Rüyada Dışkı / Tezek Görmek

İmam Cafer Sadık: Rüyada ishal olmak dört şekilde yorumlanmıştır:

1-Haram mal

2-Genişlik, rahatlık

3-Ailevi giderler için para harcamak

4-Üzüntüden kurtulmak.

İbn-i Sîrîn: Rüyada at ve inek tezeği görmek, gördüğünüz tezeğin çokluğunca mal ve nimete kavuşacağınıza işaret eder.

Rüyada insan dışkısı görmek, helal olmayan mal/mülkle yorumlanır. Rüyada kendi yatağına pislediğini görmek; malınızı eşinize vereceğinize delalettir.

Rüyada bir yere pisleyip üzerini toprakla örttüğünü görmek; birikiminizi, yeraltında saklayacağınıza delalet eder.

Kirmanî: İnsan pisliğini yediğini görmek; helal olmayan yolla kazandığınız paraları, harcayacağınıza delalet eder. Rüyada meçhul bir yere pislediğini görmek; paranızı ya da malınızı gereksiz yerlerde harcayacağınıza işaret eder.

Rüyada vücudunuzun pisliğe bulaştığını görmek; günaha gireceğine işaret eder. İshal olduğunuzu görmek, malınızı çarçur edeceğinize delalet eder.

Karnınızdan adeta sel gibi pislik boşaldığını görmek; sözüne güvendiğiniz bir kimseden akıl alacak ve bu sebeple de başınızı derde sokacağınıza işaret eder.

Hz. Danyal: İnsanların veya dört ayaklı hayvanların pisliği; haram malla yorumlanır. Ahır hayvanları veya yırtıcı hayvanların pisliği; eziyet ve zorla alacağınızı mala delalet eder.

Cabir Mağribî: İnsan pisliği; elden gidecek mala işarettir. Pislik içinde boğulduğunuzu ya da pisliğe basıp yere düştüğünüzü, üzerinizin pisliğe bulaştığını görmek; sözüne itimat edilen bir kimse yüzünden derde ve kedere düşeceğinize delalet eder.

Dışkı / Tezek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir