ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Kardeş Görmek

Erkek kardeş mal ve dünyalıkta ortaklığa yahut kerdeşin içinde bulunduğu durumuna, Kızkardeş kişinin kendisinden şefkat ve ilgi bekleyen bir yakınına yahut kardeşi varsa onun durumuna delalet eder.

Rüyada bir kimse kardeşini görürse, akrabalarından ya da dostlarından güzel alacağına işarettir. Bu rüya erkekler için para durumunuzun iyileşmesi, kadınlar içinse, dertli bir anda hiç ummadığı bir kişiden yardım görmesi demektir. Rüyada öz kardeşini görmek güzel ve sevindirici haber almak anlamındadır.

Rüyada bir kimse kardeşini görürse, akrabalarından ya da dostlarından güzel alacağına işarettir. Bu rüya erkekler için para durumunuzun iyileşmesi, kadınlar içinse, dertli bir anda hiç ummadığı bir kişiden yardım görmesi demektir. Rüyada öz kardeşini görmek güzel ve sevindirici haber almak anlamındadır.

İyi ve sevindirici haberdir.

Rüyada kardes görmek, aile içinde aile fertlerinin birbirlerine karsi olan bagliliklarini ifade eder.

Rüyasında öz kardeşini gören kimse iyi haber alır ve sevinir. Ancak kardeş rüyasındaki her şey birlikte yorumlanmalıdır. Bazen kardeş rüyaları bambaşka anlamlara gelebilir.

Rüyasında öz kardeşini gören kimse iyi haber alır ve sevinir. Ancak kardeş rüyasındaki her şey birlikte yorumlanmalıdır. Bazen kardeş rüyaları bambaşka anlamlara gelebilir.

Kardeş rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

210
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Emine

Erkek kardeşimi gördüm. Beni vurmaya gelmiş töre gereği ama yapmıyor elinde silah vardı.

27.07.2013 07:45:18

Sude

Rüyamda kardeşim dışarıda oynuyordu, ben de okuldaydım. Okuldan gelirken bir adam kardeşimi alıp götürmüştü.

16.05.2014 00:06:19

Esra

Rüyada kardeş ve kuzeninin ve kendisinin yüzdüğünü görmek, ne anlama gelir?

31.07.2013 12:33:26

Asya

Para demek.

13.03.2014 15:20:56

Yok

Rüyamda ablamın kaçırıp ona kötü işler yaptıracaklarmış. Beni ve eşimi de bir şey içirip baygınlık geçirmemize neden oldular. Babam, ben, eşim, yengem ve bir kaç arkadaşım ablamı arıyoruz. Çok ağlıyorum, eşime sarılıyorum. Ablamı kaçıran arabanın peşinden koşuyorum, ablamı bulmak için birçok çaba gösteriyorum.

12.08.2013 12:26:37

Gül

Rüyamda öz kardeşlerimi gördüm. En küçük ablam hariç hepsi küs gibiydi sanki. Küçük ablamla merhabalaşıyorum ve öbürlerine ağlıyordum. “Ben sizler için geldim, niye yüz asıyorsunuz bana?” diye uyandım, rüyaymış. Neye yorumlanır bu rüya?

19.08.2013 13:33:57

Halil

Biri erkek, biri kız kardeş ikisi de ağlaşarak ve arkasına bakarak uzaklaşıyor. Nu ne demek?

20.08.2013 10:34:16

Shtmc

Rüyamda kız kardeşimin bebek aldırmış olduğunu görüyorum, öğreniyorum ve çok üzülüyorum, bu duruma... Gerçek hayatta kız kardeşim bekar ve bir erkek arkadaşı falan yok fakat pazartesi yeni bir işe başlayacak. Acaba iyi ya da kötü neye delalet ediyor? Bu rüya çok aklıma takıldı. İlginize teşekkürler.

01.09.2013 17:53:35

Melis

Rüyamda öz kardeşimin öldüğünü gördüm ama ilk basta annemler bana haber vermiyorlardı. Sonunda kuzenimden öğrenince, her gün ağladım. Bu ne demek, acaba?

07.09.2013 13:45:33

Dilara

Rüyamda kız kardeşimin sonunda kaçırıldığını gördüm. Önceden biliyordum, rüyamda ve babama söylemiyordum. Korku filmi gibiydi. Ailem için çok korkuyordum, gelip onlara da bir şey olacak diye. Kardeşim kaçırıldıktan sonra ağlayarak babama diyordum, haberim olduğunu. Babam bana kızıyordu, ağlıyordu... Ben vicdan azabından, korkudan ona bir şey olacak diye olacakları görmemek için alıp boynumu kesiyordum, feci şekilde kan geliyordu. Ağlayarak annemin yanına gidiyordum, o şekilde...

20.10.2013 12:44:17

Funda Ç.

Rüyamda erkek kardeşimle bilmediğim bir evdeyim. Kardeşim bana bir şeyler anlatıyor. Birden çok büyük deprem olmaya başlıyor. Sağa sola büyük bir hızla sallanıyor, her şey. Deprem olduğunu anlayınca pencereye koşup dışarıya bakıyoruz. Bulunduğumuz ev ikinci kat gibi bir yükseklikte. Evin karşısında sadece ön duvarı kalmış, eski bir taş binanın, o duvarının da yıkıldığını görüyoruz. Sonra uyandım. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

05.12.2013 21:34:32

Serkan

Abim ve kardeşim kavga ediyorlar. Abim belinden rahatsız olduğunu bildiği halde kardeşim belini sıkıyor ve elinden bir şey aldı.

06.01.2014 12:19:51

Mümin

Rüyamda erkek kardeşlerimle bir yerdeyiz, aniden bir tanesi rahatsızlanıyor ve vefat ediyor. Diğer kardeşim ve ben ağlaşmaya başlıyoruz. Bu arada babam da geliyor ve kardeşimin üstünü beyaz bir çarşafla kapatıyorlar. Ve sonrasında uyandım. Yorumu bildirirseniz sevinirim.

14.01.2014 09:57:36

Kimse Kim Sanane

Kesin hayırlı bir şeydir.

16.02.2014 10:34:50

Ben Ve Sen

Erkek kardeşim bana, masa altından kağıt para fırlatıyordu.

07.02.2014 09:08:23

Rabia

Ben rüyamda kardeşimi gördüm, yaaaaa:)

16.02.2014 10:33:36

No Name

Benim kardeşim yok ama rüyamda kardeşim varmış. Ben ona bakıyorum... Bu ne demek?

16.03.2014 12:44:49

Ece Mira

Ben de aynısını gördüm. Kardeş yerine tıklarsan okursun. Anlamı çok güzel.

22.05.2014 10:29:38

Nehir

Rüyamda eşim ve eşimin kız kardeşini öpüşürken gördüm. Bunun anlamı nedir?

30.04.2014 08:33:15

Necmi S.

Bizim evin üst katında kalabalık bir gurup var. Ben oraya girip alt katta ki evime balkondan sarkıp girmek için oradayım ama eşim, ablam ve ablamın oğlu da oradalar. Bir ara üvey annemin yakasından tuttuğumu gördüm. Sonra balkona eşim, ben ve ablam çıktık. Ben tam aşağıya inmek için hazırlanırken “Acaba bizim balkon kapısı açık mı” diye sordum. O sıra ablam ani bir hareketle bana hava atar gibi aşağıya sarkıp kapıya bakmak istedi. O sırada tutundu. Sineklik koparak bizim balkona şiddetli bir şekilde omuz ve başı ile karışık ters bir şekilde düştü. Ben ablamın yüzünden ince çatlaklardan kan çıktığını gördüm. Ablam hafif doğrularak hem gülüyor hem de yüzüne elini sürüp garip hareketler yapınca herhalde beyin kanaması geçiriyor diye düşünüp eşime 112 aramasını söylüyorum ama çok sakinim. Eşim baya panik oluyor o sırada uyandım. Çok merek ediyorum. Lütfen yorumlar mısınız?

02.05.2014 17:49:13

Ece Mira

Ben hem erkek, hem de kız kardeşimin olduğunu gördüm. Çok tatlılardı, beni çok sevdiler. Ben küçüğüm. İnşallah kardeşim olur.

22.05.2014 10:27:51

Yasemin

Günaydın. Erkek kardeşim şu anda 19 yaşında ama ben rüyamda onun çocukluk halini gördüm ve karnı çok şişti, yuvarlak biçimde. Anlamı nedir?

05.06.2014 08:05:13

Mine

Down sendromlu vefat eden erkek kardeşimin kolundan tutup indirdim düşmesin diye.

07.07.2014 18:12:29

Semra

Rüyamda kız kardeşimi gördüm onla babam konuşuyordu sonra erkek kardeşim geldi o da konuşmaya dahil oldu ama kız kardeşim aniden hastalandı. Onu hastaneye götürmek için hazırlandık ama kardeşim ağladı aniden gelmek istemedi. Acaba ne anlama geliyor?

24.09.2014 07:20:57

Ceren

Rüyamda doğacak kardeşimi gördüm, doğmuştu. Erkek olarak gördüm. Güzel bir bebekti. Cinsiyetini rüyamda bana söylememişlerdi. Ben de kendim bakıyordum erkek olduğunu anlıyordum. Sonra “İsmin ne olsun senin?” dediğimde bana isminin ne olması gerektiğini söyledi. Konuştuklarını ben duyuyordum. Güzel bir bebekti. Sürekli yanımda gezdiriyordum. Birdenbire bir yere gitmişiz orda bir adam var. Bana bir şeyler söylüyordu. Bebeği de ben omzuma almışım sonra bebek birden kayboluyor. Birden ben bakıyorum bebek yok. Annemi görüyorum “Hastanede 20 gündür bebekle bekliyoruz daha 40 gün duracağız” diyor. Sonra ben bebeğe bakmaya gidiyorum. Sırtına kemik mi batmış öyle bir şeyler söylüyorlar. Yanına gittiğimde bebek yatakta yatıyor ama benimle de konuşuyor. (Annem daha 2 aylık hamile)

11.10.2014 07:53:51

Özlem

Merhabalar, benim erkek kardeşim bulunduğum şehirde cezaevindeymiş. Fakat buradan başka bir şehre nakledilmiş. Ben de annem-babam gidip onu nasıl görecek, haber alabilecek diye boyna ağlıyordum.

20.10.2014 11:09:38

Aynur G.

Ablamı ve üçüz bebekleri varmış. Bunlardan birini ben kucağıma alıyorum, çok tatlı bir erkek bebeği. İkisini birlikte yorumlayabilir misiniz?

27.10.2014 11:16:34

Kml.....

Rüyamda kardeşimle fabrikamız da ağaç işliyoruz. Ben çalışırken erkek kardeşim hem çalışıp hem iş sahibi olan babamla telefonla imal ettiğimiz mal ile ilgili olarak konuşurken birden psikolojisi bozulup ağlamaya başlıyor. Ben hemen yukarıdan atlayıp yanına iniyorum ve kendine gelmesi için bir iki tokat vuruyorum ama kendine gelmiyor.

03.11.2014 03:01:40

Melis

Rüyamda küçük bir bebek seviyordum cinsiyeti yoktu (kız olabilir.) Bebek bakımlı mıydı, bakımsız mıydı hatırlamıyorum ama güzeldi. Daha sonra annemi delirmiş olarak gördüm. Kız kardeşim de vardı rüyamda onu annemden kurtarıyordum.

07.11.2014 04:52:39


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook