Rüyada Yüzük Bulmak Görmek

Ayrıca bkz: Altın Yüzük Bulmak Görmek, Yüzük Görmek, Elmas Görmek 

Rüyada yüzük bulmak, rüyayı gören kişiye bağlı olarak değişir. Eğer rüya sahibi, evli bir kişi ise yakın zaman içinde bir bebek haberi alıp sevinçten ayakları yerden kesilecektir. Eğer kişi evli değilse kendisine hayırlı bir kısmet bulacaktır ve en kısa süre zarfında bir düğün kararı alınacaktır.

Rüyada altın yüzük bulmak, hayırlı kapılar açılır. İş güç konusunda kötü ve zarar veren her şey geri püskürtülecektir.

Rüyada yüzük bulmak takmak, mutlu ve huzurlu bir aileye sahip olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada yüzük bulmak ne anlama gelir, büyük bir kazanca ve zenginliğe sahip olunacağına, herkesin ilgi odağı durumuna gelineceğine, bu sayede borçların kısa süre içinde ödeneceğine, zor geçen bir dönemin ve ortaklığın sona erdirileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir eş adayı ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada yüzük bulmak nedir; korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, askıda bulunan projelerin yakın bir zaman içinde tamama erdirileceğine, saygı ve sevgi duyulan bir kişi olunacağına ve iş hayatında iyi bir noktaya gelineceğine rivayet edilir.

Rüyada yüzük bulmak ne demek; sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağı, hayırlı kazanç kapılarının açılacağı, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağı ve aydınlık bir geleceğe ulaşılacağı anlamına gelir.

Rüyada yüzük bulmak tabiri, gayrimenkul sahibi olmaya, verilen emeklerin karşılığını almaya, yapılan bir hatayı telafi etmeye, sevinç gözyaşları dökmeye, hayırlı bir evlada sahip olmaya, bol kazanç elde etmeye ve sosyal hayat içinde gözde olmaya tabir edilir.

Rüyada yüzük bulmak İslami rüya tabirleri, maddi ve manevi olarak iyi bir durumda olunacağı, aile içindeki bağların daha da sağlamlaşacağı ve işle ilgili tertemiz bir sayfa açılacağı şeklinde yorulur.

Yüzük Bulmak

“Rüyada Yüzük Bulmak Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyamda altın yüzükler buluyorum, benim ve nişanlımın olduğunu sanıp parmağıma takıyorum, taşlı ve alyans olarak 5 tane yüzük. Sonra yüzüklerin nişanlımın bir akrabasının olduğunu anlıyorum, sahiplerinin yüzünü görüyorum ve uyanıyorum.

    1. Merhaba, ben rüyamda boşanmış kişilerin yüzüklerini bir çalıdan buluyorum. Çalı da baya bir derin.Sonra bunu bazı kişilere söylüyorum yani onların akrabalarına. Çok seviniyorlar.

      1. Rüyamda bir denizin üstünle yürüyerek öbür tarafa geçtim ve bir eve girdim. Bir çantanın içinde bir avuç yüzük vardı bir de iki tane boncuk bileklik. Altınları almadım iki tane bileklik adim geri geldim.

        1. Rüyamda bahçe gibi yeşillik bir yerde kaybettiğim yüzüğümü arıyorum, yüzüğüm 3 kattan oluşuyor. Renkli, yeşil taşlı bir yüzük. Bu arada telefonla evleneceğim kişiyle konuşuyorum. Yüzüğün 2 parçasını buluyorum ama bir parçasını bulamıyorum, bulduğum parçaları da almıyorum.

  2. Merhaba hayır olsun inşallah rüyamda daha önce hiç olmadığım bir yerde oluyorum o yerde bir ağaç fidanının dibinde tektaş pırlanta bir yüzük görüyorum sonrasında o yüzüğü elime alıp cebime katıyorum rica etsem acaba yorumlayabilir misiniz?

  3. selam ben Baku’den. Rüyamda yürürken yerde bozuk paralar buluyorum biraz daha yürürken altın taşlarla süslenmiş büyük erkek yüzüğü buluyorum. Kendi kendime rüyamda diyorum ki bunları satıp borçlarımı veririm. Biraz daha yürürken ölmüş babaannemi görüyorum dalımca bir araba ve woferle gelmiş gel otur işten çıkmışsın halin kötü, bir şey olmaz düzelir diyor. Ancak yollar darmadağın yol yok halinde. wofer arabayı geri çevirip diyor ki burdan yol yok darmadağın buranın yolları arabayı geri gönderip başka iyi yoldan sürüyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir