Rüyada Kız Çocuğu Görmek

Rüyada kız çocuğu görmek bolluğa, şerefe, zorluktan sonra kolaylığa, büyüyen ve artan şeylere işarettir. Rüyada henüz meme emen kız çocuğu görmek, övülmeye sayan ve kendisinden iyilik ümit edilen hayırlı bir şeye işarettir.

Bkz: Erkek Çocuk

Bir kimse rüyada bir yere bırakılmış kız çocuğunu kaldırsa veya yüklenip götürse ya da kendisinin bir kız çocuğu doğsa ve rüyayı gören de hapis veya mahsur bulunsa yahut düşmanlıktan dolayı hukukuna tecavüz edilmiş ya da borçlu veya fakir ise, bütün bunlardan kurtulur. Yahut küçük bir çocukla müjdelenerek üzüntüsü gider. Bunlardan hiçbiri onda yoksa üzüntü ve kedere işarettir.

Rüyada hasta olan bir kadın yahut bir adam, kız çocuğu doğurduğunu görse, onların hastalıktan kurtulacaklarına işarettir. Küçük kız çocuğu, onu gören kimse için, dünyalığa işarettir. Bakire kız çocuğu, mesleğe ve ona sahip olan kimse için de dünyanın kendisine yönelmesine işarettir.

Bir kadın rüyada küçük bir çocuk olduğunu görse, meslek öğrenmesine dünyanın kendisine meyil etmesine ve vefatına kadar çocuk doğurmayacağına işarettir.

Hamile bir kadın rüyada küçük bir kız çocuğu olduğunu görse, karnındaki çocuğun kendisine benzeyen bir kız çocuğu olduğuna işarettir. Hanımı hamile olan bir kimse rüyada bir erkek çocuğu olduğunu görse, o kadın bir kız çocuk; bir kız çocuğu olduğunu görse, erkek bir çocuk doğurur.

Bir kimsenin rüyada bir kız çocuğunu arkasına alıp götürmesi, oğlan çocuğunu götürmesinden hayırlıdır. Rüyada çocuk olduğunu ve beşikte bağlı bulunduğunu gören kimse, hapsedilir veya hastalanır.

Ayrıca Rüyada Çocuk Görmek tabirine bakınız.

Kız Çocuğu

“Rüyada Kız Çocuğu Görmek” üzerine 48 yorum

  1. Rüyamda benim kızım varmış ama ben bilmiyormuşum. Gelip benim kucağıma oturdu. Dedim “Kim bu?” “Senin kızın” dediler. Öptüm. 8 yaşında, uzun sarı saçları vardı, çok güzeldi. Yorumu nedir acaba?

    1. İnşallah ALLAH kızının ömrünü uzattı. Yakın zamanda sadaka vermiş olmalısın.

    2. Kız çocuğu berekettir derler, zamanında farkında olmadan yaptığın bir iyiliğin karşılığını bu zamanlarda alabilirsin.

  2. Selam. Rüyada ölmüş bir kız çocuğunun annesine “Anne, ben sana küstüm. Neden benim adımı kaldırmıyorsun” demesi yani ismimi yaşatmıyorsun, demesi ne anlama geliyor? Şimdiden teşekkürler.

  3. Rüyamda 12 yaşlarında küçük bir kızım vardı. Kaybolmuş daha doğrusu kaçırılmıştı ve ben sürekli kızımı arıyordum. Sonra birden kapının önünde belirmişti. İçeri girdi falan ama onu kaçıranlar peşimizi bırakmamıştı ve ben kızımı korumak için onlarla karşı karşıya gelmeden önce de kızıma “Seni aramaktan asla vazgeçmedim” deyip sarıldım. Sonra rüyamdaki kızımı kaçıranlarla tam karşı karşıya gelmişken uyandım. Bu ne anlama geliyor? Yani 18 yaşında olup rüyamda 12 yaşında bana ait bir kız çocuğu görmek ne anlama geliyor?

  4. İkiz çocuk yani ikisi de kız sonra da oğlum görünüyor, bir kızım daha görünüyor. Anlamını bana der misiniz? Teşekkürler.

  5. Ben evliyim ve iki oğlum var. Bugün rüya gördüm ve rüyamda dış kapı kendiliğinden açıldı. Ben kilitlediğim halde o geri açıldı. Bir kadın ve bir kız çocuğu gördüm. Kadın bana “Sokakta kaldık” dedi ve ben de onları içeri davet etmemle uyandım. Bu rüya ne anlama geliyor?

  6. Rüyamda benim gördüğüm kız siyah saçlı, masmavi gözlü ve bembeyaz tenliydi, ardından nur saçıyordu. Bembeyaz bir elbise giymişti. Ben onu bir yerde gördüğümü düşündüm. Koşarak ona sarıldım, çok tatlıydı. Ben sarılınca o da tebessümle bana sarıldı. Benim adımı söyledi. Onu hatırlayıp hatırlamadığımı sordu. Ben “Hatırlıyorum seni canım arkadaşım” dedim. Güldü. Dileğimi sordu. Ben de söyledim. O da rüyamdaki dileğimi rüyamda gerçekleştirdi.

  7. Rüyamda kundakta bir kız çocuğunu kucağıma alıyorum. Benim bebeğimmiş. Nasıl yorumlayabilirim?

  8. Rüyamda eski sevgilimin 3 adet kızı olduğunu gördüm en küçüğüne benim adımı vermiş. Çocuklar bana hiç yabancı değil sanki tanıyorlar beni. Sevdiğim çocukta yanımda ama ailem onu istemiyor, çocuklara ben bakıyorum. Sabah uyandım, saçım beyazlamış. 🙁 Birisi yardımcı olabilir mi? Yorum yapmak istemiyorum kendim…

  9. Rüyamda kucağımda yeni doğmuş bebek gördüm ve ben bebeği severken küçük kızımla beraber bebek birden yavru kedi oluyor ve üstüme kaka yapıyor ve ben kızıyorum, kendi kendime söyleniyorum. Yorumunu inanın çok merak ediyorum. En kısa sürede cevap verebilirseniz çok sevinirim.

  10. Rüyamda kadın şeytan vardı ve karşıma küçük çocuklar getirip “Bunları da kötü yapacağım” diyordu. Ben ise kızıyorum “Hayır, git buradan bırak onları” diye. Gerçekten merak ettim.

  11. Küçük bir kız bebeğini seviyorum, oynuyorum onunla. Bana gülücük atıyor. Sonra işemeye başlıyor. Hemen bez koyuyorum altına, fışkırarak işiyor. Ellerim ıslandı. Bezi çöpe attım.

  12. Rüyamda uyuyorum ve rüyamda bir kız çocuğu birden düşüp ölüyor. Sonra rüyadan uyanıp okula gidiyorum. Öğle tatilinde gezintiye çıkıyorum sonra geri dönerken bir yokuş çıkıyorum. Yokuşun üstünden bir kız çocuğu akülü arabasıyla çok hızlı bir şekilde geliyor. Hızlanırsam bana hızlanmasam arabaya çarpacak. Hızlandım ve ben çarptı. Sonra akülü arabaya gerçek araba da çarptı ve kız kesilmiş cam şişenin keskin tarafına değdi ve kafası koptu. Sonra bir öğretmen geldi ve gördüğüm rüyayla kızın ölümüyle ilgili her şeyi anlattım öğretmene. Meğerse öğretmenin çocuğuymuş o kız öğretmen de beni öldürdü.

  13. Rüyamda çok tatlı bir kız çocuğu kollarını açarak bana gelmek istiyor. Başka bir kadın çocuğu kucaklamak istiyor, çocuk yine bana geliyor.

  14. Rüyamda kız çocuğu gördüm, kızımın olmuş. Ama kızım 7 aylık evli, çocuğu yok şu an.

  15. Rüyamda korkunç bir kız vardı üç kere gördüm. 1 kız bağırarak üzerime geliyordu, 2. yanımdan geçiyordu, 3. asansörde kalıyordum ve bana bağırıyordu.

  16. Ben ikiz hamileyim, rüyamda ikisinin de doğurduğunu görüyorum ama birini kaçırıyorlar. Ama kaçırılan öteki kızından az kısa, maviş gözlü ama çok güzel bir bebek, inanmıyorum o kadar güzel. Kısa bir sürede buluyorum. Bütün dişleri var, banyo yaptırıp üzerlerinin giydiriyorum. Bu ne anlama geliyor?

  17. Rüyam çok farklıydı. Kız çocuğu eşimle benim odamızın kapısı kitli idi ve içeriye on yaşlarında pat diye bir kız çocuğu girdi, yüzünü göremedim eşimin arkasındaydım diye. Biri de çok sesleniyordu “Hadi” falan diye, çok karışıktı sesler. Birisi ve sanki üçüncü dalışımda biri beni boğazımı sıkmaya çalışıyordu ve karnımı falan elliyordu. 3 kere zor uyandım ve sonra dua falan ettim, yönümü değiştirdim. Çok zor uyudum. Anlamı nedir?

  18. Rüyamda kızımın küçük yaştaki zamanını, ateşlendiğini ve sol gözünün kör olduğunu gördüm. Çok ağlamaklı oldum.

  19. Rüyada iki tane kız çocuğu doğurmak ama kendisi değil, arkadaşının doğurması görmek.

  20. Rüyamda 4 yaşlarında bana çok benzeyen bir kız çocuğu gördüm. Benim kızım olduğunu ben bilmiyordum o anda öğrendim. Bana sımsıkı sarıldı “Anne, beni bırakma” dedi. Diyorum ki; “Ben başka biriyle asla birlikte olmadım. Bu kız nasıl benim olur?” Ben çocuğa sımsıkı sarıldım öptüm. Çocuk çok güzeldi. Siyah saçları, siyah gözleri vardı. Nedir bunun yorumu?

  21. Aslında rüyaların tersi çıkar derler ama benim rüyalarım olduğu gibi benin 6 aylık bir kızım var, rüyamda kızım bebek arabasında ve yağmur yağıyordu. Ve ben kızımı örtmeye, yağmurdan korumaya çalışıyordum ama üstümüz inceydi. Galiba mevsim yazdı.

  22. Rüyamda kızımın beyninde tümör varmış çarpma nedeni ile 2 yıl önce olmuş, yeni bir çarpma sebebi ile yoğun bakıma aldılar, hastanede yatıyordu. Ben perişan olmuş, yoğun bakımın önünde bekliyorum. Akrabalar geliyor bazen geçmiş olsuna. Rüyam ne anlama geliyor acaba?

  23. Rüyamda hızlı bir şekilde koşarken arkamdan birinin koştuğunu fark edip duruyorum. Meğer küçük bir çocukmuş arkasında da babası varmış babası sanıyorum yani. Çocuğu kucağıma alıyorum ve adam bırakıp kaçıyor. Ben de bir kalabalığa giriyorum ağlıyorum sonra eve götürüyorum onu evlatlık almaya karar verip çok seviyorum.

  24. Rüyamda kızım ilk kez yardımsız yürüyordu. Ben de iki üç metre uzaklıkta tetikte bekliyordum yorumu nedir?

  25. Ben rüyamda bir kız çocuğu doğdu ve benim kucağıma verildi sevdim ama biri bana o kız sana bereket getirecek diyor doğrumu?

  26. Bir atım ve yavrusu varmış. Sırtına biniyor annesinin önüne düşmesin diye aşağı indiriyorum. Bir iki yaşlarında bir kız çocuğuna dönüşüyor. Küçük Kur’anlarla saçları ve yüzü süslenmiş kız çocuğunun bu şirin çocuk kimin diyorum. Büyük at dile gelip benim o diyor.

  27. Rüyamda hiç tanımadığım bir kadının yanıma gelip bebeğini kucağıma verdiğini görüyordum ve bebek uyuyordu. Yorum yazar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.

  28. Evliyim ve bir kız çocuğum var 5 yaşında. Bugün rüyamda kızım tecavüze uğruyor elleri bağlı çok ama çok etkilendim ne anlama geliyor acaba?

  29. Rüyamda bir kız çocuğu halen konuştuğum eski bir kız arkadaşım yani eski sevgilim hakkında bana bir şeyler anlatıyor bu ne anlama geliyor?

  30. Merhaba iyi günler.

    Ben rüyamda 4 tane kız çocuğu bebek gördüm. Araçları kaza yapmışlardı onları kaza yapmış oldukları araçtan kurtardım ve kendi aracıma aldım güvenli bir yere getirdim. Bu rüyanın yorumunu bekliyorum?

  31. Rüyada doktora gidip muayene olduğumu gördüm ve hamile biriyim. Doktor bebeği ultrasonda değildi bebeği anne karnından çıkarıp muayene etti ve sağlığı sıhhati iyi olduğunu söyleyip cinsiyetini söyleyip geri ana karnına koydu. (Kız çocuğu aynı bana benim bebekliğime benziyordu.) 1ay önce doktora gittiğimde gerçekten yüzde 85 kız çocuğumuzun olacağını söylemişti acaba benim rüya tabirim nedir?

  32. Rüyamda kızımın kaçırıldığını görüyordum ve ben de çok ağlıyordum ve kaçıranlarda benden fidye istiyorlardı bende kendi kendime dedim ki "ben bu kadar parayı nasıl toplayabilirim diye sonra orada uyandım ama hala rüyanın etkisinde kaldım ne zaman rüyam aklıma gelse hep ağlıyorum bende 14 yaşındayım kızın yaşını hatırlamıyorum acaba bu rüyanın anlamı nedir biran önce söylerseniz çok sevinirim

  33. Rüyamda annem eşim ve iş arkadaşları iş yerinde yanlarına gidiyorum ve küçük bir kız çocuğu annem gelmiş deyip boynuma sarılıyor ne demek acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir