Rüyada Kereviz Görmek

Rüyada kereviz görmek, malı cömertçe harcayan zengine, sırları açığa çıkarmaya, ibadetlerde gösteriş yapmaya ya da inanç zayıflığına delalet eder. (Tabir, kişinin durumuna göre değişmektedir.)

Bkz: Kereviz Tohumu, Sebze 

Rüyada kereviz görmek tabiri, mutluluğun ve zenginliğin belirtisidir. Kereviz yemek, etrafınızdaki insanlar tarafından çok sevildiğinizi anlamındadır. Ödül sayılır. Rengi sarı ise sindirim sistemi ile ilgili bir rahatsızlıktır. Kereviz kokusu ise para ile ilgili dedikodudur.

Rüyada kereviz görmek ne demek, helal bir maldır ki iyi bir zenginlikle yad edilir. Bazen kereviz, küfre, bazen de sırların meydana çıkmasına ve ameller de riyaya işarettir.

Rüyada taze ve yeşil kereviz görmek, mutluluğun ve zenginliğin habercisidir. Rüyada kereviz yemek, çevrenizdeki insanlar tarafından çok sevildiğiniz anlamındadır.

Rüyada kereviz yemeği görmek, kişinin çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına rivayettir. Rüya sahibinin ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüya sahibinin rüyasında kereviz soyduğunu görmesi, kişinin kafasından kötü düşünceleri atacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin dert ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kereviz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir