Rüyada Kanat / Kuş Tüyü Görmek

İbn-i Sîrîn: Rüyada tıpkı kuşlar gibi kanadınızın olduğunu görmek, gördüğünüz kanatınızın miktarına göre itibar göreceğinize delalettir.

Bkz: Uçan Fare

Kirmanî: Rüyada kuş kanadınızın olduğunu ve uçtuğunuzu görmek, seyahate çıkacağınıza ve işlerinizin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada üzerinizde kuş tüyü olduğunu görmek, gördüğünüz tüy miktarınca iyilik ve menfaat sağlayacağınıza delalet eder. Üzerinizdeki kuş tüylerinin döküldüğünü görmek, itibarınızı kaybedeceğinize ve mülkünüzün bir kısmının elden gideceğine delalettir.

Çağdaş Ulema: Rüyada beyaz kanat görmek, gereksiz bir iftiradan aklanacağınıza; siyah kanat görmek, uzun sürecek sıkıntılı bir dönem geçireceğinize işarettir.

Rüyada uçan kanat/ kanatlı görmek, şansınıza boş yere umut bağladığınıza; kanatla süslenmek, uzun bir yolculuğa çıkacağınıza yorulur.

Rüyada yerleri kanatla yapılmış süpürgeyle süpürmek, huzurlu bir aile hayatınızın olacağına; kanatlı kalemle yazı yazmak, müjdeli habere işarettir.

Rüyada kanatlı bir şapkaya sahip olmak, isteklerinizin yerine gelmesine; kuş tüyünden yapılmış yatak görmek, kırılacağınıza ve cefa çekeceğinize işaret eder.

Rüyada kuş tüyünden yapılmış yatak satın almak, maddi açıdan rahata erişeceğinize; kanadınızın olduğunu veya onunla uçtuğunuzu görmek, sıkıntılara işarettir.

Kanat / Kuş Tüyü

“Rüyada Kanat / Kuş Tüyü Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda parmak aralarında beyaz tüyler vardı. Koparmak istedim çıkmadı emin olmak için gerçek mi yoksa yapışmış hali mi diye yolmaya başladım, kopmadı ne demektir yorumlarsanız sevinirim teşekkürler.

  2. Rüyamda beyaz leylekten düşen uzun tüyleri dökülüyor gök yüzünden ve yakalıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir