Rüyada Burçlar (Astronomi) Görmek

Hz. Danyal (A.S): Koç, aslan ve yay burçları orduya; boğa, başak ve oğlak burçları yönetimi elinde bulunduran kişinin oğluna; ikizler, terazi ve kova burçları yönetimi elinde bulunduran kişinin işbilir yardımcısına; yengeç, akrep ve balık burçları yöneticinin sakisine yorulur.

İbn-i Sîrîn: Koç burcu, ihtişam sahibi biriyle dost olacağınıza; boğa burcu cahil birine işinizin düşeceğine ve dileğinizin gerçekleşeceğine; ikizler burcu iyi biriyle dost olacağınıza ve dileğinizin gerçekleşeceğine; yengeç burcu asil olmayan birine işinizin düşeceğine ve dileğinizin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada başak burcu görmek, bir çiftçiye işinizin düşeceğine ancak dileğinizin gerçekleşmeyeceğine işarettir. Terazi burcu, bir hâkime/ yargıca işinizin düşeceğine ve vaat ettiği her söze vefa edeceğine; akrep burcu düşmanınıza veya kötü bir kadına işinizin düşeceğine ve bu yüzden sıkıntı çekeceğinize delalet eder.

Rüyada yay burcu görmek, sözü geçen büyük bir kişiye işinizin düşeceğine, dileğinizin gerçekleşeceğine ve böylece halkın sevgisini kazanacağınıza; balık burcu, temiz kalpli ve hoşgörülü bir yabancıya işinizin düşeceğine ve dileğinizin gerçekleşeceğine işarettir.

Burçlar (Astronomi)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir