Rüyada Kısır / Kısırlaştırmak Görmek

İmam Cafer Sadık: Rüyada kısır birini görmenin üç tabiri vardır: 1-Zahit insanlar 2-Melek görmek 3-İbadet etmek.

İbn-i Sîrîn: Kendinizi kısırlaştırdığınızı görmek; düşmanla savaşa ettiğiniz takdirde küçük düşeceğinize, ancak Allah’a itaatkâr bir kul olacağınıza işarettir. Bazı tabircilere göre, evladınızın ecelinin geldiğine, bir daha evladınızın olamayacağına, fakat maddiyatınızın çok iyi olacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığınız birini kısırlaştırdığınızı, onun ilim ve hikmet üzere konuşan salih biri olduğunu görmek; kısırlaştırdığınız kimsenin aslen sizi iyiliğe davet eden, müjdeleyen ve kötülüklerden kaçınmanızı sağlayan bir melek olduğuna işaret eder.

Rüyada tanıdık birini kısırlaştırdığınızı görmek; kısırlaştırdığınız kimsenin kişiliğine göre, hayra veya şerre delalettir.

Kirmanî: Hayâlarınızın kesildiğini veya düştüğünü görmek; hasmınıza yenik düşeceğinize veya bazı yorumculara göre bir daha kız evladınızın olmayacağına delalettir.

Cabir Mağribî: Sebepsiz yere hadım olduğunuzu görmek; itibarınızı kaybedeceğinize ve hüsrana düşeceğinize delalet eder.

Rüyada cinsel organınızın kökünden kesildiğini görmek; isminizin insanlar arasında unutulacağına, mevkinizin düşeceğine ve evlatlarınızdan bazılarını yitireceğinize delalettir.

Ayrıca bkz: Rüyada kısır görmek, Rüyada gebelik görmek

Kısır /Kısırlaştırmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir