Rüyada Et Yemek Görmek

Rüyada et görmek, hayır ve menfaate yorumlanır. Rüyada pişmiş et görmek ve yemek, kolaylıkla elde edilen hayır ve menfaate; kebap edilmiş et görmek ve yemek, zorlukla elde edilen menfaat şeklinde rüya tabiri yapılır.

Rüyada yenebilecek eti alıp ziyan edecek şekilde atmak, keder ve musibetin sizin kendi ellerinizle hayatınıza getirileceğinin işaretidir.

Ayrıca bakınız; İnsan Eti Yemek

Rüyada insanın kendi etini yemesi, akrabaları hakkında dedikodu yapmaya; yenmeyecek bir hayvanın etini yemek haram mal yemeye delalet eder.

Kirmani’ye göre; tencerede pişmiş et rızıktır. Eti kebap olarak pişirdiğini görmek haram yemeye; kasaptan et aldığını görmek hastalığa; halka et dağıtıldığını görmek, devletin para veya eşya dağıtacağına işarettir.

Rüyada ne olduğu bilinmeyen bir parça et görmek musibete, taze et dedikoduya; pastırma görmek kedere delalet eder. Sığır eti ucuzluğa; deve eti düşman malına; ceylan eti güzel bir eşe; ördek eti mal ve nimete; kaplan eti şerefe; kuş eti gaddar bir adamın malına; horoz ve diğer kuş etleri bolluk ve berekete yorumlanır.

Et Yemek

“Rüyada Et Yemek Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyada bir arkadaşın ekmekle tepside pişmiş et yemesi ve ekmek arası et yemek, nedir?

  2. Selam, arkadaşım beni tam pişmemiş et yerken rüyasında görmüş. Bir de çamurlu ayakkabılar görmüş. Ne anlama geldiğini rica etsem yazar mısınız? Saygılarımla.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir