Rüyada Dövme Görmek

Bakınız; Dağlamak.

Rüyada dövmenizin olduğunu görmek ya da başka birinin dövmesini görmek belli bir süre için hayırlı olayların içinde bulunacağınızı ve olayların istediğiniz gibi gelişeceğini müjdeler.

Rüyasında vücudunda dövme olduğunu gören kişi, uzun uğraşlardan sonra para alır. Dövmenin rengine de çok dikkat etmek gerekir.

Rüyada dövme görmek rüya sahibinin ümitlerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine ve bu nedenle de büyük bir manevi çöküş içine gireceğine delalet eder. Rüyasında dövme yaptırdığını gören kişi, hem maddi hem manevi çöküntüye uğrayacak ve uzun süre karamsar ruh halinden kurtulamayacaktır.

Dövme

“Rüyada Dövme Görmek” üzerine 12 yorum

  1. Rüyamda karşımda bir kadın gördüm ve kadının boynunda yeşil dövmeden yapılmış yılan dövmeleri vardı. Anlamı nedir?

  2. Dövmeyi biri yapıyordu sonra ben aldım kendim yazmaya devam ettim. Mavi veya yeşil yazı yazıyordum. 2 gece hep öyle uğraştım.

  3. Koluma dövme yaptırmıştım ve daha sonra baktığımda dövme yoktu. Dövmenin yerinde kızarık yara izi vardı.

  4. Ben rüyamda göğsümde ve sırtımda çok renkli dövmeler gördüm. Boğazıma kadar enseme kadar her yerim dövme idi.

  5. Yeşil dövme gördüm eski nişanlımın kolunda ve bir adette normal renksiz dövme.

  6. Rüyamda karnımın tamamını kaplayan kocaman bir güneş dövmesi vardı. Tabiri nedir acaba?

  7. Rüyamda ilk önce siyah bilezik şeklinde bir dövme yaptırıyordum. Dövme tam olmuyordu. Ben de zaten “Çok günah” deyip çıkartıyordum. Anlamı nedir acaba?

  8. Selamünaleyküm. Rüyamda eski nişanlımla dövme yaptırmaya gittik ben koluma yabancı yazı ile tanrı beni seninle büyüttü yazdırdım ama mürekkep koyulmadı daha sadece tenime işlendi ve orda da sevdiğim çocuğun isminin baş harfini de yapın diyorum bunu açıklarsanız çok sevinirim. Hakkınızı helal edin.

  9. Rahmetli olan bir yakınımı rüyamda gördüm sırtı tamamen dövme kaplıydı ne anlama geliyor? Yorumunuzu bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir