Rüyada Diz Görmek

Rüyada diz görmek dünya işlerini yaparken sarf ettiği güç ve kuvvete işaret eder. Diz zayıflığı, geçim sıkıntısına ve para kazanmada karşılaşılan zorluklara işarettir. 

Rüyada diz ağrısı çekmek işlerdeki durgunluğa ve yolculuktan vazgeçmeye delalet eder. Rüyada dizinde yara görmek, rüyayı gören kişinin, kimsenin işine karışmayan, haddini bilen, fazladan konuşmayan ve büyüklerinin lafının üstüne laf söylemeyen bir mizaca sahip olduğuna tabir edilir.

Rüyada kendi dizinizi ya da bir başkasının dizini görmek cana yakın bir kişiyle arkadaşlık kuracağınızı ve bu kişinin size pek çok güzel süprizleri olacağını işaret eder.

Rüyada diz görmek tabiri, uğursuzluğun işaretidir. Birtakım sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada diz görmek ne demek, hayırlara yorulmamaktadır. Rüyada diz görmek, rüya sahibinin yaşadığı sıkıntı ve sorunlara işarettir. Rüya yorumlarına göre ise rüyada diz görmek rüya sahibinin yaşayacağı kötü olaylara delalet eder.

Rüyada diz görmenin anlamı, malın ve mülkün azalmasına delalet eder. Rüyayı gören kişinin hayatında birçok zorluk yaşayacağına, maddi sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada diz görmek ne anlama gelir, rüya sahibinin dostunun kalıcı ve zor bir hastalığa yakalanacağı, bu hastalığı yenmesinde rüya sahibinin büyük rolünün olacağı demektir. Kişinin bu dostuyla beraber dayanışma içerisinde olacağı, ona asla kötü söz konuşmayacağı, onun iyiliği için elinden gelenin en iyisini yapacağı anlamına gelmektedir. 

Ayrıca bkz: Diz Çökmek

Rüyada diz çöktüğünü görmek rüya sahibinin, maddi zorluk ve sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir. Kişinin mutsuz ve huzursuz olacağına, haksızlığa uğrayacağına alamet eder.

Rüyada diz ağrısı çekmek, rüyayı gören kişinin zorluk ve sıkıntı çekeceğine rivayet eder. Aynı zamanda büyük bir işe girmeye, bu işten çok para kazanmaya işaret etmektedir.

Rüyada diz kemiği görmek, kişinin çok istediği birisiyle birlikte olacağına, fiziğinin düzgün ve şekilli olması için spor yapacağına, hayatının kusursuz bir biçimde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada dizinin yarıldığını görmek, kişinin çok şanssız birisi olduğuna, fakat rüya sahibinin asla umudunu kaybetmeyeceğine alamet eder. Kişinin emek verdiği işlerin sonucunu hayırlı almayacağına rivayet etmektedir.

Rüyasında diz kapağının çıktığını görmek, rüya sahibinin şansının yaver gideceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, bu sayede büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Bir kişi rüyasında diz kapağının kırıldığını görürse o kişinin öfkesine hâkim olabilen, sağduyulu ve anlayışlı kimse olduğuna alamet eder. Bazı rüya tabirlerine göre bu rüya her şeye kayıtsız ve tepkisiz kalan bir kimseye işaret eder.

Rüyada diz ameliyatı olduğunu görmek rüyada her türlü ameliyat şans olarak değerlendirilir. Diz ameliyatı da rüya sahibi için mutluluk anlamına gelir. Kişinin yaşadığı sürece ağız tadının yerinde olacağına ve gerek beden gerekse ruh sağlığı ile ilgili hiç sorun yaşamayacağına delalet eder.

Diz

“Rüyada Diz Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda sevdiğim kadın dizime başını koymuş ve ben de sakince onun saçını yanağını okşuyorum. Yalnız değiliz, dostlar da var hep birlikte oturuyoruz. Not: Sevdiğim kadınla şu an ayrıyız. :((( Yorumlar ve e-posta ile bildirirseniz çok memnun olurum.

  2. Bir kedi bir anda sırtımla üzerimdeki elbisemin arkasına yapıştı. Kurtulmaya çalıştım ama olmadı ve yokuş aşağıya dizlerimin üzerinde yürümeye başladım. Boş bir arazide uzak doğulu gençler futbol maçı oynuyorlardı onlara ülkemize hoş geldiniz dedim ve tokalaştım az geri geri gideyim dedim arkamda bir çukur varmış tam içine düşecektim ki fark ettim kedinin de sırtımdan inip inmediğini bilmiyorum yorumlarsanız sevinirim.

  3. Rüyamda dizinden ince uzun birşeyler çıkartıyorum normalde dizinden rahatsızım ama rüyamda çıkardığım şeylerden sonra dizim düzeliyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir