Rüyada Eşek (Vahşi) Görmek

Seyyid Süleyman: Rüyasında vahşi bir eşeğin üzerine doğru geldiğini gören, cebren mal sahibi olur. Vahşi eşeğin arkasını dönüp gittiğini görmek ise elinizde olan malınızı kaybetmeye delalet eder.

Ayrıca bkz: Eşek (Dişi), Eşekçi, Eşek Palanı

Rüyada vahşi bir eşeğin üzerine binen, harama yönelir ve bidata sapar. Şayet hayvan binicisine itaat etmezse o kimse işlerinde zorlanır, gam ve kedere duçar olur.

Rüyada iki vahşi eşeğin birbirleriyle kavga ettiğini görmek, rüya sahibi yüzünden iki fasık yani günahkâr insanın birbirlerine gireceklerine delalettir. Vahşi bir eşeğin evine geldiğini görenin hanesine dinle hiçbir bağlantısı olmayan bir kimse gelecek demektir.

Kirmani demiştir ki: Rüyada vahşi eşek görmek, cahil ve budala bir adamdır. Etini yemek, fazla mala işaret eder. Üstüne bindiği vahşi eşeğin düştüğünü gören, muradına kavuşamaz.

Rüyada gözleri kör bir vahşi merkebe binmek, istediğiniz çoğu şeye sahip olacaksınız demektir. Vahşi eşekbaşı alan, çok alışveriş yapar yahut şerefli bir adamla muhabbet eder, ondan hayır ve iyilik görür.

Rüyada görülen vahşi eşeğin derisi, tüyü, kemiği, eti; zorla ele geçirilecek mala delalet eder. Sütü ise bol ibadet anlamına gelir. Vahşi eşeğin kendisinden kaçtığını gören, Müslümanlıktan çıkar. Fasıklar camiasına geçiş yapar.

Eşek (Vahşi)

“Rüyada Eşek (Vahşi) Görmek” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir