Rüyada Demirci Çekici Görmek

Bkz: Demirci Örsü.

Rüyada Demirci Çekici Görmek Ne Anlama Gelir?

Bir rüyayı yorumlamak bazen oldukça zor bir durum olabilir. Rüyanızda gördüğünüz şeylerin bir tabiri olsa da gördüğünüz veya hatırladığınız rüyaların sadece yüzde 1’inden azı gerçekten bir anlam ifade etmekte ve gelecek veya geçmişe dair mesajlar vermektedir. Bu nedenle görmüş olduğunuz her rüyayı anlamlandırmaya çalışmak doğru bir hareket olmayacaktır. Peki çok sık karşılaşılmayan bir rüya olan, rüyada demirci çekici görmek ne anlama gelir? Rüyada demirci çekici görmenin islami veya normal tabiri nedir? Rüyada demirci çekici görenler geleceğe veya geçmişe dair bir mesaj mı alırlar? 

Rüyada Demirci Çekici Görmek İslami Tabiri

Rüyada demirci çekici görmek islam alimlerinin tabirlerine göre hayra yorulmalıdır. Rüyada demirci çekici görmek hayırlı bir rüya olup kimseye anlatılmamalıdır. Gördüğünüz güzel rüyaları; kimseye anlatmamaya özen gösteriniz, tabirini araştırınız sizi tatmin etmediyse bu konuda uzman olan insanlara danışınız. Rüyada demirci çekici görmek için araştırma yaptığınızda pek çok tabir ile karşılaşabilirsiniz. Rüya tabirinizi farklı kaynaklardan araştırıyorsanız öncelikle bilgilerin doğruluğuna emin olmalısınız. Yanlış yorumlanan bir rüya psikolojinizi bozabileceği gibi sizi gereksiz yere endişeye sokabilir veya mutsuz da edebilir. 

İslami kaynaklardan bulduğumuz bilgilere rüyada demirci çekici görmek hayra yorumlanan bir rüya olarak belirtilmektedir. Bu nedenle bu rüyanız için asla endişeye kapılmayın. Bilirsiniz, demirciler çekiçleri ile demirleri döverken altta bir tabaka bulunur, bu tabakanın ismi örsdür. Rüyanızda demirciyi çekiciyle örsü döverken gördüyseniz bu rüya sahibi olan kişinin kuvvetli ve kudretli olacağına alamet eder. Rüya sahibi kişinin sağlıklı bir hayat yaşayacağına ve ömür boyu mutlu bir yaşam süreceğine alamet eder. Rüyada demirci çekici gören kişinin rızık ve bolluğu artar. Malları çoğalır ve işinde iyi paralar kazanır. Ailesiyle mutlu bir yaşam sürer. 

Rüyada demirci çekici görmek iyi bir rüyadır kimseye anlatılmamalıdır. Rüya anlatıldığında büyüsünü bozar. Bu nedenle rüya sahibine bağlı kalmalıdır. Ancak bu işte ehil olan kimselerin rüyanızı bilmesine bir husus yoktur.

  • Büyük islam alimlerinden olan Cafer Sadık, bu rüya için şöyle bir tabirde bulunmuştur: 

Rüyada demirci çekici veya örsü görmek; değerli kişi, menfaat ve kuvvete delalet eder. Ayrıca işleri bozuk olan kişinin işlerinin açılması, kazancının artması anlamına gelir. Rüyada demirci çekici gördüğünüz zaman kimseye anlatmamaya özen göstermek gerekir. Rüya konusunda ehil olduğunu düşündüğünüz birileri varsa rüyanızı o kişiyle paylaşmalı ancak çok ileri gitmemelisiniz. 

Rüyada demirci çekici gören biri çok uzun bir süre hastalıklarla uğraşmaz, sağlıklı kalır. Varsa ailesi ve çocukları, bir yaşam boyu rızık ve bereket içerisinde yaşar. Allah kimseye muhtaç etmez. Rüyada demirci çekici gören biri bolluk ve rızık içerisinde Allah’a dua etmelidir.

Rüyada Demirci Çekici Görmek İslami Olmayan Tabir  

Rüyasında demirci çekici gören herhangi bir kişi, hayatında kötü giden şeyleri yerine koyar. Hayatı zorsa kolaylaşır. Sınırlarını aşmaya ve gevşemeye başlar. Rüyada demirci çekici gören bir kişi güçlenir, tüm zorluklara karşı dayanma kabiliyeti gelişir. Rüyada demirci çekici gören insanlar, bu rüyayı olumlu yorumlamalıdır. Demirci çekici görmek iyi bir rüyadır. Genelde iri ve güçlü bir demirci gibi olmayı vadeder. Ancak yine de çoğu zaman rüyaların gerçek olmadığının bilincinde olunmalıdır. Her zaman bir mesaj verdiği veya kadere bir yol çizdiğini anlaşılmamalıdır. Kötü gördüğünüz veya iyi gördüğünüz rüyaları kendinizce yorumlamaya çalışmamalısınız ve her şeyden önce manevi hissiyatınızı kötü bir rüya karşısında sağlam tutmalısınız.

Demirci Çekici

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir