Rüyada Kamburluk Görmek

Bakınız: Sırt, Kambur Olmak,

Rüyada kambur görmek, etrafınızda size baskı kuran insanların varlığına işaret eder. Bu kişilerden kurtulmazsanız, asla kendinize özel bir hayata sahip olamazsınız.

Rüyada Kambur Birini Görmek

Rüyada kambur birini görmek, yanlış insanlarla arkadaşlık kuracağınızı ve yaptığınız yanlışlardan ders almayarak hata işlemeye devam edeceğinizi ifade eder.

Rüyada Kendini Kambur Görmek

Rüyada kendini kambur görmek, gören kimseye üzüntü ve keder isabet eder veya borçlanır. Bu sıkıntılı dönemi dostlarınızın yardımıyla atlatabilirsiniz.

Rüyada Sırtında Kambur Görmek

Rüyada sırtında kambur görmek, gören kişi hayatındaki bir konu hakkında çok büyük kararsızlık yaşayacak ve bu durumdan uzunca bir süre etkilenecektir, şeklinde rüya yorumu yapılır.


Kamburluk

Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir.

Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır.

Bazen ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlanırken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.

Rüyanızda ana nesne olarak Kamburluk görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir