Rüyada Evlilik Talebi Görmek

Seyyid Süleyman: Bazı tabirciler demişlerdir ki: Rüyasında bir kadınla evlenmek istediğini gören, çok mal elde edebilmek için çaba sarf eder. İzdivaç talebinde muvaffak olmuşsa, bu çabalar sayesinde sonuca ulaşır. Bekâr bir kadına, gizli söz söylediğini gören, o kişiyle dünya hayatına girmek isteyecektir.

Rüyada evli bir kadınla evlenmek isteyen kişi, dünya malına istekli olur ama istediğine erişemez. Evlenme talebi kabul edilen erkek; arzusuna kavuşur, dileği kabul olur. Bir rivayete göre bu rüya, rahata, huzur ve sevinçli habere delalet eder.

(Ayrıca Bakınız; Nikah, Düğün, İzdivaç, Evlenmek)

Rüyada bir kadının kendisiyle evlenmek istediğini, arzu ettiğini görenin bahtı açılır. Evlenmek istediği genç bir bayanın buna razı olduğunu görmek, ferah ve malla tabir edilir.

Rüyada orta yaşlı bir kadına yaptığı evlilik teklifi kabul edilen kişi, ticaretle ya da başka bir yolla kazanca sahip olacağına işaret eder. İhtiyar bir kadının izdivacına talip olup olumlu cevap almak, büyük bir servete malik olmaya delalet eder.

Evlilik Talebi

“Rüyada Evlilik Talebi Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Rüyada dul kadına bir erkek “Senin kaderin benim. Ondan eski kocandan boşandın” diyor. Bunun anlamı ne bana lütfen bir cevap verin. Şimdiden teşekkürler.

  2. Rüyamda yeni ayrıldığım sevgilimin benden uzaklaştığını ve sebebi de sürekli evlilikle ilgili konuşuyor olmam olduğunu söyledi ama böyle bir konuşmamız normalde aramızda hiç olmamıştı. Şimdiden teşekkür ederim.

  3. Uzun zaman evlenmek isteyip ulaşamadığım bayana evlenme teklifinde bulunduğum rüyamda olumlu sonuca ulaşıyoruz. Nasıl yorumlanabilir?

  4. Selam. Ben çocukluktan tanıdığım bir kıza açık alanda gökyüzünde korkutucu kara bulutlar var ama çok yüksekte biz bir bankta karşılıklı oturuyoruz ve sonra ben besmele çekip benimle evlenir misin diyorum oda çok sevinip hemen evet diyor ayağa kalkıp bana sarılıyor önce sağ sonra sola sarılıp sıkıca sarılıyoruz ama gerçek hayatta kız başkasıyla evli buna gerçekten bir yorum yapan varsa sevinirim şimdiden sağ olun.

  5. Evlilik teklifini bir kadın almışsa rüyasında ne yorum yapılır? Sadece erkekle ilgili yorum yapmışsınız. Rüyayı kadın görmüş olamaz mı??

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir