Rüyada Gümüş Eşya Görmek

Rüyada gümüş eşya görmek, genel anlamda ferah günlere çıkacağınıza, sevinç dolu olaylar yaşayacağınıza yorulur. Bunun yanında iyi bir eşle hayatınızı birleştireceğinize işarettir. Hayırlı bir evlilik yaşayacağınız anlamına gelir. 

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Altın Kap

Rüyada Gümüş Yüzük Takmak

Rüyada gümüş yüzük takmak görmek, adım atacağınız her işte başarı elde edeceğinize ve yüklü miktarda para kazanacağınıza yorulur. Güzel haberler alacağınız anlamına da gelir. Ayrıca yeni fırsatlarla karşılaşacağınızın habercisi olarak görülür.  

Rüyada Gümüş Bileklik Görmek

Rüyada gümüş bileklik görmek, işin içinden çıkılmayacak durumlara girerek zarara uğrayacağınıza yorulur. Atıldığınız işlerden eliniz boş döneceğinize delalet eder. Olumlu olarak ise elde edeceğiniz yeni kazançları hayırlı işlerde kullanacağınıza yorulur. Eğer bekarsanız varlıklı bir ailede yaşayan biriyle evlilik yolunda ilerleyeceğinize mana gelir. (Bkz. Altın Bileklik)

Rüyada Gümüş Takı Görmek

Bolluk ve bereketi simgeleyen rüyalardan olan rüyada gümüş takı görmek, rahat bir yaşamı simgeler. Özellikle maddi anlamda sıkıntı çekmeden geçirilecek günlere, düğün ve cemiyetlere davet edileceğinize alamet olur. 

Rüyada Gümüş Tepsi Görmek

Rüyada gümüş tepsi görmek, çevrenizdekilerden iltifat ve övgü duyacağınız işler başaracağınızın göstergesidir. İçinizden geçirdiğiniz dileklerin karşılığını alacağınız, zorlukların içinden kolayca sıyrılacağınız anlamına gelmektedir.  

Rüyada Gümüş Bilezik Takmak

Rüyada gümüş bilezik takmak görmek, servet değerinde kazançlara ulaşacağınıza işaret eder. Eğer bekar bir kadınsanız evliliğe, erkekseniz üzüntüye ve sıkıntılı günlere yorulur. Gümüş bileziğin para kaybı yaşanacağına işaret olduğu da söylenir.  

Rüyada Gümüş Zincir Görmek

Rüyada gümüş zincir görmek, endişe ve korku içinde olduğunuz durumları atlatacağınız günlere yorulur. Çevrenizde yardıma ihtiyacı olan herkese yardımda bulunacağınıza, stres yaptığınız hadiselerin yakın zamanda olumlu şekilde son bulacağına alamet eder.  

Rüyada Gümüş Küpe Takmak

Rüyada gümüş küpe takmak, varlığınızın artacağına işarettir. Sıkıntılara maruz kaldığınız bir işten çektiğiniz cefanın karşılığını alacağınız günlerin habercisidir. Eğer evliyseniz erkek bir çocuk doğacak, şeklinde tabir edilir. (Bkz. Küpe)

Rüyada Gümüş Alyans Görmek

Olumlu ve kısmetli görülen rüyalardan olan rüyada gümüş alyans görmek, bekarsanız evlilik yolunda ilerlemeye yorulur. İki tarafın da aile ilişkilerinin kuvvetli olacağını gösterir. Çevreniz tarafından her konuda destek göreceğinize ve bu sayede yeni işlere çekinmeden adım atacağınıza işaret eder. 

Rüyada Gümüş Saat Görmek

Rüyada gümüş saat görmek, hedeflerinize ulaşmanıza az bir zaman kaldığına,  düşmanlarınızı çevrenizden savuşturacağınıza alamet eder. Farklı bir yorumda da olumsuz anlamda sevdiğiniz biri tarafından gösterdiğiniz iyi niyetin kullanılacağına işarettir. 

Rüyada Gümüş Kolye Bulmak

Rüyada gümüş kolye bulmak, bu dönemde çok hareketli bir hayatınızın olacağına, gün içerisinde sürekli meşgul olacağınıza yorulur. Bu yoğun günlerin olumlu sonuçlar getireceğine, olumsuz hiçbir durumun gerçekleşmeyeceğine mana gelir. Çalışıyorsanız iş yerindeki işlerin bir anda artacağı anlamına gelmektedir. (Bkz. Kolye)

Rüyada Gümüş Kemer Takmak

Genel anlamda olumsuz tabir edilen rüyalardan biri olan rüyada gümüş kemer takmak, sevdiğiniz ve güvendiğiniz insanlardan beklemediğiniz kötülükler göreceğinize işarettir. Onlardan uzaklaşacağınıza, huzurunuzun kaçacağına ve bir süre bunu atlatamayacağınıza delalet eder. (Bkz. Kemer)

Rüyada Gümüş Erkek Yüzüğü Görmek

Evlilik habercisi olarak görülen rüyada gümüş erkek yüzüğü görmek, evlilik yolunda masrafların yapılacağının ve her detay için uğraşılacağının müjdesidir. Aynı zamanda beklenmedik bir yerden para geleceğine, eğer evliyseniz hayırlı bir evlat sahibi olacağınıza işaret eder.  (Bkz. Evlilik)

Rüyada Gümüş Parlatmak

Rüyada gümüş parlatmak görmek; ilerleyen günlerde zenginlik yaşayacağınıza, dost ve komşularınızla bağlarınızın kuvvetleneceğine, helal yolla elde edeceğiniz başarılara alamet eder. 

Rüyada Gümüş Yüzük Kırılması

Hayırlı yorumlanmayan rüyalardan olan rüyada gümüş yüzük kırılması, kötü bir evliliğe ya da nişan atılacağına delalet eder. Bu dönemde her harekete dikkat edilmesi gerektiği anlamına gelir. Sır vermekten kaçınmak gerektiğine, aksi halde hatalar yapılacağına işarettir. Bu rüya genel olarak bir ikaz değerinde olarak görülür.

Gümüş Eşya

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir