Rüyada Ağrı, Dert Görmek

Ayrıca bkz: Ağrı Çekmek, Uzuv

İbn-i Sîrîn: Rüyada bütün uzuvlarınızın ağrıdığını görmek, sahip olduğunuz mallarınızı kaybedeceğinize; başınızın ağrıdığını görmek, çok günah işleyeceğinize, bu yüzden tövbe etmeniz ve sadaka vermeniz gerektiğine; alnınızın ağrıdığını görmek, inancınızın bozuk olduğuna ve sıkıntı yaşayacağınıza işaret eder.

Rüyada gözünün ağrıdığını ve bu yüzden ilaç kullandığını görmek, doğru yola döneceğinize; kulağının ağrıdığını görmek, çirkin ve küfürlü sözler işiteceğinize; burnunun ağrıdığını görmek, bir tacirin size zarar vereceğine; dilinizin ağrıdığını veya dilinizde bir eksiklik olduğunu görmek, söyleyeceğiniz bir söz yüzünden vebal altında kalacağınıza ve eğer tacirseniz, ticaret konusunda yalan söyleyeceğinize işarettir.

Rüyada dilinin kesik olduğunu görmek; iyi ve takvalı biri olduğunuza; damağınızın ağrıdığını görmek, birinin hakkını inkâr edeceğine; ağzının ağrıdığını görmek, çok üzüntü ve sıkıntı göreceğinize işarettir. Rüyada boynunun ağrıdığını görmek, teslim etmeniz gereken bir emanetiniz olduğuna ancak onu sahibine teslim etmeyeceğine yorulur.

Rüyada karnının ağrıdığını görmek, akrabalarınızdan yana rencide olacağınıza ve eziyet göreceğinize; ciğerinizin ağrıdığını görmek, çocuğunuza karşı muhabbet beslediğinize; elinizin ağrıdığını görmek, komşunuza veya öz kardeşinize zulmedeceğinize delalet eder. 

Rüyada baldırınızın ağrıdığını görmek, akrabalarınıza zulmedeceğinize; parmağının ağrıdığını görmek, eşinizi rencide edeceğinize işaret eder.

Rüyada avret yerlerinin ağrıdığını görmek, fesada meyledeceğinize; kalçanızın ağrıdığını görmek, akrabalarınıza zulmedeceğinize; ayağının ağrıdığını görmek, elinizin altında çalışanlara merhamet göstermediğinize ve onları küçük düşürmeye çalışacağınıza yorulur. Rüyada bedeninizin dağlandığını görmek, mal bulacağına işarettir.

Ağrı, Dert

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir