Rüyada Siyah Yılan Görmek

Ayrıca bkz: Ölü Yılan, Yılan Yemek

Rüyada siyah yılan görmek, rüya sahibinin düşmanlarını işaret etmektedir. Ancak bu düşmanlar kendilerini çok iyi gizledikleri ve rüyayı gören kişinin yüzüne güldükleri için, rüya sahibinin her şeyden habersizdir. Bir nevi uyarı niteliğinde olan bu rüya, kişinin kısa zaman içinde düşmanları tarafından kötülüğe uğrayacağı ve üzüleceği anlamına gelmektedir.

Rüyada yılan görmek ve öldürmek rüyayı gören kişini düşmanlarının başını ezeceği ve onlardan kurtulacağı manasına gelmektedir. Bazen de bu rüya kişinin geçmişi ile ilişkilidir. Geçmişinde yapmış olduğu hatalarından ders almadığına işarettir.

Rüyada siyah yılan görmek ne anlama gelir, güç ve kudret sahibi kimseye işarettir. Rüyayı gören kişinin istediklerini gerçekleştireceği anlamına da gelmektedir.

Ayrıca rüyada yılan görmek rüya tabirine bakınız.

Siyah Yılan

“Rüyada Siyah Yılan Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Küçük ve dağ başı sayılan bir hastane de yeni göreve başladım. Dün gece rüyamda hastane de kocaman dev gibi siyah yılanlar gördüm. Cam açık bir şekilde içeriye girmeye başlıyorlardı. Görev yaptığım arkadaşlar korkma bunlar bir şey yapmaz diyerek çok rahatlattı ama ben bir şekilde camı kapattığımı hatırlıyorum, içeri girmesinler diye. Yalnız son anda dikkatimi çeken şey odada başka hayvanlar vardı ama tam olarak seçemedim. Çok nadir rüya gördüğüm için ve kalkınca unutmadığım için yazmak istedim. Teşekkürler.

  2. Rüyamda iki tane siyah yılan gördüm erik ağacının kavuğuna biri çıkıyor biri giriyor ve daha sonra ikisi de giriyor. Ben kaçsam kaçamıyorum, kolumda da bir file gibi sarılı bir parça vurmak istiyorum vuramıyorum. Sonra ikisi de ağacın kavuğuna girdiler bu ne demektir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir