceviz Görmek

Rüyada ceviz fidanı görmek yapacağınız işlerde başarılı olacağınıza, yükseliş gösterip ailenizi onurlandıracağınıza delalet eder.

Ceviz Fidanı Diktiğinizi Görmek

Rüyada ceviz fidanı dikmek iş veya okul hayatınızda kıskanıldığınıza ve sizin arkanızdan yaptığınız işlerle alakalı sürekli konuşulduğuna delalettir.

Ceviz Fidanını Başka Birisinin Diktiğini Görmek

Rüyada ceviz fidanını başka birinin diktiğini görmek, sizin birilerinin arkasından konuştuğunuza ve bu konuştuğunuz konuların ortaya çıkmaması için bu tarz konuşmalardan sakınmanız gerektiğine işaret eder.

Ceviz Fidanı Satın Aldığınızı Görmek

Rüyada ceviz fidanı satın almak uzaktan size karşı duygusal hisler besleyen bir kimsenin olduğuna, fakat bu kişinin sizin için hayırlı olmayacağına delalet eder.

Ceviz Fidanı Sattığınızı Görmek

Rüyada ceviz fidanı satmak bazı konularda fikirlerinizi söylemeye çekindiğinize, fakat içinizden gelenleri söylemenizin son zamanlar da sizin için daha hayırlı olacağına delalettir.

Ceviz Fidanını Tanıdığınız Birisine Sattığınızı Görmek

Rüyada ceviz fidanını tanıdığınız bir kişiye satmak, birilerine karşı beslediğiniz duyguları açığa çıkardığınız zaman ileride daha mutlu bir hayat sürdüreceğinize delalet eder.

Ceviz Fidanını Suladığını Görmek 

Rüyada ceviz fidanını suladığını görmek ise, zor zamanlar yaşadığınıza, bu zor zamanlarınızı ailenizle atlatacağınıza, sürekli ailenizle vakit geçirdikçe kendinizi iyi hissedeceğinize işaret eder.

Ceviz Fidanının Kuruduğunu Görmek 

Rüyada ceviz fidanının kuruduğunu görmek ailenizde yaşanan bazı sorunlara kafanızı çok taktığınıza, fakat bu sorunların aile dışından başka bir kadın tarafından son bulacağına delalet eder.

Ceviz Fidanının Birden Büyüdüğünü Görmek 

Rüyada ceviz fidanının aniden büyüdüğünü görmek işinizde veya okul hayatınızda kötü giden işlerinizi zamanla düzelteceğinize ve kendinize olan güveninizi geri kazanacağınıza işaret etmektedir.

Ceviz Fidanı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir