ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Arkadaş Görmek

Rüyada arkadaş görmek, sizin için önemi olan bir insanla tanışacağınıza delalettir. Rüyada arkadaş görmek, ticari hayatta başarıya işarettir. Rüyada görülen iyi arkadaş uzun ömre, kötü arkadaş kavga ve münakaşadan uzak durmaya ve dinde noksanlığa; Arkadaşını hasta görmek sıkıntılardan kurtulmaya, Arkadaşının cenazesinde bulunmak ihtiyatlı davranmanız gerektiğine işarettir. Rüyanızda arkadaşınızın mutlu olduğunu gördüyseniz, bu sizin de mutlu olacağınız anlamına gelir. Rüyanızda arkadaşınızla kavga ederseniz birine anlattığınız sırrınız herkesin ağzına düşecek demektir. Rüyada arkadaşınızı hasta veya üzgün gördüyseniz, ondan kötü bir haber alacaksınız demektir.

Arkadaş rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

47
60
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Ecem Ö.

Ben rüyamda sevdiğim bir arkadaşımın öldüğünü gördüm, çok ağlıyordum ama normal bir evdeydik, cenaze değildi. Acaba bana yardımcı olabilir misiniz? lütfen.

22.06.2013 14:59:58

Veli Ö.

Ecem bende aynı senin rüyan gibi gördüm. Benim yakın bir arkadaşım öyle oluyor sizce manası nedir biliyor musunuz? 

25.07.2013 17:06:30

Muammer A.

Arkadaşım ben de çok sevdiğim arkadaşımın öldüğünü görmüştüm ve ağlayarak uyanmıştım. Babam ağladığımı gördü, anlattım rüyamı. Dedi “Ölü görmek, canlı görmeye delalettir” o öldüğünü gördüğüm arkadaş askerdeydi ve ertesi gün dışarı bir çıktım ve arkadaşım karşımda duruyor. Geleceğinden haberim bile yoktu, şok oldum. Akşam ağlamıştım, sabah çok sevindim kardeş…

03.10.2013 11:47:19

feyzanur

Merhaba ben en yakın arkadaşımı ağlarken gördüm sonrasında o gülsün diye bir şeyler yaptık fakat bazı şeyler mantıksızdı. Çorba falan yapalım dedik ama içine simsiyah ne olduğunu bilmediğim toz kattık. Bunun gibi şeyler oldu örümcek de gördüm bunların bir anlamı var mı yoksa öylesine bir rüyamı? Ben rüyama güldüm sadece arkadaşımın ağlaması beni endişelendirdi.

10.07.2013 13:23:42

Çiçek

Ağlayan arkadaşının çok mutlu olduğuna haber verir, bu rüya.

22.12.2013 13:19:57

Hande K.

Merhaba ben rüyamda canımdan çok sevdiğim bir arkadaşımla oturup, muhabbet edip aynı zamanda da çay içiyordum. Bunun anlamını gerçekten merak ediyorum. Lütfen en kısa zamanda bana cevap verin lütfen.

24.07.2013 09:37:52

Hasso60

Rüyamda iş arkadaşım bayanla iş çıkışı motosikletle onu evine bırakmak için çıkıyoruz. Yolda arkadan yanağını yanağıma yaslıyor sonra bir şekilde beni durduruyor ve bir şekilde bir bakıyorum öpüşüyoruz… Manası nedir şimdiden teşekkür. Bu arada yaşlar ben 43 arkadaş 41 yaşında.

26.07.2013 08:32:08

Ahmet

Rüyada arkadaştan bir şey istemek, ne anlama geliyor?

02.08.2013 11:39:40

TasteMYDagger

Benim arkadaştan çok eski bir sevdiğimi gördüm. Birbirimize yakınlaşıyorduk, şimdi yüzüme bile bakmayan kız rüyamda yakınlaşıyordu. Tekrar sevgili oluyorduk falan, yardımınız gerekiyor.

14.08.2013 11:12:00

Başak

Ben rüyamda arkadaşımı değil de halamı ölmüş gördüm ve çok ağladım. Bana bu gördüğüm rüyanın bir kısmını açıklayabilirseniz, beni çok mutlu edersiniz.

31.08.2013 14:00:56

Asfgg

Rüyada ölmüş halanızı görmek sıkıntılarınızdan kurtulmak için çok fazla beklemeyeceğinize delalet eder. Rüyada halanın öldüğünü görmek bir arkadaşınızın sizden sakladığı bir şeyi öğrenip ona karşı soğuyacağınıza delalettir.

24.12.2013 10:13:43

Emre

Rüyada sevdiğim bir kızı gördüm ve ben bir binanın önünde beklerken arkadaşımı o da arkadaşıyla o binanın önüne geldi ve ben onunla konuşurken yavaştan gitti ve geldi. Arkadaş sadece kaldı ve ben onunla biraz yürüdükten sonra uzakta tekrar onu gördüm ve uyandım. Pek bir şey çıkartamadım, rüyamda. Yardımcı olursanız sevinirim…

10.09.2013 14:03:27

Gizli

Ben en yakın arkadaşımı (erkek) araba ile kaza yapmış şekilde gördüm sonra bir otobüse bindim (ağlayarak.) Radyodan araba kazasında ölü haberini duyunca otobüste ağlamaya tepinmeye başladım sonrasını hatırlamıyorum. Benim için o arkadaşımın önemi büyük ve uzun zamandır görmüyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

12.09.2013 12:26:35

Pembe

Ben rüyamda bir arkadaşımı gördüm. Ben arkadaşımın evindeydim pastalar börekler doluydu, çok mutluyduk. Eşi tavuk çiftliği kurmuştu, ondan bahsetti. Çok sevindik, güzel bir ortam vardı.

13.09.2013 14:59:41

Mr

Rüyamda arkadaşlarımla gülerek yolda yürüyorduk sonra önümüze yokuş bir yer çıktı. Bir arkadaş bana sarılırken diğeri benim elimi bıraktı. Ayağımda topuklu ayakkabı vardı, aşağıya kaydım sonra bir hışımla tekrar çıktım yokuşu. Siyah büyük bir köpek çıktı önüme. Lütfen, yorumlarsanız sevinirim.

21.10.2013 10:18:46

Cihan İ.

Rüyamda ben biriyle kavga ederken tam o sırada en yakın arkadaşım bana arkadan vuruyordu. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?

29.10.2013 06:18:44

Haydar

Ya ben kaçtır rahmetli bir arkadaşımı rüyamda görüyorum.

04.12.2013 14:12:54

Çiçek

Merhaba ben rüyamda sevdiğim erkekle okulda sarıldığımızı gördüm. Bu ne demektir?

22.12.2013 13:15:55

Cihatımm

Ben rüyamda sevdiğim kişiyi gördüm, hem de 1 hafta boyunca. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba?

22.12.2013 17:48:22

JOZEF

Arkadaşımı rüyamda sevgilim olarak gördüm. Ve bir sorun oldu. Ben de elini öperek halledeceğimizi söylüyordum. Anlamını açıklarsanız sevinirim?

07.01.2014 13:38:18

Hacker

Beyler, ben bir arkadaşımın beni öptüğünü gördüm. Önce kulağıma bir şey söyleyecekti ama kulağıma bir şey demeden, beni öptü ve bayıldı. Sizce tabiri nedir?

19.01.2014 09:00:18

Jinet B.

Uzun zamandır görmediğim, borçlu olduğum bir arkadaştı. Onunla havadan sudan sohbet ediyorduk.

27.01.2014 08:24:49

Özlem P.

Ben şuan aramızın iyi olmadığı bir arkadaşımı rüyamda gördüm. Burnu kanıyordu, peçeteyi aldım, elinden tuttum. Bana dedi ki “Şimdiye kadar kimse bana böyle davranmamıştı” dedi.

27.01.2014 18:24:39

BUSE

Ben rüyamda sevdiğim bir arkadaşımın Facebook’u yoktu, rüyamda olmuştu ve laptopu da elindeydi. Başka bir arkadaşımla bana hava atıyordu. Bana rüyam hakkında yardımcı olur musunuz?

04.02.2014 19:12:08

Güllü N.

Rüyamda arkadaşımı yanlışlıkla merdivenden itekledim ve arkadaşımın başı koptu. Bu rüyanın anlamı nedir? Bana yardımcı olun, lütfen!

06.02.2014 18:09:21

Figen

Arkadaşım beni rüyasında şu şekilde görmüş; benim önümde açık bir Kur’an varmış, ona bakıp ağlıyormuşum. Annem de bana bakıp ağlıyormuş. Tabiri hakkında bir fikrimiz var mı? Teşekkürler.

12.02.2014 15:34:54

Pel

Merhaba, ben liseden hala yakın olduğum bir arkadaşımla, yine okumaya başlıyorum. Ders boş diye sevinirken 10 dakika kala hoca geliyor ve sınav yapıyor. Arkadaşım kitaba bakıp kapatıyor. Benim soru kağıdımda da onun son baktığı soru çıkıyor. Ben de ona soruyorum. Soru da hamam niye diğer işletmeler tarafından işyeri olarak kullanılmaz? Arkadaşım da bana işte sarı, ıslak, nemli gibi tam cevabı söylerken hoca bizi yakalıyor. İkimizin de kağıdını alıyor. Bize diyor ki “Ceza kursa gideceksiniz.” Çıkışta soyunma odası gibi bir yerde hazırlanırken bu arkadaşıma, “Haftaya mı gidelim kursa?” diyorum.  O diyor ki “Ben bugün gideceğim. Ben de ona diyorum ki “O zaman bana da saatlerini öğren. Başın benim yüzümden derde girdi. Kusura bakma” diyorum. Rüya burada bitiyor veya gerisini hatırlamıyorum. Hayırdır inşallah...

26.02.2014 13:33:06

Tuna O.

Ben rüyamda, 5 yıldır görüşmediğim kız arkadaşımla yolda yürürken bir köşeden döndük ve konuşarak yola devam ettik. Sonra da kızın babasının yanından geçtik ve hemen ilerisinde bir durakta beklemeye başladık. Kızın babası sürekli bize bakıyordu ve kız bana sarıldı.

24.03.2014 09:56:04

Gizem

Aile hayatında ve iş hayatında çok güzel ve hayırlı olaylarla karşılaşacaksın demektir.

12.06.2014 13:15:52

Mehmet E.

Rüyamda çok önce ölen bir arkadaşımı gördüm. Motosikletle bizim eve geldi babasıyla. Hala upuzun ve yakışıklı haliyle idi ama hiç konuşmadık. Sadece evin bahçesine girdi ve ben balkondaydım onu görünce eve girdim. Kapıya dolaştım.  Sonra da uyandım. Ne anlama geliyor acaba?

25.04.2014 13:45:52

Erkan Ü.

İyi günler. Benim bir kız arkadaşım var emlak işi yapıyor. Kendisi bankalarla çalıştığı için bana kredi çekecek. Neyse rüyamda babam bana diyor “Git o kızı getir evlen” yani emlakçı arkadaşımı. Önce “Tamam” diyorum sonra sevdiğim kızla aldığımız eşyalar aklıma geliyor. Benden ayrılmaz diye düşünüyorum. Bunu nasıl yaparım sevdiğim kıza diye. Allah aklıma geliyor. “Bunu yapamam. Ben sevdiğim kızı alacağım” diyorum ama bunları kendime söylüyorum başkasına söylemiyorum. Böyle bir rüya gördüm. Yorumlarsanız sevinirim.

30.04.2014 09:30:09

Bayanturkolog

Rüyamda şu anda küs olduğum en yakın arkadaşımı gördüm. Bana zamanında aşık olduğum ve çok sevdiğim eski sevgilimle birlikte olduklarını alaycı bir şekilde anlatıyordu. Bu ne anlama geliyor? Çok etkilendim...

07.05.2014 13:14:17

Rok

Rüyada arkadaşımın suratının yarısını pembe görmek?

19.05.2014 20:34:32

Eylül

Konuşmadığım bir arkadaşımla kendimi yolda yürürken gördüm. Bu ne demektir?

25.05.2014 12:31:31

Gizem

Ben rüyamda ailemi ve arkadaşlarımı gördüm. Arkadaşlarım ile oyunlar oynuyormuşuz. Bir de yeni bir arkadaşımız olduğunu gördüm. :)

12.06.2014 13:08:10

Zeynep G.

Ben rüyamda arkadaşımın beni kötülediğini gördüm ve bir arkadaşımın saçını tutuyordum yanlışlıkla. Kızın tüm saçı elimde kalmıştı. Bilerek olmamıştı ama... Lütfen yardım edin!

18.06.2014 14:23:48

Malatyalı 44

Arkadaşımla kankayız beni ve dayısının oğlunu rüyasında görmüş. Ben belden aşağı sanki kaza geçirmiş gibiymişim yüzümde acı ifade varmış. Dayısının oğlunu da aynı şekilde görmüş ama o hiçbir şey olmamış gibi telefonla görüşüyormuş. Kankam panik yapmış bağırmış yardım istemiş ama “Çevremde o kadar insan varken kimse yardım etmedi” diyor. Bu durum rüyada ne anlama geliyor bana yazar mısınız?

25.06.2014 21:55:10

Hazal

Benim rüyamda bir balodaydım ve yanımda tanımadığım insanlar benle konuşuyordu ve sonra bir kız beni bir masaya oturttu. Orada parlak bir kutu vardı, içini açtım ve içinden parfüm çıktı. Sonra bir arkadaşım bana kırmızı ceketinin nerede olduğunu sordu (Bir önceki gün rüyamda benden kırmızı ceketini uzatmamı istemişti.) Ben de bilmiyorum derken boynuma parfümü sıktım. Bir anda her yerim kaşınmaya başladı ve bir baktım ceketimin içinden kurtçuklar çıkıyor. Hemen lavaboya koşuyorum ve ellerimi yıkıyorum sonra kurtçukların suda akışını izliyorum. Lütfen biri bunun anlamını açıklasın çok kafam karıştı...

05.07.2014 13:15:31

Berk

2 yakın arkadaşım, birinin annesi ve ben birlikte eskiden kiralık oturduğumuz eve girmiştik. Adem’le Fatih’in ellerinde poşet vardı. Ben anahtarımla dış kapıyı açtım. Onlar içeri girdi Zeynep teyze dışarda bekledi. Eve girdik ve Fatih oyun konsolunu açmıştı oyun oynuyordu. Adem yemek yapacaktı (kalamar) . Aşağıya indim Zeynep teyzeye birkaç tane kalamar götürdüm hepsini büyük bir afiyetle yedi. “Daha çok getir bunlardan” dedi. Aşağıdaki son poşetleri de alıp yukarı çıktım. Sonra Adem’le konuşmaya başladım anlaşamadım sonra Fatih’le konuşmaya başladım onunla da anlaşamadım aşağı indim. Zeynep teyze yokuştan yukarı çıkıyordu peşinden gittim omzuna dokundum sonra gördüğüm kişi Zeynep teyze değildi. Ama onu takip ettiğime emindim ve onu izlemeye devam ettim. Yukarı doğru çıktı ben de çıktım. Sonra yukarıda bir takım olaylar olmuştu. Oraya bakarken Zeynep teyzeyi kaybetmiştim. Zeynep teyzenin suratını değiştirebilme yeteneği vardı. Çok garip bir rüya lütfen çabucak yorumu gönderin! Teşekkürler.

10.07.2014 17:26:47

Gül A.

Rüyamda sevdiğim arkadaşlarımla kardeşim hep beraber konuşuyorduk. Arkadaşım bana güldü ve kız kardeşim yanıma geldi o da güldü. Daha karışık bir rüya ama bu kadarını hatırlıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

25.09.2014 17:42:29


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook