Rüyada Kemer / Kayış Görmek

Allame Meclisî: Rüyada beline kemer bağladığınızı görmek, itibar sahibi bir kimse olacağınıza ve helal yoldan elinize geçecek olan mirasa işaret eder.

Bkz: İpek Kemer, Kuşak, Kayış

Rüyada kemerinizin açıldığını görmek, ömrünüzün yarıladığınıza işarettir. Kemerinizin yere düştüğünü görmek, ecelinizin yaklaştığına delalettir.

İbn-i Sîrîn: Rüyada beline kemer bağladığınızı görmek, dindar biriyseniz, düşmanınızın size merhamet göstereceğine; dindar değilseniz, yaptığınız günahlardan dolayı bir an önce istiğfar etmeniz gerektiğine delalettir. Çünkü bu rüya, dindar olmayanlar kimseler için iyi değildir.

Cabir Mağribî: Rüyada elinizde bir kemer olduğunu görmek, dini konularda pek güçlü olmadığınıza delalettir.

Rüyada dindar biri olduğunuzu ve belinize kemer bağladığınızı görmek, İslam’dan çıkma endişesi içinde olacağınıza; belinizden kemeri çıkarıp attığınızı görmek, bir an evvel tövbe etmeniz gerektiğine işarettir.

Çağdaş Ulema: Eski bir kemer görmek, uğraşların boşa çıkacağına işaret eder. Altın kemer görmek, başarı elde edeceğine; eski ve yıpranmış kemer görmek, belaya işarettir.

Rüyada kemer bulmak, insanlara güven vereceğinize; belinizde kemer olduğunu görmek, kısa süre içinde bir ilişkiniz olacağına delalettir.

Kemer / Kayış

“Rüyada Kemer / Kayış Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Belime gök mavisi kayışı pantolonuma taktım ancak tam tokalama işlemini yapacakken toka kısmının olmadığını kopuk olduğunu gördüm. Kayışı pantolondan çıkarıp tamiri için uğraştım.

  2. Dün gece Cumhurbaşkanımızın belindeki mavi bi kemerin sol tarafında da tokası varmış. Ben taktım sıkıca bağladım. Kemerinin omuzlarında da askılığı var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir