Rüyada Çiftlik Görmek

(Ayrıca Bakınız; Tarla, Traktör, Ziraatçi Görmek, Çift Sürmek, Çiftçi Görmek)

Rüyada ekim yapılan çiftlik görmek verimli iş ve sanata, çalışmakla ulaşılacak ferahlığa; çiftlik, rızık ve geçime, uygun hanıma, sabırlı kocaya, bazen gaflete, ilim öğrenmeden cahilce yaşamaya işarettir.

Rüyada çiftlik evi görmek kafa ve gönül rahatlığına, yalnızlığı tercih eden insana, insanlara yük olmayan ve onlarla arasına mesafe koyan kimseye delalet eder. 

Rüyada çiftlik görmek elinize para geçecek demektir. Rüyada çiftlik, başarılı çalışmanın sonucu gelecek büyük kısmet olarak yorumlanır. Çiftlik bakımlı ise kişi alacağı kısmete sevinir.

Rüyada çiftlik görmek tabiri evlenmekle yorumlanır. Rüyasında bir çiftlikte olduğunu ve hayvanlara baktığını görmek, bekar ise yakında evleneceğine, evli ise çocuğu olacağına işarettir. Bir çiftçi ile konuştuğunu görmek, önemli bir işini çözmek için birinden fikir alacağına; bir çiftlikte harman yerinde olduğunu görmek, çocuklarının mürüvvetini göreceğine; çiftlikte ekin ektiğini görmek, para kazanmak için bir yatırım yapacağına; çiftlikte bir ata bindiğini görmek, şiddetle istediği bir arzusunun yerine geleceğine delalet eder. 

Bazı tabircilere göre: Rüyada çiftlik görmek, dünya nimetleri ile yorumlanır. Rüyanızda bir çiftlikte olduğunuzu ve atla çiftlik binalarını dolaştığını görmek, yapmayı tasarladığınız önemli bir iş için incelemelerde bulunacağınıza işarettir. 

Rüyada bir çiftlik binasinda çiftlik kahyası ile konuştuğunuzu görmek, işinize bir yardımcı almayı düşündüğünüze veya evinize bir hizmetçi almak istediğinize yorumlanır. 

Rüyada bir çiftlikte traktör, saban ve benzeri ziraat işinde kullanılan alet ve araçlar görmek, iş yerinize veya evinize buzdolabı, çamaşır veya bulaşık makinesi gibi ev araçları almak istediğinize işarettir. 

Rüyada bir çiftlikte harman yerinde buğday demetlerinin harman edildiğini görmek, bu yıl kazancının bol ve bereketli olacağına delildir. Ürünlerin çuvallarla ambarlara taşındığını görmek, memur veya işçi ise ücretinin artacağına; tüccarsa kazancının fazla olacağına delalet eder. Bir çiftlik almak için sahibi ile pazarlık yaptığınızı görmeniz işinizi büyüteceğine; memur iseniz terfi edeceğine; öğrenci iseniz sınıfınızı geçeceğinize veya mezun olacağınıza; kadın iseniz çocuğunuz olacağına; bekarsanız evleneceğiniz yorumlanır.

Rüyada çiftlik görmek ne anlama gelir ekim yapılan çiftlik, verimli iş ve sanata, çalışmakla ulaşılacak rahatlığa; çiftlik rızık ve geçime, uygun hanıma, sabırlı kocaya; çiftlik bazen gaflete, ilim öğrenmeden cahilce yaşamaya; çiftlik evi, kafa ve gönül rahatlığına, yalnızlığı tercih eden insana, insanlara yük olmayan ve onlarla arasına mesafe koyan kimseye delalet eder.

Çiftlik

“Rüyada Çiftlik Görmek” için bir yorum

  1. Ekin biçilmiş bir tarlada yerde yatıyorum gökyüzünde de gri bulutlar oluşuyor, manası nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir