Rüyada Haya / Testis Görmek

İmam Cafer Sadık: Rüyada insanların hayâlarını görmenin yedi tabiri vardır: 

1-Çocuk 

2-Ev halkı 

3-Mal 

4-İzzet 5-Büyüklük 

6-Hacet 

7-Murada erme.

Rüyada deniz kuşlarının hayâlarını, yumurtalıklarını görmek bu rüyayı görmenin dört tabiri vardır: 

1-Murada erme 

2-Evlilik 

3-Kadın 

4-Çocuk sahibi olma.

Ayrıca bkz: Erkek, Erkeklik Organı

Müellif: Hayâlarınızın büyüdüğünü görmek, malınızın artmasına ve kuvvetleneceğinize; hayâlarınızın kesik olduğunu görmek, hasmınıza mağlup düşeceğinize; hayâlarınızın küçük olduğunu görmek, yukarıdaki tabirin tam tersine işaret eder.

Rüyada sol testisini yerinden çıkarıp attığını görmek, evladınızın eceline; hayânızın şiştiğini veya orada bir beze oluştuğunu görmek, çok fazla miktarda mal sahibi olacağınıza, ancak hasımlardan tarafa tedirgin olacağınıza işarettir.

Rüyada hayâlarınızın yerde sürünecek kadar uzadığını görmek, mülk çoğaltmaya; hayâlarınızın kabuk değiştirdiğini görmek, biri yüzünden evlatlarınıza eziyet edeceğine işaret eder.

Rüyada hayânızı dibinden kestiklerini görmek, kuvvetinizi yitireceğinize; hayânızın iple veya başka bir şeyle bağlandığını görmek, işinizin kötü sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada insanların hayâlarını görmek, kendinizi hasımların kötülüklerinden korumaya; hayânızda bir eksiklik olduğunu görmek, hasmınızın size üstün geleceğine ve kedere düşeceğinize delalet eder.

Haya / Testis

“Rüyada Haya / Testis Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda testisimin birinin pantolonun içinde düştüğünü gördüm. Doktora gitmek için uğraşıyordum. Bu arada ölen babamı gördüm bir iş yapıyor. Pek ilgilenmiyordu. Baska biri azgın köpekler dolaştırıyordu. Gerçek gibiydi…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir