Rüyada Doğurmak / Doğum Yapmak Görmek

Ayrıca Bkz; Ebe, Bebek (Canlı)

İmam Cafer Sadık: Rüyada erkek çocuk doğurup ve o çocukla konuştuğunu gören kimse için bu rüya ecele delalettir.

Rüyada bir kız çocuğu doğurduğunuzu görmek soyunuzdan, aileye lider olacak bir çocuğun dünyaya geleceğine delalettir.

İbn-i Sîrîn: Rüyada doğum yaptığınızı ve bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini görmek; hayır göreceğinize, aile ve akrabalardan memnun kalacağınıza işaret eder.

Rüyada doğum yaptığınızı ve bir erkek çocuğunuzun olduğunu görmek; gam ve kedere delalet eder.

Erkek biri rüyada eşinin erkek çocuğu dünyaya getirdiğini görmesi; uzun süren bir güçlüğün ardından çıkar sağlayacağınıza işaret eder.

Rüyada eşinin bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini görmek, çok fazla çıkar elde edeceğinize işarettir.

Kirmanî: Rüyada bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini görmek; bir takım sorunlar yaşayacağınıza, üzüleceğinize ve fakirleşeceğinize işaret eder.

Rüyada bir erkek çocuğu dünyaya getirdiğini görmek, iyi bir iş yapacağınıza ve bundan dolayı da isminizin güzel anılacağına delalet eder.

Çağdaş Ulema: Rüyada birinin doğum yaptığını görmek; amacınıza kavuşacağınıza işaret eder. Rüyada doğum yaptığınızı görmek; bebeği gördüğünüz anda çıkar sağlayacağınıza ve çoğu sorunlarınızı atlatacağınıza işaret eder. 

Rüyada sıkıntılı ve zor bir doğum yaptığınızı görmek, hasta olacağınıza; kolay doğum yaptığınızı görmek, mutlu olacağınıza; zor bir doğum yapanı görmek, yitirdiğinizi zannettiğiniz bir şeye tekrar sahip olacağınıza delalet eder.

Rüyada tanımadığınız birinin doğumuna katıldığınızı ve kolay doğum yaptığını görmek, bir yakınınızın muvaffakiyete erişeceğine ve bundan yararlanacağınıza delalet eder. Tanımadığınız birinin doğumuna katıldığınızı ve zor bir doğum geçirdiğini görmek, hüsranla tabir edilir.

Rüyada doğum sancısı görmek; telaş, keder ve dertle yorumlanmıştır. Rüyada erkek çocuk doğurmak, iş hayatınızda başarı elde edeceğinize işaret eder. Kız çocuğu doğurmak, acı bir deneyime sahip olacağınıza işaret eder.

Rüyada kötü geçen bir doğumda bulunmak, keder ve hüsrana işaret eder. Rüyada bir doğumda bebeğin öldüğünü görmek, zavallı ve ümitsiz kalacağınıza delalettir. 

Doğurmak /Doğum Yapmak

“Rüyada Doğurmak / Doğum Yapmak Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Merhaba, evliyim ve bebeğimiz olsun istiyoruz fakat guatrım olması nedeniyle değerlerin düşmesini bekliyoruz. Rüyamı sizlerle paylaşmak isterim aynı zamanda yorumlayabilirseniz sevinirim. Gece gördüğüm rüya beni çok etkiledi. Hamileymişim ve bir kız çocuğum olacakmış. Doğum yapıyorum. Açık yeşil gözleri olan güzel yüzlü bir kızım oluyor. Çok mutlu oluyorum. Kucağıma alıyorum, seviyorum, besliyorum. Gece olmuş uyuyoruz ve rüyamda uyandığımda kız çocuğum erkek çocuğuna dönüşmüş. Hem de 10-12 yaşlarında bir çocuk görüntüsünde ben annesi olduğumu hissediyorum fakat o bana hep kötü davranıyor. Sanki ben onun canını yakmışım gibi hiç yüzüme bakmıyor. Çocuk bana kötü davrandıkça ben de kendimi suçluyorum sürekli. Eşim, her şey normal gibi davranıyor. Sanki tek anormal olan benmişim gibi davranılıyor. 🙁 Uyandığımda kafam karışmıştı ve çok tedirgindim. Teşekkürler.

  2. Ben nişanlıyım. Rüyamda hamileydim, ikiz doğuruyordum. İlk “Bir kız, bir oğlan” dediler. Erkek diye sevinirken ikisi de kız oluyordu ve belli zaman sonra aralıklarla iki tane daha doğurdum, onlar da kızdı. Biz 4 kız kardeştik bizim gibi oldular diye seviniyordum. Sonra da kaderi bize benzer diye korktum, uyandım.

  3. Ben rüyamda beş tane erkek çocuk doğuruyordum ve kaynım kendi evini boşaltıyordu. Bende bu boş evde duruyor onlara bakıyordum.

  4. Rüyamda bebeğim doğuyor. Ben doğmasın diye iş arkadaşıma annemi çağır diyorum, arkadaşım bebeği eline alıp çok güzel bir şekilde gülüyordu. Ben bebeğin ayağı yok diyorum, arkadaşım bebeğimi sirkeyle yıkıyor ve bebeğimin ayakları çıkıyor. Annem o sırada gelip yavaş yavaş buyur diyor. Rüyamı yorumlar mısınız? Bebeğim düşme tehlikesi vardı acaba delalet olabilir mi ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir