Rüyada Boyamak (Saç ve Sakal Boyamak) Görmek

İmam Cafer Sadık: Rüyada (saç ve sakal) boyamanın dört şekilde tabir edilir: 

1-Sonuçsuz ve çirkin iş 

2-Dünya süsüyle bezenmek 

3-Makam ve mevki istemek 

4-Dünya malıyla ün kazanmak.

Hz. Danyal (A.S.): Rüyada sakal boyadığını görmek, örtülü işlere işarettir. Saçınızı ve sakalınızı boyadığınızı ama boyanın tutmadığını görmek, insanlara kendinizi olduğunuz gibi göstereceğinize; saçınızı ve sakalınızı boyadığınızı ve boyanın tuttuğunu görmek, durumunuzun iyiye gideceğine ve işlerinizin saklı kalacağına delalettir.

Müellif: Rüyada herhangi bir şeyi kırmızıya boyamak, kadınlar için hayır ve sevince; erkekler için kötüye delalettir.

İbn-i Sîrîn: Rüyada bazı şeyleri boyadığınızı görmek, imkânsız gibi gözüken bazı şeyler yapacağınıza, ancak insanlar tarafından yalanlanacağınıza işaret eder. Boyanın güzel bir şekilde tuttuğunu görmek, durumunuzun aynı kalacağına yorulur.

Rüyada elbise boyamak, kötüye delalettir.

Kirmanî: Avucunuzu boyadığınızı görmek, geçim sıkıntısına düşeceğinize; boyalı ellerinizin birbirine yapıştığını görmek, saygın bir kimsenin öleceğine işaret eder. 

Rüyada ellerinizin ve ayaklarınızın menekşe rengine boyandığını görmek, kazancınız konusunda hile yapacağınıza delalettir.

Boyamak (Saç ve Sakal Boyamak)

“Rüyada Boyamak (Saç ve Sakal Boyamak) Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Başka birinin saçlarını (sarışınken siyaha boyaması) boyadığını görmek ne demek? Teşekkür.

  2. Rüyamda saçlarımı bir arkadaşım boyuyor, yanlış boyadığı için ağlıyorum. Sonra tekrar boyuyor, istediğim renk olmuyor ve tekrar boyuyor saçlarımı fakat istediğim renk olmuyor. Tutturuyor ama aralarında birkaç renk kalıyor. Ağlayarak uyandım sabah.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir