Rüyada Çift Cinsiyetli Görmek

Ayrıca bkz: Kadınlık Organı, Erkeğin Cinsiyet Uzvu 

Rüyada çift cinsiyetli bir insan görmek, ikiyüzlülüğe, şüpheli olayların yaşanacağına ve kişinin kimlik bulma arayışları içinde olduğuna delalet eder.

Rüyada çift cinsiyetli görmek; gerçek hayatta ikilemde kaldığınızı, iki seçenekten birisini seçmek zorunda olduğunuzu ve bu kararınızın hayatınızı çok derinden etkileyeceğini işaret eder. Girdiğiniz yeni işte çalışacağınız, pozisyonunuz hakkında pek memnun olmayacağınızı ve yüksek bir mertebede iken daha düşük bir konumda mecburen çalışmak zorunda kalacağınızı işaret eder. 

Rüyada çift cinsiyetli görmek ne demek: Evliliğinizde var olan sorunları aşmada problem yaşadığınızı, evliliğinizi bitirip bitirmemek konusunda kararsız kalacağınızı, kötü gidişata son vermek için tek başınıza sorunları çözmek zorunda olacağınızı ifade eder. 

Rüyada Çift Cinsiyetli Kadın Görmek 

Rüyada çift cinsiyetli kadın görmek, bir kadın tarafından yanlış anlaşılacağınızı kişiye karşı mahcup olacağınızı ve hatanızı düzeltmek için farklı yollara başvuracağınızı işaret eder. Tanımadan bir kişi hakkında yanlış yorumlar yapacağınızı, bu yorumların kalp kırıklığına yol açacağını, kendinizi affettirmek için çabalayacağınızı ifade eder. 

Rüyada Çift Cinsiyetli Erkek Görmek 

Rüyada çift cinsiyetli erkek görmek; yeni başladığınız ilişkinizde karşı taraftan şüphe duyacağınızı, şüphe duyduğunuz konuları sürekli aklınızdan çıkaramayacağınızı ve bu durumun hayatınızı çok etkileyip psikolojinizi bozacağınızı rivayet eder. 

Rüyada çift cinsiyetli erkek görmek ne demek: İkiyüzlü bir kişiyle arkadaş olacağınıza, kendini size karşı kendini iyi gösteren bu kişinin gerçek kimliğini çok geç fark edeceğinize ve bu arkadaşlığı en kısa sürede bitirme kararı alacağınıza delalet eder. Rüyada çift cinsiyetli erkek görmek; çevrenizde riyakâr, fitneci ve arkanızdan konuşan insanların var olduğunu gösterir. 

Rüyada Çift Cinsiyetli Çocuk Görmek 

Rüyada çift cinsiyetli çocuk görmek, evliyseniz kendi çocuğunuzun eğitim hayatı ile alakalı birlikte yapacağınız tercihlerde zorlanacağınızı ifade eder. Çocuğunuzun okul hayatını nerede ve nasıl sürdüreceğine dair bir uzmandan yardım isteyeceğinize, iki tercihten birini seçerken üzerinizde yoğun bir baskı hissedeceğinize işaret eder. 

Rüyada çift cinsiyetli çocuk görmek ne demek: Bekârsanız, bir kişiyle tanışma evresinde olacağınızı, bu kişiyi yakından tanımak isteyeceğinizi ve bu kişi ile alakalı çevrede yayılan söylentilere haddinden fazla kulak asacağını ifade eder. 

Rüyada Çift Cinsiyetli Kız Çocuk Görmek 

Rüyada çift cinsiyetli kız çocuk görmek, bol bol kısmet ve bereket anlamına gelir. Birden fazla kısmetinizin olacağını, başınıza talih kuşu konacağını, iş fırsatlarının üçer beşer ayağınıza geleceğini işaret eder. Bu rüya oldukça hayırlı bir rüya olup, gelecek iyi ve güzel günlere delalet eder. 

Rüyada Çift Cinsiyetli Erkek Çocuk Görmek 

Rüyada çift cinsiyetli erkek çocuk görmek, kız çocuk görmenin tam aksi olarak tabir edilmiştir. Bir musibetten tam kurtuldum derken yenisinin başlayacağına; canınızı sıkan sıkıntıları çözmek için bir hayli uğraşacağınıza alamet eder. Rüyada çift cinsiyetli çocuk görmek; talihsizlik, bahtsızlık ve şanssızlık olarak tabir edilir. 

Rüyada Çift Cinsiyetli Hayvan Görmek 

Rüyada çift cinsiyetli hayvan görmek, verimli olduğunuz bir çağda olduğunu ve yetenekleriniz sayesinde kendinizi ispatlayacağınızı ifade eder. Yaratıcılığınız ve akılcı düşünme kabiliyetiniz ile farklı iş sahaları yaratacağınıza, emek verip azimle çalıştığınız işten çok kazanç elde edeceğinize işaret eder. Böyle bir rüya gördüyseniz, bu rüya yeteneklerinizin farkına varmanız gerektiğine ve meziyetlerinin üstün olduğuna delalet eder. 

Rüyada Cinsiyet Değiştirdiğini Görmek

Rüyada cinsiyet değiştirdiğini görmek; hayatınızda köklü ve kalıcı değişiklik yaratacak bir karar alacağınızı, kendi hayatınızın için uyguladığınız eski sistemden vazgeçip daha yenilikçi bakmaya başlayacağınızı işaret eder. 

bkz: Çıplak

Rüyada Cinsiyet Değiştirmiş Birini Görmek 

Rüyada cinsiyet değiştirmiş birini görmek; durağan hayatınızda farklılıklar olacağını, yeni ve eğlenceli kimseler ile tanışacağınızı, ağzınızın tadının yerine geleceğini işaret eder. Eskiden yaşadığınız coşkulu günlere geri döneceğinizi rivayet eder.

Çift Cinsiyetli

“Rüyada Çift Cinsiyetli Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda kız çocuğu gördüm ama bakıyorum pipisi de var, çift cinsiyetliydi. Annesini de gördüm tek memesi vardı, göğsünün ortasında tek büyük meme.

  2. Rüyamda kız bebeğimin çift cinsiyetli olduğunu gördüm bir kaç kez aynı olmasa da buna benzer rüyalar görmüştüm ve sonrasında da ağlıyorum. Neden bu böyle oldu diye bu kadar. Rüyamı aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir