Rüyada Çarşaf (Giyim) Görmek

Ayrıca bkz: Kadın, Eşarp, Başörtülü

Nablusi Rüya Tabirleri: Rüyada görülen ve belden yukarı örtülen çarşaf eğer yeni, beyaz, sık ve kuvvetli dokunmuş ise, rüya sahibinin makam ve yükselmesine işaret eder. Eğer çarşaf ince ise, rüya sahibinin dince inceliğine işaret eder. Çünkü örtü kişiye emanet ve dinidir.

Kış Mevsiminde Bu Örtüye Bürünmüş Görmek

Eğer rüyada kış mevsiminde bu örtüye büründüğünü gören kişi, fakir olmasına rağmen süslenerek haddinden fazla kendini beğenip üstünlük yaptığına işaret eder. Bazı yorumcular; örtü, iyi olmayan kadındır, dediler.

Kendi Örtüsünün Kaybolduğunu Görmek

Bir kimse rüyasında kendisine ait olan çarşafını kaybettiğini görmesi, o kişinin fakirlikten kurtulup halka karşı kibirli davranacağına delalet eder.

Üzerinde Araplarca Meşhur Olan ve Bürd-i Yemani Denilen Taze veya Etrafı Yırtık Bir Elbise Olduğunu Görmek

Bir kimse rüyasında, Araplarca ünlü olan ve Bürd-i Yemani denilen yeni ya da etrafı yırtık bir elbise olduğunu görmesi, o kimsenin Kur’an-ı Kerim’i unutacağı anlamına gelmektedir.

Kadının Bu Örtüyü Görmesi

Rüyada bir kadının bu örtüyü görmesi, eşinin kendisine hayrı dokunmayan birisi olduğuna delalet eder. Bu örtü erkeklere emanettir, çünkü bu örtü erkeklerin boyun bağlarıdır. Boyun ise emanet yeridir.

Çarşaf (Giyim)

“Rüyada Çarşaf (Giyim) Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Ben rüyamda suya atlıyorum karşıya geçmek için sonra sudan çıkmak istiyorum ama çıkamıyorum. Abim beni çağrıya bir hortum gibi bir şey gösteriyor tutunmamı istiyor ama gözlerimi kapattığım için göremiyorum. Ellerimi uzatıyorum, arıyorum bulamıyorum sonra bir an çıkıyorum kimse yok ve uzaktan bir çarşaflı kadın mı, erkek mi, bilmiyorum korkuyorum o kişiden. Koşuyorum ama koşamıyorum. Tekrar geri dönüyorum o çarşaflıyı görüyorum ve uyanıyorum. Çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

  2. Merhaba. Rüyamda birden fazla siyah çarşaflı kadınlar gördüm. Anlamını merak ediyorum, yardımcı olur musunuz?

    1. Rüyamda mezarlık önünde kalkmış birçok siyah çarşaflı kadın vardı. Ne anlama geliyor acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir