Rüyada Yol Üzerinde İnsanlara Zahmet Veren Şeyleri Kaldırmak Görmek

Nablusi Rüya Tabirleri: Bu rüya, uyanıkken dini emirlerde veya aile ve çocukları hakkında gayretine ve sözünü bilir bir kişi olduğuna delalet eder. Yine, yumuşak sözlü yahut cüzi sadakası sebebiyle, rüyayı görenin günahlarının affedilmesine delalet eder. Bazen bu rüya mertebenin yüksekliğine, emir ve nehye, azal ve mütevelliliğe delalet eder. Eğer yola, diken, taş yahut insanları rahatsız edecek bir şey koysa kötü söz söylemesine, dil ve eliyle insanları rahatsız etmesine, bazen de yol kesici olmasına delalet eder.

Rüyada yol üzerinde insanlara zahmet veren şeyleri kaldırmak, bu rüyayı gören hakim ise onun zulmüne, kendisinin veya vekilinin insanlar için güçleri yetmeyecek şeyleri ihdas edip bununla o insanları mükellef tutmalarına delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yol Üzeri 

Yol Üzerinde İnsanlara Zahmet Veren Şeyleri Kaldırmak

“Rüyada Yol Üzerinde İnsanlara Zahmet Veren Şeyleri Kaldırmak Görmek” için bir yorum

  1. Sadece bir arabanın geçebileceği eğimli ve dik olan bir yol üzerinde(ki bu yol toprak zeminden beton zemin başlangıcı olan bir yolun başlayacağı bir yol idi ve köyüme ait bir mahallenin yolu idi)kalın bir ağaç kazık çakılmıştı. Bu kazık nedeniyle arabanın geçişine imkân yoktu. Sadece insan geçişine imkân verir halde iken; Bir hamle ile o kazığı çakılı toprak zeminden söküp attım. Nedir yorumlarınız? Teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir